Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Ez a topik azért jött létre,hogy a Playstation érkezô konzoljait vagy minden olyan dolgait,amit még nem jelentettek be hivatalosan,itt megbeszélhessük. Szóval jöhet ide minden...feltételezések,pletykák és minden,ami belefér.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12451
Azért nem egy konkrét nevet adtam neki mint pl a VR,hogy a jövôbeli nextgen-ek is elférjenek majd itt.Feltéve ha addig még létezni fog az oldal. Korai vagy sem,inkább megcsináltam,hogy ne az utolsó pillanatba kelljen majd.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
En ugy vagyok vele, hogy ne varjon senki sokat a VR-tol meg egyelore. Mivel kozel van a kijelzo az ember szemehez, ezert nagy pixel suroseg kell, hogy ne legyen szunyoghalo hatas. Full hd edes keves. A jelenlegi konzolok ezt a szintet alig tudjak kisajtolni maguktol -> a vr-es jatekoknak nem lesz csucsgrafikaja. Az elozo generacio szintjet, se fogja elerni.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Mivel tudják, hogy a ps4 is kevés, már arról beszélnek, hogy egy külső feldolgozó egység lenne, ami be segítene ps4-nek. Megnézem azt, aki egy ilyen rendszerre normálisan tudna programozni...
Mivel tudják, hogy a ps4 is kevés, már arról beszélnek, hogy egy külső feldolgozó egység lenne, ami be segítene ps4-nek. Megnézem azt, aki egy ilyen rendszerre normálisan tudna programozni...
Ez egy kicsit nekem a PS3-as cell időket idézi. Lehet, hogy erős volt a gép, de nehéz volt rá programozni. Ha nem terjed el eléggé a VR a Sony részéről, akkor biztos nem fognak rá sokat költeni, hogy befusson. Viszont emellett eléggé casual-nak tűnik, hogy sokan kajálják. Kíváncsi leszek...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games