Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Sziasztok! Itt meglehetne beszélni a wii-nek a gamecube funkcióit.
Az első kérdésem: Ugye ha lejátszunk egy gc lemezt, akkor a wii átvált gc üzemmódba, és így a remote-ot nem is érzékeli, nem lehet kilépni a wii menübe. Nem tud valaki egy egyszerűbb módot a kilépésre, mint a kikapcsolás-bekapcsolás?
Lenne két kérdésem. Az első, hogy rendeltem DealExtremetől Classic Controllert {link} és innen letöltöttem a Super Mario 64-et de nem működik vele interneten utánanéztem és valahol azt írják, hogy kompatibilis a gc játékokkal valahol meg azt, hogy nem, most mégis működik? Illetve betettem a Luigi's Mansion játékot a Wii-be és egyszer van kép, de akkor is fekete-fehér és villog vagy nincs semmi kép, ez mitől lehet?
Olvastam egy listát, hogy a Wii classic controller kompatibilis sok Wii-s játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy a classic Gamecube controller is kompatibilis azokkal a játékokkal, amikkel a Wii classic controller?
Köszi a választ, de ha valaki tud adni biztosat, azt szívesen fogadom.:) Glerikud: És azt biztosra tudod, hogy a Classic controller 'képes' arra amire a Gamecube-os?
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Kniightt írta ...
Olvastam egy listát, hogy a Wii classic controller kompatibilis sok Wii-s játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy a classic Gamecube controller is kompatibilis azokkal a játékokkal, amikkel a Wii classic controller?
Ez igazából játékfüggő, de általában ahol lehet használni, classic controllert, ott a GameCube controllert is lehet használni. Például a Sonic Unleashed, Smash Bros. Brawl, Mario Kart Wii, játékokban is lehet mindkét controllert használni. A Classic GameCube controllernek meg azt hiszem ugyanolyan a gombjainak a felépítése, mint a sima classic controllernek, csak úgy funkcionál, mint egy GC controller. Ezért ez alkalmas a Virtual Console játékokhoz is, meg a GameCube játékokhoz is.(Mivel a sima CC-vel nem lehet GC játékot játszani) Igaz, ezért lehet, hogy nem fog nagyon kézre esni a gombok elhelyezése a GC játékoknál.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games