masinák

 

Fórumok
Splatoon (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2015 jún 07 v , 09:58
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na gyerkôcök elérkeztem az utolsó Boss harcomhoz.Az idáig vezetô út,vagyis a pályák összeségében jók voltak,persze ha mindent összeakarunk szedni és a pályák minden szegletét teljesen beakarjuk járni,akkor vannak kemény pályák bizony.Nekem személy szerint nagyon tetszik hogy néhány tekercs annyira ötletesen van elrejtve hogy ha az ember csak végigszalad a pályán,akkor soha a büdös életben nem fogja megtalálni azt.
Természetesen vannak könnyû pályák is,de azért szerintem még így is jól eltalálták a fejlesztôk az egyensúlyt,hogy se nem legyen túl nehéz,de ugyanakkor túl könnyû sem.A játék grafikája szerintem gyönyörû,a zenéi nagyon hangulatosak és fülbemászóak,az irányítás pedignincsen agyon bonyolítva,pont kézreáll.
A Single módban 27 pálya van összesen és 5 Boss harc,amibôl én pont most járok az utolsónál,szóval ha ez meglesz akkor utána kijátszom az amiibo-kat is,mind a hármat.
A multis részét nagyon nem pepecselném,mert az a gyökere az egész játéknak,szóval egyszerûen PHENOM!!!A local multit tegnap próbáltam az öregemmel és szerintem az is nagyon jó,habár az online-multi után kicsit furcsa lehet az hogy csak ketten vagyunk.Mondjuk ha két profi ül egymás ellen,akkor grantáltan jó szórakozást fog nyújtani.
Nekem nagyon bejön ez a Splatoon,mert valóban egy nagyszerû játék és az online-multis résznek köszönhetôen,lényegében örök szavatossága van neki.
Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom.
Nos,nagy kínlódás és szenvedés után,ami kb másfél óra volt sikerült levernem az utolsó Boss-t is.Gyerekek ez nagyon kemény menet volt és azt szeretném hozzáfûzni,hogy a Single mód teljes kijátszása tutira megtanítja mindenkinek a gyors,cseles és ügyes mozdulatokat,amik elengedhetetlenek az online-multikhoz,ha csak nem akarunk szenvedni és anyázni az online-multik alatt.Szerintem nagyon jó kis gyorstalpaló ez a Single mód a saját kis történetvezetése mellett.
The End...
[ Módosítva 2015 jún 08 h , 12:18 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1879 másodperc, 0.1197 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 40. Memória használat: 5,019kb