Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Sajnálom skacok,hogy nincsen meg egyik sem,de ne adjátok fel a keresést,mivel mind három játék nagyon szuper (ezért nem válok meg tôlük én sem) nézzetek szét a neten alaposan valahol csak akad belôlük. Ha lesz egy kis idôm a hétvégén beszállok a három game felkutatásába én is. Amúgy a Super Mario Sunshine-t és aRayman 3-at én is az Osztrákoktól hoztam be.A Luigi's Mansion-t meg akkor vettem,amikor a Gamecube megjelent,igazából azzal együtt vettem.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
yoshi902 írta ...
Kiki games! megnéztem a gamepark honlapját és sajnos egyik játék sincsen nekik készleten tehát ezeket nem tudjuk onnan beszerezni
ops
Tudom! Részemről az első, a GamePark! Ha ott nem találok, jöjjenek az online boltok! De most ott sem találtam SEMMIT!!! A GamePark-ban megkérdeztem, és ott azt mondák, hogy mind el fogyott! :shrug A Rayman 3 eddig sem láttam, a Luigi's Mansion, meg számomra rejtély hogy miért nem volt, hiszen a GamePark, egy erősen Nintendo-hoz húzódó bolt, ami tele van Mario játékokkal! Tegye fel a kezét, az aki nem venné meg annyira, mint pl. a Mario Kart Dubble Dash-t (AMI SZINTÉN NINCS!).
A Super Mario Sunshine nem megy Dolphin-on elég gyorsan (Meg hát nem is szeretnék gépen játszani). A Rayman 3 meg a legjobb Rayman játék, amit nagyon szeretek, gyerekkorom óta! MUSZÁJ MEGSZEREZNEM! Próbáltam Dolphin-on, de rossz a grafika! Próbáltam a PC-s verziót, az meg nem volt olyan mintha egy konzolon játszanék! A Luigi's Mansion, meg egy nagyon jó játék, amit ki szeretnék próbálni, és végig is vinni!
A Wii-met úgyis elhanyagoltam sajnos mostanába, mert nincs se SD kártya olvasóm (MÁR:(), nincs se pendrive-om, nincs semmi új játékom semmmmmmi!
Még a Harry Potter 4-et is kinéztem magamnak, ami nem is olyan drága! Rossz a grafikája, de szerintem itt senkit nem érdekel! :p
Ha sehol nem találok, akkor várok a GameCube USB-Loader-ig, a pletykák szerint már dolgoznak rajta!
yoshi902
Szerintem próbáljuk meg a Vaterát, a Teszvesz-t, amik ugye nem olyan biztonságosak, vagy nem tudom! Ha találok valamelyikből eladót, akkor neked szólok, mert én csak 3-4 hónap mulva tudom megvenni! Neked addig legyen!
Szerkeztés:
Ezeket találtam: {link} Sajnos nincs rajta az amit felsoroltál, de van néhány, ami nincs a GamePark-ban! Ezt a számot meg egy oldalon találtam:
Eladók gamecube-hoz való játékok,tartozékok,stb...
yoshi902 és KikiGames,kicsi kutakodás után ezeket találtam....
Luigi's Mansion----->{link} (Hogyha nem mûködik a link,akkor írjátok be a Google keresôbe,hogy newware.hu,majd kattintsatok a konzol játékok-ra,utána a Gamecube-ra.) (KikiGames itt van Mario Kart Double Dash is.Amúgy nekem ez is megvan. )
Super Mario Sunshine----->{link} (Érdemes használni a google fordítót,ha nem megy az angol. )
Rayman 3----->{link} (Itt is érdemes használni a google fordítót. )
Egyenlôre ezeket találtam,ha nem jók,akkor majd még kutakodok kicsit.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) írta ...
yoshi902 és KikiGames,kicsi kutakodás után ezeket találtam....
Luigi's Mansion-----> (KikiGames itt van Mario Kart Double Dash is.Amúgy nekem ez is megvan. )
Super Mario Sunshine-----> (Érdemes használni a google fordítót,ha nem megy az angol. )
Rayman 3-----> (Itt is érdemes használni a google fordítót. )
Egyenlôre ezeket találtam,ha nem jók,akkor majd még kutakodok kicsit.
Az első link az nem jó!!! A másik kettővel, csak az a balyom (NEKEM) hogy angol oldalról rendeltek már ismerősömék, és rosszul jártak!
De nemsokára be fogok menni a GamePark-ba, és majd érdeklődöm! Ha megtudok valamit, akkor szólok! De lehet hogy yoshi902-nek majd tetszik! Nem tudom! Amúgy attól még hogy valami nincs az interneten, az még nem jelenti azt, hogy egyátalán nincs!
Szerkeztés: Norbi(HUN) az elsőt kikerestem, a google keresővel, és ezen én már voltam rége! Csak én egy helyről szeretném megrendelni, mert úgy általában olcsóbb! De ha nem jön össze, akkor a Luigi's Mansion-t onnan rendelem!
KikiGames írta ...
Az első link az nem jó!!! A másik kettővel, csak az a balyom (NEKEM) hogy angol oldalról rendeltek már ismerősömék, és rosszul jártak!
De nemsokára be fogok menni a GamePark-ba, és majd érdeklődöm! Ha megtudok valamit, akkor szólok! De lehet hogy yoshi902-nek majd tetszik! Nem tudom! Amúgy attól még hogy valami nincs az interneten, az még nem jelenti azt, hogy egyátalán nincs!
Tudom,elôbb olvastad el mire én szerkesztettem a hozzászólásomat. Azzal amúgy én is úgy vagyok,ha nincs a neten az nem azt jelenti,hogy egyáltalán nincs is.Viszont az kizárt,hogy nincs a neten csak mi nem kerestük alaposan.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games