Wario World-öt ismeri valaki? Az milyen játék? Rövid a játékmenet vagy hosszú? Azért kérdem, mert ha jó akkor megveszem. Shake dimension wii verzió az tetszett.
Még a spyro hero's tail, super mario sunshine és chibi robo-ra vonatkozó játékélmény érdekelne. Köszi! J!
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
A Wario World nagyon jó játék, szerintem mindenképp megéri. Igazából elég rövid a játékmenet, de vissza is lehet térni sokszor az előző pályákra, vagy akár újrakezdeni az egészet, mert a játékban 3 fájlra lehet menteni. Én sokáig játszottam vele. A Super Mario Sunshine is egy olyan játék, amit mindenképp ajánlanék. Nagyon jó irányítása van, és a klasszikus játékmenetet idézi, hogy egy nagyobb pályát kell felderíteni, nem pedig csak kis bolygókat, mint a Galaxyban. Ez viszont hosszú játék, ha mind az összes csillagot meg akarod szerezni. A többi játékot nem ismerem.
Köszi az infot! Super mario sunshine-t szerintem mindenképp beszerzem. Wario world-del az a bajom, hogy nekem is az volt a benyomásom hogy rövid, de ettől függetlenül biztosan jó lehet. Akkor inkább monster huntert szerzem be. Elég 1 gc memory card a wii-hez? Tudsz ajánlani valami jó platform/puzzle gc játékot? Előre is köszi!
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Ha kevés GC játékod van akkor elég általában 1 memóriakártya, de játékfüggő is. Van olyan játék, ami egy egész memóriakártyányi helyet foglal, de azok elég ritkák. Meg a memóriakártyák is különböző méretben kaphatók. Én így elsőre a Luigi's Mansion, Zelda: Wind Waker, Super Smash Bros. Melee, Pikmin, meg a Rayman 3, amit tudok mondani, hogy érdemes megvenni, de van még sok más nagyon jó játék is.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
tutajkk írta ...
Én így elsőre a Luigi's Mansion, Zelda: Wind Waker, Super Smash Bros. Melee, Pikmin, meg a Rayman 3, amit tudok mondani, hogy érdemes megvenni,de van még sok más nagyon jó játék is.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Johnny1987 a Super Mario Sunshine-al kapcsolatban tutajkk már leírta az érdekesebb dolgokat és ezt a game-et csak én is ajánlani tudom.Egy igazán SZUPER játék!!!!
Sunshine-t mindenképp be fogom szerezni meg a spyro hero's tail. Gondolom az utóbbi jó lehet, ez az eredeti széria ez ezért tetszik. Wind maker-en és a melee-n is gondolkodtam, de sajnos M.o-n szerintem már nem kapni. Chibi robo-n vagy monster hunter-en gondolkodok, szerintem inkább az utóbbi lesz! Wii-n a gamecube memória kártyán lehet törölni? ...és köszi a válaszokat!!!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games