masinák

 

Fórumok
Watch Dogs (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 25 p , 02:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Watch Dogs élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 febr 24 k , 06:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos csak dióhéjban az eddig tapasztaltakat.
Kajak para,hogy azt csinálhatsz Chicago-ban amit csak akarsz,persze azért csak módjával mert elég egy kamera vagy egy vamzer tag aki ha úgy dönt feldob a zsaruknál,akik utána jönnek is mint légy a sz*rra.
Jelenleg a legkönnyebbre vagyok beállítva,mert még nagyon szokni kell a játékot.Tetszik,hogy ha egy verdát lekoccolunk,akkor annak látható nyoma is lesz rajta valamint az is király,hogy bárhova bemehetünk,teszem azt egy bárba ahol vehetek magamnak egy jó üveg sört a pénzembôl majd ha úgy tetszik a bár félkaruján is vesztegelhetek néhány felesleges garast.
A játék atmoszférája szintén barós,mint ha csak az életben járnánk Chicago utcáit.A napszakok változása is gyönyörû,nem gyors hanem pont amilyennek kell lennie.
Skacok tudjátok,hogy milyen gyönyörû Chicago utcái éjjel kivilágítva?
A tenger tényleg úgy fodrozódik mint ha igazi lenne.
A fegyverboltokban mindenféle skullót tudunk vásárolni a kis pisztolytól a gránát puskákig és Sniper-ekik bezárólag,sôt még Shotgun-okat is lehet.Egy ilyen bárba vagy Shopba betérve szinte mindent tudunk csinálni ha úgy tartja kedvünk a falon lévô táncolóhalat is bekapcsolhatjuk,vagy akár a music center-t is bekapcsolhatjuk.Egy verdába beszállva bekapcsolhatjuk a rádiót,nézeteket tudunk váltani mint egy autós játékban.Apropó autó...Egy YouTube-s multis videóban láttam és mindenképpen ki akartam próbálni én is személyesen,hogy milyen amikor kilött gumiabronccsal szeljük egy verdával az utakat.
Nos éjjel még látványos is mert úgy szikráznak a felnik a betonon mint állat. Kajak para!
A játék rendelkezik saját zenetárral is,szóval ha játék közben unod a csendet akkor bármikor bekapcsolhatsz egy kis rockot,hip-hop-ot,pop slágert vagy amit csak akarsz.Tudsz fejleszteni akár hack-elés terén,akár fegyverek,vagy lopakodás terén és a karakterünket is tudjuk fejleszteni külön.Ha akarunk akár rucit is cserélhetünk.
Ami még nagyon teszett a játékban,hogy amikor a rosszfiukat kell behack-elni és el kell kapni a játékban hasonló rendszert alakítottak ki mint pl a Splinter-ben.
A Gamepad jelenleg egy mindent mutató Chicago térkép funkciót tölt be,bár nem tudom,hogy lesz e neki még valami más funkciója is,de úgy gondolom,hogy ehhez a játékhoz ennyi is bôven elég.
A Gamepad gombkiosztása pazar,szinte minden gombra van valami,ami a játék elején még nincsen,de ahogyan haladunk benne mindig aktiválódik valami.
Tényleg nagyon sok a lehetôség ebben a játékban is,ahogyan azt egy sandbox játéktól el is lehet várni.Nagyon sok mellékkszálat tudunk követni ha nem akarjuk a fôsztorit folytatni és ha beakarjuk járni egész Chicago-t,akár azt is megtehetjük.
A multijához még nem nyúltam úgy hogy ahhoz még nem tudok mit hozzáfûzni,de amit YouTube-on láttam róla,bôven elég is volt,hogy meggyôzzön.
Grafikára kitérve a Watch Dogs nem éppen egy Mass Effect 3-as grafikával büszkélkedhet,de ahhoz bôven elég,hogy elkápráztasson minket még így is.Az átvezetô videók viszont teljesen hibátlanok.
A játék összképe nekem nagyon tetszik,tuti sokáig le fog foglalni,mert ahogy azt korábban mondtam nagyon sok a lehetôség benne.
Egyelôre ennyi,mert szinte még sehol nem tartok a játékban.

Tom egyelôre hagyjuk azt a rendôrös kergetôzéses dolgot,mert még így is eléggé meggyûlik a bajom zsarukkal a játékban és ahogyan mondtam még nagyon szoknom is kell,de majd késöbb tuti visszatérünk rá és hozhatod a zsaruk egész flottáját a fejemre.

[ Módosítva 2015 febr 24 k , 07:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 febr 25 sze , 06:39
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma volt egy olyan megbizásom,amikor két kisebb terepjáróval ôrizték a fô górét,aki egy lesôtétített verdában volt és úgy kellett követni,hogy ne hogy lebukjak.Nos pár elhalálozás és megbízás újra kezdése után meguntam ezt a fajta megközelítését a feladatnak,ekkor jött a jó öreg híd és keresztezôdés irányító jelzôlámpa meghack-elése,hogy az ipsét megállásra kényszerítsem.Ami ezután következett az maga volt a gyönyör,ugyanis elôkaptam az én kis gránátlövômet és a hármas blokád közepébe toltam egy gránátot.Nem csak az autók,de a csávókáim is röpködtek ezerrel.
Ez a skulló a jelenlegi kedvencem.
Tegnap felfedeztem,hogy amikor szakad az esô,akkor az ugyan úgy látszik a betonon vagy az autónkon mint igaziból.Tényleg nagyon pofássan mutat,csak úgy mint a vizes utakon lévô pocsolyákban tükrözôdô város.Jó tudom ez nem akkora nagy dolog,de sokat ad a játékhoz.Apropó esô...amikor szárazzak az utak,olyankor király gumifüstölést lehet csinálni a verdával,de amikor esô után vagyunk akkor nem lehet füstöltetni,Pont mint igaziból.A fizikától (ami nem annyira egetverô) eltekintve a játékban sok dolog megegyezzik a valóságnak.
Jelenleg a harmadik ctOS szervert tornyot hack-eltem meg így Chicago egy része már a markomban van.
Asszem most valami egyedi ruci után nézek az egyik helyi ruhás boltban.Tegnap YouTube-on néztem egy multi-s videót és abban egy kajak phenom ruci láttam,illetve többet is.Tünjek már ki mással is ne csak a bûnözési lajstromomnal...


UPDATE...

Közben volt szerencsém nyomulni egyet a mobil App-os cuccal online is.Nem tom ki volt az ipse,de szórta zsernyákokat rám ezerrel.Amúgy egészen élvezhetô ez a kis fogócska is és ahogyan a fôsztoriban úgy itt online-ban is van lehetôség fejlôdnünk,ami tetszik.Ebben a játékban annyi mindent tudunk fejleszteni,hogy már fejbe sem tudom tartani.
Mindenesetre ez számomra egy pozitívum.
Most már csak az online hack-elést és az online free road-ot kellene kipróbálnom.
Lehet hogy én vagyok keta,de úgy nézem,hogy ezeket elöbb még unlock-olnom kell aztán tudok majd vele játszani.De lehet,hogy csak benéztem.Na majd holnap jobban meglesem az online-multi-ját.

TomChaos a Uplay-en visszaigazoltalak és írtam is,szóval részemrôk ok minden.
Shepi tégedet is megjelöltelek,majd légyszi igazolj vissza.Egyébként jó a Splinter-ers avatárod.

[ Módosítva 2016 márc 25 p , 02:58 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 febr 26 cs , 07:53
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ha valaki kicsit szakítani akar a fô történet száltól,akkor vannak különbözô mellékszálak és mini játékok.
Én most próbáltam ki a Spider Tank nevü kis mini játékot és kajak jól lefoglat és a fô sztori mellett jó is volt kicsit ökörködni.
Lényegében itt egy robot pókkal kell elérni bizonyos pontokat Chicago-n belül,de hogy mindez ne legyen olyan egyszerû jönnek ránk a zsaruk ezerrel.Viszont a mi kis pókunk jól fel van szerelve fegyverekkel,sôt még a rendôrverdákat is szétverhetjük vele,ha úgy akarjuk.Van egy aranyos kis golyószóronk meg egy pöpec kis rakétavetönk is amivel rendesen oda tudunk pörkölni az utunkbakerülöknek.A fejlôdés természetesen itt is megvan,fejleszthetjük a mi kis pókunkat,hogy még hatékonyabb gyilkos legyen.Nekem kajak tetszik ez a mini játék,de ezenkívül még van három másik is,plusz egy eShop-os.
A sztori játékban szépen haladok,van jópár aranyos fegyverem és Aiden-t is felöltöztettem olyan ruciba,ami a mai trendnek is megfelel.
Tényleg nagyon sok a lehetôség ebben a játékban,de ami a legjobb benne,hogy akciózhatunk benne vagy játszhatjuk a jó fiú szerepét,de akár a rossz fiú szerepét is,viszont a legjobb amire nem számítottam,hogy így egyszemélyes kampányban is ökörködhetek annyit amennyit csak akarok.
A zsarukat már élvezetbôl küldöm magamra,hogy megszopathassam ôket.Betojás na..,AZTÁN MÉG MINDIG NEM FEDEZTEM FEL SOK MINDEN A JÁTÉKBAN.


[ Módosítva 2016 márc 25 p , 02:59 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 01 v , 12:14
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,újabb fejlemények vannak ugyanis mostantól fogva már az összes online mód használható a játékban,így már végre csapathatok online-multi-kat is bárkivel.
Amúgy az aktiválását a fôsztori követése tette lehetôvé,nem kell semmi pontokat gyûjteni hozzá,hogy aktiválódjon.A pontok gyûjtése a fejlesztésekhez kell,mivel mint azt korábban mondtam,ebben a játékban nagyon sok mindent tudunk fejleszteni minden módban.
A fegyvereim mindegyike immáron öt csillagossak,azaz maxon vannak.Ez azért jó dolog,mert így nagyobb a sebzésük ami kimondottan jó dolog,mert így már a rendôrségi helikopterrel is farkas szemet nézhetünk és nem kell meghátrálnunk.Én már két alkalommal lôttem ki a mesterlövészt a helikopterbôl,az meg úgy hullott mint körte a fáról.
Játszottam közben néhány mini játékot is amikkel kajak jól el tudunk lenni.Szuper kis játék ez.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 01 v , 08:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nem értem,hogy sokan miért húzták le ezt a játékot,amikor olyan király játékmenete van neki mint az állat.Király volt ez a mostani rész is,amikor egy fickót kellett eljuttatni a város egyik pontjából a másikba úgy hogy a város utcáin járöröztek szépszámban a zsaruk,sôt még a fejünk felett is cirkált egy helikopter,szóval a város sötétebb szûkutcáit is ki kellett használni egy egy rövidke meghúzódásra,amikor a járörözô zsernyákok arra jöttek.Ilyenkor motor leáll és a lámpa lekapcsol szitu volt.Nagyon király volt.
Korábban nem értettem,hogy minek van a játékban ez a funkció ha egy autóba ülünk.Hát ezért.Így kevesebb az esélye annak,hogy a cirkáló zsaruk észrevegyenek.
Amúgy nagyon jó a játék mesterséges inteligenciája is,mert tényleg olyan reakciókat váltanak ki az emberekbôl a játékban mint ha csak az életbe lennénk.Például,amikor egy karambol van,akkor a tag akit összetörtek kiszáll a verdájából és nekiáll trágárkodni,vagy amikor elôvesszük a stukkert és az emberek hisztérikusan menekülnek mint ha csak egy veszélyes bûnözô lennénk.Vagy ha megállunk a járdán a,parkban,az utcákon vagy bárhol a játékban a járókelôk nem jönnek nekem,hanem kikerülnek,de ugyan ez a szitu ha autóval vagyunk,bár itt csak úgy mint az életben is különbözô emberek vannak,van amelyik kikerül szónélkül,de van amelyik dudál,sôt még dumál is nekünk.Ha az emberekhez közel megyek,akkor rám néznek,ha pedig futás közben nekik megyek véletlen,akkor utánunk kiabálnak,hogy "mivan vak vagy ecsém!",na jó nem ezt,de ránk szólnak.Ha sokat kevergek körülötte és követem,akkor feltûnik neki és el kezd menekülni elölem,meg mondogatja,hogy ne bántsam.De az is tetszik,amikor lelövök valakit vagy csak lövök egyet és a járókelök máris hívják a rendörséget és jelentik a dolgot.Ilyenkor szokott az lenni,hogy megkeresem az illetôt és adok a testébe egy gyönyörû ólom golyót,így nem tud feljelentést tenni,bár az utcákon sok a járókelô,így valaki tuti feldob bennünket.Amúgy tetszik,hogy amikor a tag éppen feljelentést tesz és én közben lelövöm a telefonban lévô zsernyák kérdezi,hogy ott van-e még,meg hogy mi történt és hasonlók.Pont mint az életben.Ezek olyan dolgok egy játékban,ami segíti abban a játékost,hogy mélyebben bele tudjon merülni a játékba és természetesen,hogy még valóságosabbnak tûnjön.
Szóval még mindig érthetetlen számomra az,hogy miért húzták le sokan ezt a játékot.Szerintem egy nagyon pöpec kis játék,nagyszerû történetvezetéssel és nagyon sok lehetôséggel,na meg király multival.Habár ez attól is függ,hogy a társunkkal hogyan kívánjuk nyomatni a multit.Erre nagyon jó példa a Watch Dogs Online-multi topikban lévô online-multi-s videó,mert az tuti,hogy úgy abban a formában nagy királyság.


Most próbáltam ki az Alone nevü mini-játékot és úgy érzem ez még a Spider-Tank-ot is kenterbevágja,legalábbis nálam tutira.Ehhez a mini-játékhoz legjobban a Splinter áll a legközelebb,szóval akinek a Splinter bejött az ezt is szeretni fogja.A mini-játék atmoszférájához meg leginkább a Nintendo64-es Shadow Man áll,kicsit parás,de pöpec.
Ez egy olyan mini-játék,amikor Aiden-el a lopakodással és a csendes gyilkolászással kell eljutnunk a pálya azon pontjára,ahol egy generátort kell meghekkelnünk úgy,hogy az ôrzôk ne hogy észre vegyenek.Ezek az ôrzôk lényegében ember formájú és kinézetü robotok fejükön egy szkenner lámpával,ami ha kék fényû,akkor nincs gond.Ha sárga,akkor arra a pontra mennek,ahol a legutolján észrevettek.Ilyenkor amúgy pont ahogyan a Splinter-ben itt is ott marad a körvonalunk abban a formában,ahogy észrevettek.Akkor piros a fejükön a lámpa,amikor megtaláltak és ezzel a piros színû fénnyel sebzenek bennünket.
A mini-játékban van lehetôség fegyvereket szerezni is,amik a térképen fegyvertáskáknak vannak jelölve.Azt azonban nem árt tudni,hogy ebben a mini-játékban a lényeg hogy csendben maradjunk,szóval a skulót csak a legutolsó pillanatban rántsa elô mindenki.Valamint szintén van lehetôség fejleszteni különbözô képességeket is.
Mutatok egy képet,hogy lássátok milyen... (nem az én Wii U-s képem)Gyerekek aki azt mondja,hogy a Watch Dogs [moderálva] játék,annak valami baj van a fejében.
Ezt a játékot senki ne a GTA-val hasonlítsa össze,mert semmi köze a kettônek egymáshoz,csak részben hasonlóak.

[ Módosítva 2015 márc 01 v , 11:52 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 04 sze , 03:03
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,ma este megint toltam egy pár órát a game-et és most volt az a rész,amikor Aiden lesiteltette magát.Na nem azért,hogy végleg feladja magát hanem csak egy kis információ miatt.Ez a küldetés megint nagyon tetszett,ahogyan Aiden meghekkeli a cellája ajtaját és neki kezd felkutatni azt a tagot,aki birtokában van néhány fontosabb információ.A kóter tele van ôrökkel ezért csak okosan a kólicálással.
Itt javarészt a biztonsági kamerákra és az ôrök kamerájára vagyunk kényszerülve a továbbjutás érdekében.
Ha ügyessek vagyunk eljutunk a központi szerver szobába,ahol a kamerákon keresztül megtalálhatjuk azt a tagot,akit keresünk.Szegénykémre nagyon rá jár a rúd,mert az ôrök is kispécizték maguknak és el is hurculják magukkal egy másik helységbe.Majd pedig kezdetétveszi az akció.Némi hekkelgetés és ôr kicselezés és már ott is vagyunk a tagunknál,akit legalább tizen ôriznek ebbôl hárman faggatják,hogy köpcizzen.Na,de ekkor jövök én és a skullóm a képbe,majd pár lövöldözés és az ôrök kifeküdtek.Ekkor megjelent egy jól golyóálló hacukába bebugyolált zsernyák,akit nem volt olyan könnyû padlóra tenni,de azért sikerült.Ezután már minden régi cuccosom újra megvolt és a rabruha is lekerült rólam,majd elkövetkezett a kóterbôl való lelécelésem megszervezése.Az utolsó ajtó mögött,ami már a szabadságba nyillott jól felszerelkezett zsaruk és egy helikopter várt rám.Jah...meg a verda amivel leléptem.
Ez a küldetés szintén a kedvencek között van.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 07 szo , 11:30
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Újra itt...
Némi kihagyás után ismént terítéken a Watch Dogs és talán eddig a legjobban csendben maradós és osongatós küldetésbe botlottam ma.A küldetés neve Not a Job for Tyrone és itt egy tagot kell csendesen lekövetni és lehalgatni,de úgy hogy a többi "kis nigger" ne hogy észrevegyen,különben bukovári van.Ezt a küldetést amúgy jópárszor kellett újrakezdenem mire metanultam,hogy melyik emberke merre fog kólicálni és melyik tagot kell csendesen elintéznem.Tetszett ez a kis gettós küldetés,mert amikor felcsendült a Method Man zenéje és az alatt kellett lezúzni a kis niggereket,akkor még szinte a sírás is folytogatott.Amúgy ezt a küldetést teljesmértékben a lopakodásra hegyezték ki,mert ha elôkapok egy stukkert és azzal akarom kiiktatni a kisgengsztereket,akkor bukovárivan.De a jó öreg "hang gránátot" az ilyen küldetéseknél profin lehet használni figyelem elterelésképpen,hogy hátulról szépen letudjuk zúzni a tagot meglepetésszerüen.Ezt a Tyrone nevü tagot héthatáron túl is követnünk kell mert olyan információk és cuccok vannak a birtokában,amit jobb ha mások nem szereznek meg,na meg persze a küldetés buktája miatt is természetesen.
Az egyik elhagyatott helyen Tyrone egyik csicskását kellett lerendezni,ahol az egyik személyes kedvencemet használhattam,az IED bombát.Ezeket a bombákat bárhova dobhatjuk falakra,autókra,földre...stb. és a legjobb bennük,hogy akkor robbanthatjuk fel ôket,amikor akarjuk.Így akár egy autós követés legvégén szuper lehet elposszantani a verdán,amit már a küldetés legelején a verdára tettünk.
Vagy amikor egyszerre többen is jönnek ránk több oldalról,ilyenkor csak egypárat elszórunk magunk körül és megvárjuk csendben hogy a banda többsége a hatósugárba legyen majd az Y gombbal aktiváljuk ôket,aztán fröccs.
Ezekben még ami szintén jó,hogy ha nem kellett hogy felrobbantsunk párat,akkor azokat fel lehet szedni és így nem mennek kárba.A következô kergetôzés már a város utcáin zajlanak.Itt szintén csendessen kell megoldanunk a megfigyelést különben kaputó...
A célunk egy aktatáska megszerzése,jobban mondva,ami benne van.
Majd pedig elért a célpontunk a végsô helyszínre,ahol már engedélyezett minden fegyver használata.Szükségünk is lesz rá.Ezzel pedig egy tartalmasabb küldetés letudva,de még mindig nincs vége semminek,de egyelôre legyen elég ennyi.
Jah...csak egy apróság még...
A játék 18-as besorolású,amit ez esetben ki is használ bôségesen.
Volt már olyan küldetésem,amikor egy romos házba kamerákon keresztül kellett meghekkelnem ezt-azt és arra lettem figyelmes,hogy valahol a közelben nagy kuruckodás zajlik.
Vagy volt már,hogy amikor betörünk valaki lakására hack-el és a laptopja kameráján keresztül belecsöppentünk egy orgiába.
Ugyan úgy a "szó kimondó szöveg" is jelen van a játékban csak úgy mint a meztelen nôi test is,így néhány meztelen cici és popsi is felvillanik majd a játékban,úgy hogy a kisebb game-erektôl alapossan elzárni ezt a játékot.

Egy példa,habár itt jelen esetben eltakarja magát a kiscsaj,de a duhajkodás...illetve a dulakodás alatt mindent tisztán lehetett látni.Azt nem tudom,hogy a játékban a késôbbiek során mennyi ilyen tartalommal lehet még majd találkozni,de szerintem ez éppen elég ahhoz,hogy a kisebbeket távol tartsa anyuci,amíg apuci nyomatja a Watch Dogs-ot.[ Módosítva 2015 márc 08 v , 02:08 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 09 h , 10:37
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
A mai játék nagyjából a Raymond-al való küldetés teljes kijátszása volt,ami nagyon baba volt,fôleg a saját kis játszótere tetszett.A lángszórós sárkány gép,a körbeforgó golyószórós óriás robot,na meg az elektromos kisüléssel gyilkoló óriás mehapók folyamatos beindítása tulajdonképpen hazavágta a ránk rontó ellenséget.Nagyon pöpec volt.
Az ezt követô misszióm megint csak a kis niggerek otthonába vezetett.Itt a Tyrone-os küldetés fô góréját kell levadásznunk,ami nem olyan egyszerû,mint ahogyan hangzik,ugyanis jól felfegyverzett bandáról van szó,aminek leveréséhez nem csupán nyers erô kell,hanem taktika is.
Ez amúgy megint egy jó küldetés,akit érdekel az megnézheti ebben a kis videóban,hogy milyen is valójában.Nekem kajak tetszik ez a játék,mióta lehuppantam vele game-elni,egyszer nem unatkoztam.Én csak egyelôre a könnyû fokozatban játszom a játékot,de még így is jó párszor elhalálozok,szóval a szavatosságra szintén nincsen panasz az tuti.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 10 k , 08:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Heehhh...úgy látom minden napra van valami jó küldetése a játéknak.
Ma egy dizsibe járok,ahol néhány tagot kell észrevétlenül meghekkelnem.
Ahogyan haladok a játékban egyre látványosabb és izgalmasabb küldetések vannak benne.
Nagyon állat!Ez a dizsi is kajak jól néz ki,király a fénytechnikája és a zene is annyira ütôs mint ha egy house buliba csöppentem volna.Amúgy azt még megemlíteném,hogy a játék a mai és a régebbi slágereket használja minden mûfajban így erre sem lehet panaszunk.
Pazar kis game.

Pár kép a helyrôl,ahol járok,bár ezek a képek nem nagyon adják vissza azt a hangulatot ami jelenleg itt van.


Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3551 másodperc, 0.1467 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,439kb