masinák

 

Fórumok
Devil's Third (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 23 sze , 04:09
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Devil's Third élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 23 sze , 04:28 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 okt 31 szo , 01:24
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,hosszas morfondírozás után én is csak beszereztem magamnak ezt a stuff-ot,mert elsôsoron a Miiverse-re postolt hozzászólások többségben a játék élvezhetôségére utalt és semmi olyan dologgal nem találkoztam,amit korábban a kritikusok megírtak errôl a játékról.Szóval nagyon kíváncsi leszek a játékra,vajon tényleg lesz rám akkora hatással,mint a Miiverse-ön sok emberre?Hát lássuk...
Mindjárt a kezdôképernyônél a Gamepad-es kép arról árulkodik,hogy a játék támogatja az OFF TV funkciót,így akár a jó meleg ágyikónkban is tudjuk csapatni a játékot.Egyelôre még nem tom mennyire támogatja a játék a Gamepad-et menet közben,de ha semmivel sem csak az OFF TV-vel,akkor sincs para nálam,sôt legalább a kedvenc Pro kontrolleremmel csapathatom.
TV
Gamepad


Van bôven min állogatni a Settings-ben,én az egyetlen amin állítottam az a játék nehézségi fokozata.Egyelôre Standard-ról átállítottam Casual-ra,de ha túlságosan könnyû lesz,akkor úgy is visszaállítom.
Megnéztem az online-multiját a játéknak,de csak a beállításokat és a karakterem beregisztrálását csináltam meg,mert a single mód kipörgetése elött az online-multi tabunak számít nálam.Visszatérve az online-multira,lehet választani egypár férfi és nôi karakter közül,akiket kicsit egyedivé is tudunk tenni...ruha és hajszín,haj tipús,karakter hangok közül is tudunk választani...stb.Mondjuk itt még csak kezdetleges a felhozatal,de a YouTube-os videókon látottak alapján,itt még nagyon sok olyan beállítást tudunk majd a késôbbiekben beállítani,hogy tényleg nagyon egyedivé tehessük a karakterünket.A karakterünk megkreálása után nevet is kell neki adni,amit az online-multikon fog majd használni és ez alapján fognak látni mások.Nem merültem bele ennél jobban az online-multi részébe,de annyit még észrevettem,hogy a Death match-en kívûl több fajta online-multit is lehet játszani.Na ez egy nagyon tuti dolog számomra.
Úgy látom,hogy a solo játékmódban különféle trófeákat is lehet gyûjteni,ami teszem azt egy PS-es vagy Xbox-os game esetében nem nagy kunszt,viszont a Nintendo-s játékokról ez nem nagyon mondható el,így nálam ez egy piros pont.
Nos a játék nem úgy tündököl mint egy Nintendo-s cím,sem mint ahogyan egy Unreal Engine-el meghajtott játéknak kellene,viszont nem is annyira rossz,mint ahogyan azt a kritikusok megírták.Bár igaz nálam nem a grafika a mérvadó,de azért nálam is van egy mérce,amit egy játéknak meg kell ütnie ahhoz,hogy játszak vele.Ez a játék viszont simán belefér,mert láttam ennél rosszabbakat is szóval nálam megállja a helyét.Kicsit próbálgattam Iván barátom ütéskombóit,amivel jó sok pofát fogok majd elcsúfítani,mert van benne pár komolyabb "koki".
Kicsit hasonlít a Bayonetta harcrendszeréhez csak itt nincsen annyi lehetôség...MÉG.Szerintem a játék közben lesznek még új kombók az tuti.


Pálinka szerelmem légy az enyém...


Na ennyit azokról a kokiról... Ezt a részt láttam korábban YouTube-on,így élôben viszont attól függetlenül,hogy már láttam nagyon baba.Jó a zene a játék alatt,szerintem nagyon illik hozzá,igazi zúzós zene.A solo kampányban nincsen Gamepad-es támogatás csak az OFF TV,de nálam nem para,mert Pro-van nyomatni is nagyon király és kényelmes.Amúgy minden gombra jut valami funkció még az analógokra is azonkívül,hogy irányítjuk Ivánt és a kamerát,szóval ha nagy ászok akarunk lenni a pofonok földjén,hát lesz mit elsajátítani.
Eddig nekem nagyon tetszik a játék,persze vannak kisebb hibái a megjelenítéssel például amikor az ôrt lelötték a stukker csöve elött villogó fény elég mozaikos volt,de ez nálam nem nagy dolog,mert a játék hangulata elfeledteti simán.Közben lehetôségem nyílt arra,hogy géppityuval razziázak a kóterben,ami nagyon tetszik még akkor is,ha az ipsének akit lezáporoztam egy kevéske ólommal,egyszerûen szétszakadt és a lábának egy megmaradt darabkája (bokától a lábfejig) beakadt és úgy ficánkolt mint egy partra vetett halacska majd amikor kiakadt repült egy keveset. Én ezektôl az apróbb bug-októl még nem fitymálom le sem ezt a játékot,sem más játékot,mert a játék hangulata és történetvezetése attól még lehet nagyon jó,arról nem is beszélve hogy nagyobb és nevesebb játékoknál is szokott az ember találkozni ilyen bug-okkal.
Apropó...ezt a játékot tényleg nem szabad komolyan venni,mert akkor kb olyan értékelést adsz neki mint a kritikusok,akik nem tudtak túl látni rajta és nem látták meg a játékhangulatát.Mahorka és géppityu kombó...?NAGYON FINCSI!!!


Heehhh...nagyon jópofa a játékban,amikor nem nyúlunk hozzá semmihez és Iván elôveszi a laposüvegét vagy éppen rágyújt egy mahorkára.
Amúgy azt szeretném megjegyezni,hogy nekem kimondottan tetszik az a megvalósítás a játékban,hogy ha fedezékbe akarunk vonulni nem kell megnyomnunk semmilyen gombot ahhoz,hogy Iván lehúzza a fejét vagy bebúljon fedezékbe,hanem csak oda kell irányítani az asztal,sziklatörmelék vagy más fedezéknek használható dologhoz és Iván autómatikusan fedezékbe bújik.Ez nálam megint csak egy jó pont.
Elérkeztünk az elsô Boss-unkhoz,aki nem más mint egy kóteres kretén. Az ide vezetô úton megcsodálhattam Iván arzenál gyûjteményét,ami finoman szólva...hát nem kevés.Kézi tárgyakból is van bôven választékunk...balta,vascsô,kard...stb.,míg lôfegyvereknél is van bôven választék.Lehetôségünk van még égô alkoholos üveget is magunknál tartani,ha a korábbi arzenálunk nem lenne elég.Szintén tetszik,hogy például a kardunkat,baltánkat...stb. egy laza mozdulattal az ellenségünk dobhatjuk.Nagyon baba.
Az elsô küldetést letudtuk,amit egy kisebb átvezetô videó követet majd ismént belecsöppentünk egy újabb küldetésbe.Most viszont ennyi,mert csicsika jön aztán ha majd felkeltem folytatom tovább.Kezdôdik a második küldetés,de elötte pippantsunk egy jó kubait..


[ Módosítva 2015 okt 31 szo , 05:15 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 okt 31 szo , 06:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na,akkor hogy sikerült lerendezni a temetôt Mindenszentekre,folytatódjon hát a henteléses hétvége.Természetesen Pro kontrollerrel tolom továbbra is,annyi különbséggel,hogy ma már a házimozimat is beiktattam a game-eléshez.Ha már egyszer egy full akció játékról van szó,hát süvítsenek a golyók is a fülem körül ezerrel. Csak annyit róla,hogy kibaxott faja így csapatni vele.
Jelenleg a második küldetésemet kezdtem el,ami már az elején nagyon tetszik,mert úgy nézem,hogy itt aztán lesz csihi-puhi ezerrel.
Spuri van,mert asszem az a szép nagy dögmadár ott fent most fog tisztogatást csinálni a lenti migránsok között. Tetszik a játékban,hogy van annyi fegyver arzenál ami közül csemegézhetünk,hogy csak na.Lényegében akit lezúzunk,annak a stukkerét vagy más kézi fegyverét egyszerre használhatjuk is.Szeretem az ilyen "fogd amit találsz és vissza se add"dolgokat egy játékban. Továbbra is tetszik a játék,úgy hogy folytatom is...
Játékszerek egésze hever a lábam alatt,ez is egy ilyen kis aranyosság a migráns mókaficákoknak. Asszem ez elöl senki sem menekülhet meg.Elég hosszúnak tûnik nekem ez a küldetés,lehet azért mert én minden egyes helyet felderítek és nem csak a megadott útvonalon megyek,hogy minden war trophy-t megtaláljak.Amúgy a játékban amivel eddig találkoztam,az égboltról és a vízrôl lehet azt mondani,hogy NA EZ MÁR IGEN.Kár,hogy a többire már nem futotta belöle.Megkezdtem a harmadik küldetést is és innentôl fogva asszem több idôt fordítok majd a kézi fegyverekre is.Ezt el is kezdtem rögvest,ahogyan a kép is mutatja.Eddig továbbra sincsen semmi gondom a játékkal,bár igaz kicsit kezd egyhangúnak tünni,ezért is váltottam lôfegyverrôl kézire.Hamarossan megyünk Japánba és már kicsit várom,mert azt minden kritikus megírta,hogy az a játék legszebb része és videókon látva szerintem is.Továbbra is azt mondom,hogy nem rossz a játék annyira,ahogyan azt a kritikusok leírták,de aki a megvételen gondolkozik annak baráti jótanácsként mondom,hogy várjon vele amíg lejebb megy az ára,mert a dúrván 14-15 ezres árszabása túl erôs ahhoz képest amilyen.Nem lefitymálni akarom csak szerintem ezt az árat nem éri meg a játékEz a harmadik küldetés eddig nagyon jó.Nyomulás van elôre a csapatommal ezerrel.Jó a játék mehanikája olyan téren,hogy ne legyen túl egyhangú az egész mindig dob be olyan ellenségeket,hogy ne csak a stukkeredre támaszkodj folyamatossan,hanem igen is használd azt a rohadt katana-ád vagy más kézi fegyvered,ha már magaddal cipeled mindenhova.A második küldetésnél kicsit lelattyant a game,de hálaégnek a harmadik már elég pörgös lett.Nem tom,de lehet az is bedominál hogy Casual-on játszok,lehet Standard-on még pörgôsebb lenne.Na majd ha kivittem ezt is megnézem.Amúgy három fokozat közül tudunk választani.
Amikor Iván barátom elemében van és a gránátokkal játszadozik. Sajna nem tudtam abban a pillanatban lekapni,amikor robbanik a gránát,de sebaj,mert a csávó így is csúnyán elposszant... MUU-HAA-HAA-HAA-HAAAA!!! Apropó...azt el is felejtettem megírni,hogy a gépfegyverrel való célzás is némileg megvan könnyítve,mert ha például fedezékbe húzódva sac/kb rá visszük a fegyverünk célkeresztjét az ipsére majd a fedezékbôl gyorsan kibújva tolunk egy sorozatot az autómatikusan az ipsére állítja a géppityunkat,így nem kell szöszmötölni a pontos céliránnyal.Ez nálam megint csak egy jó pont.Na lássuk csak...Lezúztam a harmadik Boss-t is,ami leginkább a közelharcra volt kihegyezve,lényegében a lôfegyver itt fapatkát sem ér,mert a Boss-unk igen csak fürge a dupla pengéje pedig hamar belemélyed a vesénkbe.Tetszett a változatosság ebben a küldetésben.Most pedig kezdetétveszi a negyedik küldetésünk,de ezt majd legközelebb,mert késô van már hozzá.
[ Módosítva 2015 nov 01 v , 01:47 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 01 v , 04:46
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Egy röpke órára azért neki fekszek a negyedik küldetésemnek is,hiszen izgalmas résznél hagytam abba a játékot tegnap éjjel.Jelenleg egy romos város utcáin és romos épületeiben zajlik a harc,ami nagyon tetszik,mert kicsit olyan Call of Duty-s.
Azért vannak ezen a helyen még megkímélt épületek is.Ez a küldetés megint nagyon jó.Elég változatos és tetszik a pálya körítése.Ez a hely amúgy pont olyan mint a Resident Evil mansion-je.Vajon lesznek itt zombik is...?
Szegény pára,kicsit megsült.Nem baj kenyér és hagyma mellé ez is jó lesz...


Nesze neked zombi...


Asszem,hogy az eddigi küldetéseim közül ez tetszik a legjobban.Ez tényleg kajak változatos helyszínileg és feladatilag is.Azt elfelejtettem megírni,hogy közben lehetôségünk nyílt olyan képességre,hogy ha egy nagyobb célpont zárja el az utunkat,akkor a keresztirányítonk bal keresztjével aktiválhatjuk a célpont bemérését és légitámogatással lebombázhatjuk.A helyszín annyira változatos,hogy jelenleg ez a harmadik olyan hely,ahol kólicálunk a csapatommal.A harmadik küldetéstôl kezd egyre változatosabb lenni ez a játék,aminek nagyon örülök,mert a másodiknál kicsit lehervadtam.
Na mára viszont ennyi,legközelebb innen folytatom.
[ Módosítva 2015 nov 01 v , 05:49 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 02 h , 05:53
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,akkor ma ismént folytatódik Iván kalandjai.Ezúttal patkány városban,vagy más néven sikátor city-ben kolbászolgatunk.Szereztem közben egy új fegyvert,amolyan kolbászsütô funkióval ellátottat.Nagyon pöpec,amikor odapörkölök vele az ellenségnek...
Na idelent aztán szépen elszabadult a pokol,eddig voltak migránsok utána dögök most pedig ezek a zombik.Tiszta Resident Evil ez a játék.


Te csak várj szépen a sorodra,amíg vágok egy kicsit a mellehúsából...


Hát a negyedik Boss,hogy úgy fogalmazzak,aranyos kis jószág volt. Most elérkeztünk az ötödik küldetéshez,ami Japánban játszódik és a Boss jány igen csak szemrevaló nyuszika lesz.Szépnek szép ez a pálya,de egyelôre nem esek tôle hanyatt.Viszont az biztos,hogy az eddigiek közül ez a egyik legszebb és leghangulatosabb pálya.
Nem panaszkodok,ez a pálya eddig a legjobb,vannak itt katonák és ninják egyaránt.Lehet írtani ôket ezerrel.
Na ezt már nevezem.Hogy ezt miért nem lehetett ebben a formában kivitelezni az egész játékban.
Az ötödik küldetésem csábos Boss nôje.No comment...YUMMY-YUMMY!Jól el lehetne fenekelni,amiért ilyen rossz kislány volt...


Vazze...Ez aztán kemény egy Boss volt.Jócskán szülség volt a taktikára,mert a sima géppityu önmagába fapatkát sem ért.Mondjuk egy biztos ez a harc korhatáros volt a javában,azért nagyon nem is tettem fel ide képeket róla,de Miiverse-re annál többet.Mire hazajövök rend legyen és csinálj valami kaját...Na csá!


[ Módosítva 2015 nov 02 h , 10:20 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 03 k , 08:16
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
A mai nap asszem megint elôkerül ez a game és csapatom vele tovább.Jelenleg a hatos küldetés küszöbén vagyok.Az ötös küldi volt a személyes kedvencem remélem,hogy a következôk is hasonló maradandót hagynak bennem.Apropó...egy korábban használt stukkeremnél (lángszóró és géppisztoly kombó) fedeztem fel,hogy a kereszt irányítót jobbra húzva tudom elôvenni az aktuális fegyverem másodlagos képességét már amelyik rendelkezik vele.Tehát érdemes minden fegyvernél megpróbálni.
Nos,panaszra nincs okom,úgy látom innentôl már pörgôsek a küldetések.Mindjárt az elsô tûzharcomban dupla kill-em volt,két pajzsos krapeket posszantottam szét egy jól irányzott gránáttal.Minden csupa vér volt...
Eddig nagyon jó ez a küldetés,voltunk a gyárterület külsejénél majd bementünk és ott osztottuk az olmot.Kicsit hasonlít ez a gyárterület a Terminátor 2-ben lévôhöz,ahol az a folyékony fém folydogált mindenhol.Immáron pedig a gránátok császárává nôttem ki magamat.Egy gránát,egy kubai...
Nos mára ennyi jutott,mert reggel korakelés van és most érzem azt elöször,hogy alig várom,hogy folytathassam megint.Azért a közepétôl tényleg kezdi az embert magával ragadni,de lehet hogy már az elejétôl fogva ráéreztem volna,ha nem az a sok idióta kritikus beszámolója járt volna a fejemben.

[ Módosítva 2015 nov 03 k , 10:05 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 11 sze , 02:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma este megint Wii U-ban a korong.Immáron a nyolcas küldetésemet taposom Ivánkámmal és meg kell hagynom ez a küldetés nagyon akciódúsra sikeredett,lehet a majdnem egy hetes kihagyás is rátesz egy lapáttal.
Ez a helyszín egy kisebb erôdítmény néhány lôárokkal,amiket használva közelebb tudunk jutni a célunkhoz,hogy szépen telenyomjuk néhány feles ólommal.
Na erre a küldetésre lehet azt mondani,hogy jobb ha nem kólicálunk össze-vissza,mert hamar teleleszünk ólommal.Itt jobb ha kihasználjuk az adott fedezékeket és onnan likvidáljuk az ellenségünket,mert sok migráns szakad ránk egyszerre ha nem figyelünk oda.
Volt már jópár küldi,de ez a mostani nagyon baba.Itt van például ez a kékszmogos jelzô...csak lazán elhajítom a kiszemelt áldozatom közelébe és a légtámogatás csúnyán odaver nekik egy szempillantás alatt.
Heehhh...Errôl ennyit.Kifüstöltem ôket,de rendesen.
[ Módosítva 2015 nov 11 sze , 03:33 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 15 v , 01:12
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hát vazze meg kell hagynom,hogy ez a kis csaj komoly problémának bizonyult.Tegnap este beraktam ezt a game-et és csapattam vele egy kicsit.A nyolcas küldetésemet folytattam majd elérkezett a kilences,ahol találkoztam ezzel a szôke démonnal...annyira kibuktatott,hogy egy az egyben kikapcsoltam a Wii U-t.
Ma viszont higgadt fejjel és kipihenten beugrott,hogy mi lenne ha belekuksiznák YouTube-on,hogy mi a titka ennek a jánynak és lôm világosság.
Azért mindenkinek aki elér idáig javasolnám,hogy próbálja elöször YouTube nélkül legyôzni és csak a legvégsô elkeseredés után nézze meg YouTube-on,hogy hogyan kell lezúzni a kicsikét.Keménydió ez a csaj annyit mondhatok...
A következô Boss-om egy hihetetlen vénszivar,aki olyan külsôben tündökök,amilyenben én még álmaimban sem. Asszem ez lesz a végsô Boss harcom és szerintem a single módot így ki is toltam.Ez az öreg elég szívósnak tûnik,olyannyira,hogy még Iván is rákapcsolt és olyan állapotba hozta magát amilyenre senki nem számítana.Még a körülöttünk lévô tér is megváltozott,ami nekem kurtára tetszik.Tiszta Mortal Kombat...Round 1...FIGHT!!!


[ Módosítva 2015 nov 15 v , 01:43 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 nov 15 v , 02:54
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,akkor a single módot ki is pörgettem és a játékról alkotott véleményem nagyjából fifti-fifti jó és rossz között.Mivel én mindenevô vagyok és nem akadok fent olyan dolgokon,ami nem igazán fedi a valóságot,beszereztem magamnak ezt a játékot is.Nos a játék mehanikája nekem tetszik,jó dolognak tartom,hogy minden ellenséget akit legyilkolásztunk felvehetjük a fegyvereit.A folyamatos hentelde mellé némi történet is társul,ami hát hogyan is fogalmazzak kicsit érdekesre sikeredett,de ha szereted a zombis játékokat akkor ezzel is megfogsz majd barátkozni.Mondjuk nekem az alaptörténete tetszik a játéknak,miszerint mi is tagja voltunk egykor annak az elmebeteg osztagnak,akiket likvidálnunk kell majd a játék során.Egy kivétel van az osztagban,ô C4,akinek története kicsit másabb mint a társainak.A játék során minden pályán van lehetôségünk trophy-kat gyûjtögetni,amiket külön menüben gyûjt össze a játék.A pályák többsége nem rossz,nekem például az elsô tetszett,a második már viszont kicsit egyhangú volt,de a harmadik ismént hozott némi változatosságot.Minden pályának megvannak a sajátosságai,amikért lehet ôket szeretni vagy utálni.Vannak szépen megalkotott pályák és vannak elég gyengusra sikerült pályák is.Nálam a játék körülbelül a harmadik küldetéstôl kezdett olyan érzéseket táplálni belém,hogy na ez nem volt rossz,gyerünk tovább és az ötödiktôl egészen a kilencesig olyant,hogy na ez az,ilyennek kellett volna lenni már az elejétôl fogva.A játék legvége nekem nagyon tetszett,nagyon eltalálták a zenei aláfestést a szerintem jól megcsinált credit-hez,ami kajak olyan képet alkotott bennem mint ha egészen idáig egy filmet néztem volna.Vannak gyengéi ennek a játék elég sok,azt nem tagadom,de azért annyira lehúzni sem kellett volna mint ahogyan lehúzták a kritikusok,mert a játék összeségében nem rossz és simán élvezhetô.Egy dolgot viszont mindenkinek szeretnék az eszébe vésni,az pedig,hogy várjon a játékkal amíg lejebb megy az ára vagy használtba vegye meg olcsóbban,mert az az egy biztos,hogy a játék árazását nagyon elbaxták.A játék a 15 ropit soha sem éri meg,de olyan max 10-ért már vehetitek.
Apropó... ez az értékelés csak is kizárólag a single módjára érvényes!Az online-multija majd csak ezután fog következni és emlékeim szerint azt sokan szeretik.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3650 másodperc, 0.0956 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 64. Memória használat: 5,364kb