Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Szerintem minden GC memóriakártyát támogat a Wii. A csomagolásra meg szerintem csak azért írták rá, hogy Wii, hogy tudják, hogy Wiihez is jó. Szerintem nincs külön Wiihez GC memóriakártya, szóval jó kell legyen a Gamecube-hoz. És igen, működik a Wiivel is a WaveBird kontroller, ugyanoda kell dugni a vevőjét, ahova a rendes GC kontrollereket.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
Sziasztok ! Már bocsesz, hogy ez miatt írok, csak megkérdezném Tőletek, hogy miért vagytok annyira odáig a GamePArk -al ?? Nem rossz szándékból, hanem tudatlanságból írom. Csak mert annó nekem is volt elég tapasztalatom velük és egyik sem volt pozitív. Az áraik eszetlenűl magasak, a kínálatuk redukálódik a kommersz-szutyok gamék irányába (GC -ről beszélek!!), a pultban az eladó SEMMIT nem tud, mindenért a válasz "Hívom a főnököt...", cserélni szinte lehetetlen mert mindenre a válasz "ebből már van, nem kérjük köszi". Szal elég gáz a hely! Ha már bolt, akkor miért nem a JoeyStation -t próbáljátok ki, ők is "ős-Nintendósok" és legalább az áraik barátibbak. Én most vettem Wii -t és ráharaptam újra a GC játékokra. A "régi nagy kedvencek" begyűjtésére. MINIMÁLIS utánnajárással és pár oldalon történt regisztrációval meglepően olcsón vettem sok-sok játékot. Csak példák: Eternal Darkness = 2000ft, Star Wars Rogue Leader = 2000ft, Zelda Wind Waker Collector's Ed. = 2500ft, Starfox = 2500ft, FF Crytal Ch. = 2500ft, Donkey Konga + Jungle Beat + dob = 4000ft, Metroid Prime 1 + 2 = 4000ft, Killer 7 = 1500ft és még sorolhatnám... Szóval srácok, kevés fáradtsággal nagyon sok pénz megspórolható. Valóban, a használt piac és a "postán keresztül vásárolok" rizikós (én is kaptam hulladékot), de hosszabb távon és kevés odafigyeléssel (kérj képet, lesd az eladó referenciáit, stb.) biztosan megéri. Ahol én vásárolok: HardverApró.hu, Jatekaim.hu, TeszVesz.hu, Vatera.hu. Sztem ezeket nagyon sokan ismeritek, kis figyelem és türelem mellett BÁRMI beszerezhető jó áron.
Kérdésem hozzátok (illetve a "hozzáértőkhöz") : 1. Wii maximum mekkora GC memókarit támogat? 128? 256? (nagyobbal nem találkoztam) Illetve a csomagoláson "Gamecube-Wii memory card" feliratú termékek konkrétan a GameCube gépbe is használhatók (cimborám vett most GC -t és csak ilyen feliratú NAGY kapacitású karit találtunk) ?? 2. Wii -hez mülködik -e a GC WaveBird joy ? Erre a válasz "égetően" sürgős lenne, ha valaki tudná, igazán hálás volnék. (a "talán" vagy a "lehet" egy kicsit ködös volna)
Hali,hát én személy szerint még nem tapasztaltam rosszat a Game Park-tól,pedig már jópáréve tôlük rendelek,nagyritkán meg az osztrákoktól szoktam behozni game-ket.Szó mi szó én személyesen soha nem voltam egyik Game Park üzletbe sem,de azt tudom,amit eddig tôlük rendeltem a neten az tökéletes állapotban a megadott idôre itt volt mindig.Sosem volt semmi galiba.Gamecube-os játékoknál nálam nem egyszer volt,hogy tudtam cserélni velük,bár igaz olyan játékot,amit az osztrákoktól hoztam be.Ja és anno mikor még a Wii nem volt ennyire felkapott a Gamecube-os játékok választéka is jóval nagyobb volt és akkor is voltak néha remek akciók,habár azzal nem vitatkozok,hogy bizony sok mindenük elég drága.De nem minden!!!Például ott van az EA Sports Active 2,nálunk a Media Markt-ban 25.000Ft viszont a Game Park-ban csak 20.000Ft és ha a postát ráveszem akkor is csak 22.000Ft. Szóval azért nem minden drága,de elég sok minden.
2005-ig volt GC -m. Azóta nem volt dolgom velük, de addig jópárszor benéztem hozzájuk. A Keleti pu. melletti és a külvárosi boltjukban is voltam. A keleti melletti sztem tutti a bérleti díj miatt olyan drága, mert azért elég mozgalmas helyen van/volt. Én amúgy azt mondom bolt ügyben, hogy ha már GC játékok, akkor mindenképp érdemes "nem nintendós" üzletekben nézelődni, kérdezősködni, kupacokat feltúratni. Hátha horogra akad valami jóság. Meg amit mondtam, internetes helyek.
Nekem elég vicces élményem volt GC memory card-dal kapcsolatban. Egy helyi üzletben sikerült beszerezni, olcsó is volt, meg elég nagy méretű, csak nem voltam benne biztos, hogy kompatibilis Wii-vel is mindegyik. Mindenesetre azt nekem kellett elmagyarázni az eladóknak, hogy hova lehet beilleszteni a Wii-be és hogy sima SD memóriára a Wii nem enged menteni GC-s játékoknál...
A Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion GC játék keresőinek szeretnék szólni, hogy létezik egy itthoni oldal ahol nagyon sok Gamecube játékot (is) cserélnek más játékra vagy eladnak az eddigi gazdáik. Lehet hogy érdemes ott is szétnézni, ha most nincs is, könnyen lehet hogy lesz, gyakran cserélődik a felhozatal.
Ehhh ... említettem épp. Most cseréltem ott egy Star Wars -ot F-Zero GX -re és egy Doshin -t SSX On Tour -ra. Mülködik a dolog, de a GC tulajok közel sem olyan "fürgék",mint a PS3 vagy X360 játék-gazdák. Amúgy asszem a Vaterán láttam 3000 -ért megbízható eladótól Luigi's Mansion -t és 4000 -ért Sunshine -t. Ha valakit érdekel...
Sziasztok! Egy kérdés.Arról lenne szó ,hogy a gamecube iso megy már usb-ről? Volt erről szó ,hogy valaki készíti a proramot.Valami info kellene.... Köszi!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games