masinák

 

Fórumok
Bayonetta (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 24 cs , 03:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Bayonetta élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 01 szo , 05:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,akkor elkezdôdött a kaszbolás...
A játékot berakva a Wii U-ba majd elindítva röktön egy történetet mesélnek el nekünk,ami ki másé is lehetne mint a fôhôsnönké.
A játék elsô küldetése nagyon állat volt,ahogyan azon a folyamatosan zuhanó toronyórán harcoltunk.
Eszméletlen szép a játék és a zene is faja.
Kezdetnek ennyi,mert még csak most kezdtem neki.
Ez pedig egy kép az éppen ébredô fôhôsnônkrôl...

Ez pedig egy pillanat az egyik kegyetlen képességébôl a kicsikémnek.
Jah,és ha meguntuk az alapruciját a mi kis hölgyikénknek,akkor választhatunk neki akár Princess Peace-est,Link-est,Samus-ost vagy akár Princess Daisy-est.Ezek a Princess-es rucik egyébként naggyyoon forrók,szinte kint van az egész "micsodája" a kislánynak.

[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 03:51 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 01 szo , 06:26
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Tetszett a játék kezdése,hasonló mint a Batman AC-é,itt is mintha egy filmet néznénk a játék közben írják ki a fejlesztôk nevét meg a rendezô és hasonlók nevét.Nekem tetszik az efféle megoldás.
Na,de a következô tapasztalatom az,hogy a Gamepad képernyôjén egy átvezetô videó közepette arra lettem figyelmes,hogy a jobb felsô sarokban felvillant a Miiverse jele,amire ha rákattintok nagyszerû elöre elkészített Bayonetta-ás képeket tudunk post-olni.Szupcsi.


Egészen jól bánik azzal a nyalókával...
A temetôs rész nagyon jó volt,tény és való,hogy gyönyörûre csinálták meg ezt a játékot.[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 03:53 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 01 szo , 07:36
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nahát-nahát hol kötött ki Bayonetta...
Amúgy ami eddig történt az az,hogy a temetôben feltámadt az elözô oldalon látható ipse,aki úgy látom,hogy a mi kis Bayonetta-ánk egyik jóbarátja is.Ez a dagatt fószer pedig szintén a mi barátikörünkbe tartozik.Amúgy eszméletlen szövege van és ha perfekt angolos lennék biztosan jókat tudnák röhögni a poénjain.Már az is vicces,ahogyan körülöttünk teszi a dolgait.
Na,de az egyik harcunk alatt feltünt egy hölgyemény,aki szerepelt Bayonetta emlékeiben is és ez neki is beugrott.
A zenére visszatérve nagyon barós,olyan akár egy anime zenéje.Nekem bejön.[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 03:55 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 01 szo , 08:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Az elsô küldetés meg is volna.
Ahhoz képest,hogy elöször játszok vele nem is rossz az ezüst szobor.Viszont,ahogy látom lehetett volna item-eket szerezni amik most elmaradtak.Nem para,majd a kövi kijátszásnál megszerzem ôket,de az is lehet,hogy újra indítom ezt az epizódot,mert ugye azt is lehet.
Azért azt szeretném megjegyezni,hogy nem semmi ez a játék,van itt harc dögivel meg történet felgöngyölítés videókban,de ami a legjobb az a játék humora és pikánsságának egybevegyítése.Voltak itt olyan pózai a mi kis Bayonetta-ánknak,ráadásul belassítva,hogy majd kiguvadt a szemem a helyérôl.Megsem merem nézni azt a részletet úgy,hogy Princess Peace ruciba van Bayonetta.
A poénok meg kajak nagyok,mintha a Spawn nézném.

[ Módosítva 2014 nov 01 szo , 08:57 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 01 szo , 09:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Közben rájöttem,hogy hogyan tudok item-eket begyûjteni úgy hogy már van is néhány érdekes dolgom.
És kellemesen csalódtam a játékban megint,mert azt hittem,hogy nem fognak másból állni a pályák mint az agyatlan gyilkolászásokból,de ez nem így van,mert itt van például ez a pálya is,ahol a vonatról leszálva a pályaudvaron bolyongva,már nem a fejemre pályázó angyalhorda várt,hanem normális emberek,bár igaz nem a megszokott formában,mert Bayonetta egy másik dimenzióban van jelen,így az emberek csak érzik a jelenlétét,de nem látják ôt.Szinte mondhatom,hogy poén volt lövöldözni a pályaudvaron,ilyenkor az emberek lehuzzák a fejüket majd eszeveszettül rohannak.Még a fegyveres ember is.
Szóval visszatérve ezekre a pályákra,jó volt látni,hogy itt is van némi rejtvény megoldás és tárgy begyûjtési lehetôség nem csak a szimpla verekedésé a fôszerep.


Újabb fejlemények a játékról...
Nos,igaz a játékban van lehetôségünk állítani a nehézségi szintet bármikor én mégis megmaradtam a Normal mellett,ami megteszi kellô hatását,hiszen ez a legmagasabb.(egyelôre)
Lehetôségünk van Very Easy-re,Easy-re vagy Normal-ra állítani.
És,hogy miért is mondtam mindezt most el?
Nem más okból,mint a következô képen látható különféle lehetôségek miatt.
Ugyanis,aki Normal nehézségi szintel vág neki a kalandnak,akárcsak én azoknak jól jöhet némi infó.
A képen látható beállításoknál most az Item-eket szeretném bemutatni.Itt lehet kotyvasztani különféle dolgokat Bayonetta kisasszonynak,amiket a játék során tudunk majd felhasználni.Szóval érdemes a pályákon minden olyan tárgyat szétverni,amit szét lehet mert némelyik tárgy olyan cuccosokat rejt magában,amik itt a kotyvasztásban nagy segítséget adhat,hogy létretudjunk hozni teszem azt egy mega gyógynövény adagot,ami a boss harcoknál elengedhetetlen lehet.Vagy akár olyan dolgokat is tudunk elôállítani itt,amikkel nagyobbat tudunk sebezni az ellenségeinken és még sok más dolgot is lehet itt kotyvasztani.Aki nem kô szobrot akar magának az adott Chapter befejezésénél,hanem aranyat vagy platinumot,azok kotyvasszanak csak bátran,mert igaz ha meghalunk nem lesz game over,hacsak mi nem akarjuk,de az elhalálozás beleszámít abba,hogy milyen szobrot kapunk majd a Chapter végén.
Van lehetôségünk még a File menüpontban többet megtudni az ellenségeinkrôl vagy barátainkról.
Vagy lehet fejleszteni a fegyvereinket az Equip menüben és még sokminden lehetôség van.
Szóval a lényeg,hogy érdemes egy egy nagyobb összecsapás elött összecsapni néhány ütôs cuccot,mert tényleg sokat tud segíteni nekünk.Sikerült párszor elhaláloznom,úgy hogy tapasztalatból mondom.
Valamint még van lehetôségünk a Touch féle irányításra is,ami egyáltalán nem bonyolult,sôt még a gombosnál is egyszerübb.Az irányítás amúgy ugyanaz mint a Bayonetta 2-é,úgy hogy nem kell parázni attól,hogy megszoktam a Bayonetta irányítását,de hiába,mert a Bayonetta 2-é más.Teljesen ugyanaz.


Ez pedig ha Bayonetta kisasszony nincs vicces hangulatban...Holnap pedig innen folytatom a game-elést...


[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 04:00 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 02 v , 04:27
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
És igen!
Úgy is lehet mondani,hogy a Nintendo és a Sega valóban egy minôségi játékot alkotott.Minden csodálatosan megalkotva,a pályák nagyon ötletesek,a hangulat szinte már magávalragadó,de amit már oly régóta nem láttam az ebben a játékban is maximálisan teljesítve,ugyanis Bayonetta-ának van tükörképe a vízben.Nálam ez az apró részlet hatalmasat ér.
Respect Sega & Nintendo!


Jelenlegi állásom a negyedik Chapter.
És mivel eddig Normal módba toltam a játékot,kipróbálom milyen ha Very Easy-ben csinálom meg a Chapter 4-et.

[ Módosítva 2014 nov 02 v , 06:40 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 02 v , 07:27
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,az eddig tapasztaltak szerint nem tudom,hogy mi a jó büdös rossebért szórakoztam a Normal móddal.A Chapter 4-et Very Easy-ben nyomattam végig és fôként Normal után tényleg nagyon könnyû így a játék,viszont Normal-ban meg elég kemény.Szóval próbálom belôni a nehézségi szintet ezért most kipróbálom az Easy-t.
Korábban mondtam,hogy vannak különbözô kosztümök Bayonetta számára és azt is,hogy némelyik közöttük nagyon pimasz kis ruci.Itt van például ez a Princess Peace-es...hát ember legyen a talpán,aki egy ilyen póz után még tud a játékra koncentrálni.
Amúgy továbbra is minden tiszteletem a fejlesztôknek,tényleg egy nagyon profi produktumot kaptunk tôlük és még csak nem is olyan drágáért.


Vagy itt van még például ez is...
Lehet,hogy a japók ezért nem fogadták olyan nagy örömmel ezt a játékot,mert neki a Princess Peace egy szolid és mindig bajbakerülô hercegnô nem pedig egy szexi boszi lány.Heehhh...legyen ez az ô bajuk.
Szerintem ez egy eszméletlen szuper játék és ezt a kosztümösdit tuti komálják az Eu-sok,de még az USA-ban is.
Amúgy a Princess Peace-es kosztümben még Bowser is a segítségünkre van mivel az ô giga mancsa és talpa jön elô a dimenziókból.Külön tetszik,hogy még a hangját is lehet hallani harc közben.Valamint még azt is olvastam,hogy így Princess Peace kosztümben még a játékban fellelhetô dolgok is megváltozna,plusz a zenéjük is.
Visszatérve erre a sima Easy módra szerintem egy kezdô játékosnak éppen megfelelô ez a nehézségi szint beállítás.Az Easy és a Very Easy mód még annyiban is különbözik a Normal módtól,hogy itt nem autómatikusak Bayonetta mozgásai olyankor,amikor például a Normal módban egy adott idôben kell megnyomni az adott gombot különben elhalálozunk és az elhalálozás köztudottan befolyásolja a Chapter végén megszerezhetô szobrot.Ezek a pillanatok bizony nem egyszerûek és mire az ember megtanulja mikor kell azt a bizonyos gombot megnyomni,addigra már garantált a Chapter végén lévô kôszobor.Tapasztalat...
Így mindenkinek inkább a sima Easy módot ajánlom,mert az pont megfelelô.
Na,de most ezt a pózt nézzétek meg...
Pont akkor vannak a kisasszonynak ilyen beállásai,amikor a leginkább a játékra kellene koncentrálni.
Hát...nagyon nehéz na...

Nos,ahogyan azt mondtam éppen baba az Easy fokozat.
Így garantált az aranyszobrocskám a Chapter végén.
Persze ezt is lehet még tovább fokozni,mert van még Platinum szobrocska is,de ahhoz az kell,hogy ne sebezzenek meg egyszer sem.Azt pedig egy kicsit nehéz kivitelezni.

[ Módosítva 2014 nov 02 v , 08:44 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 04 k , 07:56
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Halihó...újra itt vagyok.
Na ami eddig történt...
Az egyes Chapter-tôl a négyesig elszenvedtem Normal módba,de mióta Easy-ben tolom egy egészen más élmény a játék.Jelenleg a hatodik Chapter-t járom,ahol elôkerült egy kislány is,akit néhány elfuserált dög karmai közül kellett megmentenem,hálából ô most mindenhová követ.
Errôl a kislányról csak annyit,hogy nagyon hasonlít Bayonetta-ára és szerintem a késôbbiek során be is fog bizonyosodni,hogy valójában az én vagyok,illetve Bayonetta.Ha pedig mégsem,akkor tévedtem.
Na de amit eddig megtudtam,hogy a játék során begyûjtött arany lemezek valójában egy új hordozható fegyvert tartanak magukban,amit ha a mi kis napszemüveges haverunkkal lejátszatunk a gramofonon,ô máris indul egy másik dimenzióba és hoz nekünk valami csecse-becsét.Így tettem szert két új sörétesre,egy új korbácsra és egy új katanára.Ez utóbbi most az egyik nagy kedvenc...
Nagyon sok mindent lehet ebbe a játékban összeszedni,fejleszteni és vásárolni.
A vásárlásokkal eszméletlen jól feltudunk fegyverkezni,de különbözô új verekedôs technikákat is tudunk venni,amikkel olyan kombókat tudunk ráverni az ellenségekre,hogy csak na.Különféle tárgyakat is tudunk még venni,olyanokat mint például a parfümök,de ezeket még nem próbáltam,hogy mire jók.
Szó mi szó,rengeteg a lehetôség fejlôdés terén.
Ezt pedig csak úgy küldöm mindenkinek...

Úgy megizzasztottam a kicsikémet,hogy rögvest levetkôzött...

-----------------------------------------

Hát van egy pár komoly kép Bayonetta-áról a játékban,nem is csoda,hogy korhtáros a cucc...

[ Módosítva 2014 nov 04 k , 08:50 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 nov 05 sze , 05:01
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma,elkezdôdött a 8. Chapter is,ahol a mi kis Bayonetta-ánk az autók és kamionok tetején harcol a dögökkel.
Mintha a Matrix-ot nézném.
Most pedig egy csopperen száguldoztuk át a fél világot,hogy eljussunk ahhoz a nagyobb döghöz,aki szétveri a hidakat meg az utakat.Nagyon brutál volt ez a motorozós rész,itt van lehetôségünk mozgásérzékelôs irányításra és a sima analógkaros irányításra is.
Most pedig egy éppen felrobbanó tartálykocsin mocizok felfelé.


Ebben a pár órában lepörgettem még pár Chapter-t és ha minden igaz,akkor most jön majd a kilencedik vagy a tizedik.

[ Módosítva 2016 márc 24 cs , 04:06 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4702 másodperc, 0.2552 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,329kb