masinák

 

Fórumok
Nintendo Land (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 24 cs , 01:59
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nintendo Land élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 02:00 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 márc 06 sze , 02:40
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ami azt illeti a hétvégémet nekem is sikerült szabaddá tennem,úgy hogy nonstop Wii U hétvége lesz.
Na a tegnap elsz*#**rt leírásomat újra körmölöm,mert úgy igazságos.
Nos,akkor elösszôr a Ninja Castle jöjjön.Nekem ez a mini-games nagyon tetszett mint egyszemélyes game,jól elszórakoztatott.
Tetszett,hogy Monita-át is behelyetesítette a játék mint szereplô,vagyis mint elrabolt szereplôt akit meg kell menteni.
Jól ki lett találva a játék és külön jó pont számomra,hogy a játék végén egy fö Boss-al kell megküzdenünk.A game maga nem nagy kihívás ha végig szaladunk rajta,de ha arany kupát akarunk a végén,akkor bizony fel kell kötnünk a gatyóreszt.
A kövi a Yoshi.... volt,itt elsôsoron nagyon jó volt halgatni játék közben a Yoshi Story (N64) zenéjét,igazi retró filing volt.Ezt a játékot inkább úgy jellemezném,hogy remek idô töltésnek vagy unalom ûzônek,mert nagyon jól el lehet vele csapni az idôt.A játék elsôre nem tûnik nehéznek,de nem szabad lebecsülni,mert ahogy haladunk a szobákkal bizony egyre jobban nehezedik a játék.
Összeségében egy szerethetô mini-games.
A kövi mini-games a Metroid Blast.
Nos itt csak a Gamepad-es lehetôséget tudtam eddig kipróbálni,mert csak sima Wii Remote van kéznél és ez a mini-games megköveteli a Plus-os Remote-ot.
Nekem tetszik a Gamepad-es móka is,jól elszórakoztatja az embert,viszont az igazi mókát a Wii Remote Plus-al nyomható rész adja.Mondjuk az igazat megvallva én azt csak videón láttam eddig,de az meggyôzô volt.
Ennek a mini-games-nek is van multi része,ami mégjobban fokozza csak a hangulatot.
Összeségében nekem tetszik.
A kövi mini-games az Octopus.... volt,ami elsôre nagyon egyszerûnek és gyermetegnek tûnik,ám de meg ne tévesszen ez senkit sem,mert valójában nem tartozik éppen a könnyû játék kategoriában.
Talán még egész kellemes amikor szemben vagyunk és lekövethetô a mozgás.
Jah....apropó még nem is mondtam,ez egy afféle ritmus játék.Adott egy figura mellettünk az ritmusra tol nekünk pár mozdulat sor,amit el kell utánoznuk nekünk is,természetesen szintén csak ritmusra.
Mint azt mondtam ne téveszen meg senkit ez a játék,mert nem olyan könnyû mint ahogyan az látszik. Amikor a figura pördít rajtunk egyet és ellenkezô mozgást kell produkálnunk mint ô,majd be dob egy érdekes mozdulat sort,na az nem semmi túl élni,de ha mindez nem lenne elég,akkor ott van mikor begyorsít,na olyankor szoktam elmeszelni.
Ettôl függetlenül egy szerethetô mini-games csak bele kell tanulni és máris színesebb a világ.
A kövi mini-games a Donkey Kong.... volt.Errôl a game-rôl inkább csak annyit írnák,hogy ezt nektek kell kipróbálnotok élesben.
Én kimerem azt jelenteni,hogy ez a game az egyik legjobb egyszemélyes játék a többi közül Tényleg barós!
A kövi mini-games a Luigi's Mansion volt,amivel kapcsolatban kicsit tapasztalat hiányos vagyok,mivel ez a game megköveteli a négy-öt játékost,bár igaz ha nincsen annyi elég a minimum kettô játékos,de az nem annyira barós mintha egyszerre négyen-öten tolnánk.
Nos mivel én csak muttimmal tudtam kipróbálni sok mindennel nem tudok szolgálni csak annyival,hogy ha nincsen meg az összes fô,akkor a game behelyettesíti Monita-ával a hiányzó játékosokat így kihozva az öt játékos létszámot,ami nem rossz persze,de korántsem akkora móka mint 5 game-errel tolni egyszerre.
Ez a mini-games egy nagyszerû játék azt garantálom,csak legyen meg hozzá mindenki és mellesleg remekül hozza a Gamecube-os Luigi's Mansion hangulatát.
A kövi mini-games a Mario..... volt.
Itt szintén ugyanaz a helyzet mint a Luigi's Mansion-nál,akkor a legtutibb ha megvan az 5 fô.
Ezt a games-t szintén muttimmal próbáltam ki,ami még így ketten játszva is szórakoztató volt.Ilyenkor a gép ad két Yoshi robotot segítségül a Mario üldözéshez.
Ez a mini-games megintcsak egy nagyszerü darabja a többinek.
A kövi mini-games az Animal C.... volt,na ez ôrûlt jó mini-games,de csak ha minden játékos megvan hozzá.Sajnos megintcsak muttival kettesben tudtam kipróbálni ezért nem nagyon tudok róla mit írni.
A kövi mini-games a Zelda.... volt.
Na ez megintcsak egy nagyszerû mini-games volt.Nagyon jó hangulatot varázsolt,remek zenéi pedig visszahozta a régebbi Zelda játékok fillingjét.
Még a grafikája is szép ennek a mini-games-nek.
Itt is jó hogy kitalálták a fô Boss-okat.
Azt azért szeretném leszögezni,hogy itt is csak a Gamepad-es részhez volt szerencsém nyomatni,mert nincsen Plus-os Wii Remote-om.
Videókat elnézve Remote-os irányításos rész is jó móka.
És akkor itt is a kövi mini-games,ami a Pikmin.... volt.
Na ez megintcsak nagyon barós volt.Itt van lehetôségünk rá hogy Olimar-t irányítjuk vagy egy Pikmin bôrébe bújunk.Olimar-t a Gamepad-es irányítással lehet játszani,ha pedig Pikmin-nel szeretnénk lenni akkor Wii Remote-al van rá lehetôségünk.Ebben a mini-games-ben támogatott a sima Wii Remote,úgy hogy ha nincs kéznél Plus-os Remote,akkor is tudjuk játszani sima Remote-al.Tetszik,hogy Monita-át egy gonosz szereplôvé helyettesíti be a gép,aki minden áron megakarja nehezíteni az utunkat.Remekül hozza a játék a Gamecube-os elôdje hangulatát,szinte majdhogynem ugyanaz.
A többi mini-games-t majd a hétvégén tesztelem,addigis aki teheti nyomassa a Nintendo Land-et,mert remekül állja a helyét a szórakoztatsásban.
Nekem nagyon bejön ez a Nintendo Land,mert minden korábbi nagy Nintendo kedvencet megtalálni benne és nálam ez nem egy utolsó szempont,mivel tudni illik rólam,hogy Nintendo fan vagyok.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 16 h , 12:39
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ejha,de régen is volt,amikor a Wii U-ban volt utoljára ez a korong.
Asszem valamikor a közeljövôben újra elôveszem és az a három arany trófeámat is platinára csinálom.
Valamint minden mini-játékot megpróbálok maximálisra kijátszani.
Jelenleg így állok a játékban...

Amúgy eszméletlen,hogy még most is pörög a topikja Miiverse-ön,pedig már nem egy mai játék.Ez is azt bizonyítja,hogy valóban egy jó játék.
Mellesleg elég nagy a nyüzsi Nintendo Land-ben,mint mindig...

[ Módosítva 2015 márc 16 h , 01:01 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4620 másodperc, 0.2605 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 46. Memória használat: 5,054kb