masinák

 

Fórumok
Watch Dogs (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2015 márc 12 cs , 07:54
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos gyerekek,az elsô végigjátszásom meg is van.
Összegzés...
A játék történetvezetése hibátlan,tényleg nagyon jó szinte magával ragadja az embert annyira bele viszi.Van pár nem várt fordulat is a történetben,szóval tényleg jó.
Én személy szerint kicsit rövidnek találom a játékot ha csak a fô történeten visszük,viszont van pár olyan küldetés,ami lehet hogy sokaknak fog még nehéznek bizonyulni nem csak nekem.A játék jól használja az akciózást,de vannak benne csendes,lopakodós adat hekkeléses küldetések is,így mindenki megtalálhatja a maga számítását.Bár igaz rövid a fô sztori,de annyi mellékszál van és megoldandó feladat Chicago-ban,hogy részben ez ki is üti azt a tényt,hogy kicsit rövid a fô sztori.
Ezeken kívül vannak még mini-játékok is,amik akár hosszabb idôre is lefoglalhat bennünket.Szóval van még kraft a játékban a kijátszást követôen is.A grafikával nekem semmi bajom,mert élvezhetô,valamint a játék inteligenciáját teljesen korrektül eltalálták mint a járókelôket nézve vagy a rendôröket.Az emberek figyelnek minket,beszélnek hozzánk a rendôrök meg nem tévesztenek minket szemelöl egyhamar,ha már észrevettek.
A különbözô napszak váltás is jól ellett találva,az esô esés meg egyenesen gyönyörû.
A játék online-multi terén is kínál nekünk pár lehetôséget így ezen a téren is mondhatom,hogy elégedett vagyok vele.
Tudom,hogy nem vagyunk egyformák meg minden,de én akkor is kitartok az mellett,hogy a Watch Dogs egy szerethetô játék,mert a kisebb hibái tényleg nem olyan hibák,amik bezavarják a game-ert a játékba,valamint a játék hangulata és története már a kezdetektôl fogva nagyon jó,ami szerintem egy játék esetében a legfontosabb.
A kisebb hibák és a rövidke fô sztori ellenére is bátran merem ajánlani minden Wii U tulajdonosnak,mert ez egy jó játék!
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1340 másodperc, 0.0689 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 40. Memória használat: 5,009kb