Biztosan nem én vagyok itt az egyetlen kisgyerekes szülő. Ajánlhatnánk egymásnak azokat a játékokat, amelyeket a saját gyerekeink a leginkább szeretnek; azaz „tesztelték” és jól megfeleltek. Nekem egy 9 éves lányom, egy 7 éves fiam és egy 5 éves lányom van.
Nálunk a legnépszerűbb játékok:
- Mario Kart (autóverseny) {link} - Mario Party 8 („táblás” társasjátékhoz hasonlítható, jól lehet 4-en is játszani) {link} - Let’s Tap („különleges” irányítással) {link} - Wii Fit Plus (kedvenc: Obstacle Course) {link} - Wii Sports Resort (kedvenc: kard, íjászat, repülő) {link}
Ui: nem találtam jobb helyet a topicnak, leginkább talán ide illik, ha valamelyik admin találna jobbat, kérem helyezze át. thx
Nekem 5 eves lanyom, 3 eves fiam van. Dora the Explorer 2 fele valtozata, es a Diego 2 fele valtozata van meg. Nagyon konnyen tud veluk jatszani. Nem igenyel szuloi segitseget sem. A Mariok-at szeretik, de nem tudnak jatszani vele. Szomoruak ha meghal. A Dora, es a Diego-ban nem tud leesni, meghalni, nem eszi meg a bogar, stb. Csak ugyessegi. Meg szeretik a Peppa Pig Game-t. Abban rajzolni, autot mosni, stb. Nekem buta jateknak tunik, de ok elvezik.
Kösz az ajánlatokat, bár kicsit csalódott vagyok, azt gondoltam többen hozzászólnak...
A NSMB és az "A boy and his blob" jó kis játék, de az irányítása nagyon bonyolult még egy 9 évesnek is szerintem (az NSMB nekem se megy ). Ice Age videón nekem tetszik, bár az irányítása nehéz lehet. Most még 2 év korkülönbség nagyon sokat számít, majd 11 évesen. A Kororinpa tetszett nekik, és neten is jókat írtak róla, de mégse szeretnek vele játszani - megnézzük majd a "Super Monkey Ball"-t az is hasonló, hátha...
A Dora the Explorer-t most megnéztük (thx. otordai), tényleg kisgyereknek való. Diego, Peppa következik...
otordai: "...nem tud leesni, meghalni..." Teljesen, igazad van, ez is nagyon fontos nekik.
Carnival: Funfair Games -egy jó kis játékgyűjtemény Cosmic Family -készségfejlesztő szerintem... de Blob -ügyességi Major Minor's Majestic March -zenés... Samba De Amigo -szintén zenész :-) SimAnimals -na erre én is kíváncsi lennék
Pár hónap eltelt, újra felvetem a témát. Ami tetszett a gyerekeknek:
How To Train Your Dragon nagy kedvencük volt. Mászkálni, gyűjtögetni, a fiam harcolni is szeretett - a nehezebb ellenfeleket persze nekem kellet legyőzni, untam is...
Littlest Pets Shop Aranyos, de sajnos nem magyarul van, nekem kellett állandóan fordítgatnom... (Kedves honosítók a Monster Hunter után nem szeretnétek ezzel folytatni? )
szerintem a kirby's epic yarn-t megnézhetnéd. aranyos kis játék. ügyességi. mondjuk lehet az irányítással baj, de nem akkora. én 4 évesen vittem végig 100%-ra a Super mario world-öt és a Donkey kong country trilógiát háromszor. azok pedig keményen hardcore platformerek.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games