Regisztrált: 2011 jan 08 szo , 07:46 Üzenetek: 106
na akkor első élmények. A gyerek táncolni akart, nincs más hátra marad a just dance2. és igen tetszik neki, ugrál, mozog, csapkod... kicsit féltem a játéktól mert igazán gyerek zene nincs rajta, meg olyanok sem amiket ismerne( erről bővebben majd a játék topoc-jában), átnézve a Just Dance Kids tracklist-jét az sem igazán gyerekenek való szerintem. mit keres rajta egy 80-as évekbeli RAP zene(3rd bass)???? Vissza a játékhoz, ez szerintem kedvenc lesz, és még tánc mozgásokat is elleshetnek a kicsik
Nálunk Dora the Explorer (Birthday Party és Snow Princess)és Go, Diego, Go a sláger. A 4,5 éves lányom könnyedén irányítja és vicces mozgásokat is kell benne csinálni. Nagyon szereti.
Üdv mindenkinek! Egy kicsit zavarban vagyok,mert nem tudom hogy jó helyre írom-e,de talán ez jó lesz.Vettem a gyerekeknek egy zappert és kaptam hozzá egy Links crossbow training lemezt.Van hozzá egy nintendocom-os pin kód.Ha valakit érdekel vagy tudja használni szóljon,mert én nem fogom elhasználni.
Sziasztok, Nekem 4,5 és 2 éves fiaim vannak. A nagyobbik a Sport resorts játékokat szereti - a wii-t is úgy hívja, hogy "sportolós játék", akármivel játszunk rajta... Ajánlom a Thomas (Hero of Railways az alcím) játékot, nincs magyarul, de mindig mutatják mit kell csinálni. Apával a Donkey Kong Returns nagy kedvenc, "én leszek a kismajom, apa meg a nagy majom" (köszi, muhaha). Mario még túl sok neki. Dora-t kipróbáljuk, nem is tudtam, hogy van...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games