masinák

 

Fórumok
Mass Effect 3 (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2014 dec 20 szo , 07:07
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Pár napja úgy döntöttem,hogy tovább folytatom Sonya Shepard kalandjait.
Jelenleg közeledek nagyon a végéhez,habár addig még van pár mellék küldetés is,de hamarossan elérkezik a végsô ütközet Shepard valamint társai és Reaper között.
Itt most segítünk pár barátunknak,akik jelenleg kicsit meleg helyzetbe kerültek az Ex Cerberus-ok miatt.
Na,de semmi baj jön Sonya Shepard és leveri az ellenséget ahogy azt kell.


Itt pedig éppen egy kis feszültség oldó móka folyik.
Amúgy menô így civilbe stukkerel a kézben lenni.


Na nézze meg az ember...
Úgy látom nincsen rám jó hatással a sok harcolgatás.Teljesen lestrapáltam magamat.
Amúgy kíváncsi lennék rá,hogy miért éppen narancssárgán világítanak a repedések a képemen.
Az oké,hogy Shepard-öt úgy rakták össze a második részben mivel meghalt,de vajon mibôl ha narancssárgán világít.Heehhh... úgy érzem ezekután már nem is akarom tudni.
Asszem rám férne egy alapos plasztikázás...

[ Módosítva 2014 dec 20 szo , 11:21 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 dec 21 v , 01:16
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Most járok annál a résznél,amikor a Geth ûrhajón vagyok és egy rabulejtett Geth-et kell kiszabadítanom.
Meg kell hagyni utálatos egy holmik ezek még az online-multi-ban sem szeretem ôket,mert szívó egy dögök.
Amúgy ez a Geth hajó elégé paráztató,nem is értem,hogyan éltem túl az elsô végigjátszásomnál alap fegyókkal.
Most azért a maximumra húzott Lvl.5-ös Anti-plazma mordállyal nem kell meglapulnom annyira.
Ennek a küldetésnek a végén egy aranyos kis óriás Reaper fog minket várni,hogy keresztül huzza a számításunkat.Na,de majd kiderül,hogy ki nevet a végén...


Itt pedig már kiszabadítottuk a rabulejtett Geth-et (Mr.Xenon) és éppen azon vagyunk,hogy elpucoljunk errôl a helyrôl mielött maga alá temet bennünket.

[ Módosítva 2014 dec 21 v , 01:42 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 dec 21 v , 07:30
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ismént a Geth-et birtokán vagyunk,ahol le kell kapcsolnunk pár védelmi nagy ágyút,hogy megtudjuk közelíteni a célt.A helyszín megint csak önmagáért beszél,vannak itt elhullott katonák néhány Geth és némi para is...
Amúgy ez megint egy gyönyörû pálya,eszméletlen szép az atmoszférája nekem nagyon tetszik.


Elértük a célt,most adom ki a parancsot a csajoknak,hogy ki akarja feltörni a Reaper kóddal megfertôzött védelmi ágyúkat.
És asszem amíg az egyik csajszi azon lesz,hogy feltörje a rendszer,addig a másik kislánnyal fedeznünk kell ôt és vissza kell vernünk egy kisebb Geth csapatot.
Lehet hogy elô is veszem a rakétavetômet...


Nos,most hogy a védelmiágyút hatástalanítottuk itt van a következô célpontunk...


Most hogy minden védelmiágyut leszedtünk jöhet a légi támogatás.
Pörkölj oda neki Cortez...!

[ Módosítva 2014 dec 21 v , 08:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 dec 22 h , 02:21
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
A következô helyszín ahol éppen járok az Asaria és egyben Liara szülôbolygója is.
Na itt aztán rendesen elszabadultak a Reaper-erek.Eddig leszedtem három dög madarat,két sikoltót,jópár nagy mamlasz dögöt és egy kisebb flotta Reaper-t.
Most érek Asaria templomába,ahol egy régi próféciát vagy mit kell megszereznünk.Na,de ez nem lesz annyira egyszerû dolog.Jönnek még Reaper-ek dögivel és Illuzió ember csicskás zsoldosa is megtisztel minket jelenlétével,de az ô célja az,hogy megszerezze tôlünk a próféciát.


Ez a kép annyira jó,mint ha csak éppen azt nem mondaná,hogy...MELYIK AKAR ÓLMOT A FEJÉBE VAZZE!!!
Egyébként történt némi változás,ha kicsit jobban szemügyre veszitek Sonya Shepard-öt,még pedig az,hogy eltüntek az arcáról azok a másfél centis repedések.

[ Módosítva 2014 dec 22 h , 04:43 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 márc 27 v , 01:49
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hosszas kihagyás után újra folytatódik Sonja Shepard kalandjai.A jelenlegi helyszínünk egy ûrbázis,ahol a góré kiiktatása a célunk.Huhhh...kicsit vissza kell rázkódnom még a single-be,mert jó ideje már csak a játék multijával szoktam zörgetni.


Ohh...már kezd derengeni,hogy hol járok. Most vagyunk annál a résznél,ahol a górét lecsekkolhatjuk három helyen,Na ez jó lesz...
Na már meg is van,hogy mi ez a hely.Most járunk annál a résznél,amikor Illuzió ember (ô a góré) felbérelt csicskását kell majd jól seggbe rúgni.Egyébként ô az a krapek,aki korábban is keresztbe tett nekünk többször is.Na majd most jól szétrúgom a púzóját...
Na ez is megvolna.Éppen most rendeztük le Illúzió ember bérgyilkosát,de még lesz egy személyes harcunk vele,ahol minden el fog dôlni.Amúgy nem vágom nagyon,hogy itt most mi a frász történt a "próféciával",mert még mielött megjelent a bérgyílkos és társai,a társalgásunk odáig jutott,hogy valami hacket akartunk feltölteni a próféciára.
Nicsak buksi,látom nem volt elég.Mivel a kolega nem tudott nyugodtan,csendesen elpatkolni és kellett a testének a fájdalom,jól szügyön vertük hogy végre nyugtunk legyen tôle.
Nos innentôl fogva ez a Jóska gyerek sem fog már bennünket zaklatni,így nyugodtan tudunk koncentrálni Illúzió ember megtalálására és kiiktatására.
Elérkeztünk az utolsó Reaper ütközethez,Hackett admirális is elmondta a buzdító szavait úgy hogy nincs is más dolgunk mint hogy szétcsapjunk a Reaper-ek között.
Hû cimboránk Joker is könnyes szemekkel búcsúzik tôlünk,mivel valahol érzi,hogy ebbôl a csatából már nem nagyon lesz visszatérés....Na majd meglátjuk.
Itt vagyunk a földön,pontosabban ami megmaradt Londonból.Van itt akció ezerrel,annyi Reaper mászkerál erre felé,hogy csak úgy tudunk tovább haladni ha mindet leszedjük.Egyébként ez a kedvenc részem a játékban,mert annyira akciódúsra és egyben drámaira sikerült,hogy itt már a sírás szokott marcangolni.
Ez a Reaper az egyik fôbb célpontunk,ezt kell megsemmisítenünk.Ha jól emlékszem,akkor ebbôl összesen hármat kell likvidálnunk itt a földön,aztán jöhet a találkozó senior Illúzió Jóska gyerekkel.
Megtaláltuk a speckó skullót,amit ez a dög is nagyon szeret,majd egy röpke mozdulattal becéloztuk gusztustalan,szutykos testét aztán fröccs.Wow!Most nézd meg,hogy mit csináltál Margit...


Megérkeztünk a fô hadiszállásunkra vagy inkább úgy mondanám,hogy az utolsó bástyánkra,ahol a megmaradt maroknyi csapatainkkal tartjuk a frontot.Mivel ez lesz az utolsó ütközet mindenki itt van aki számít,Krogen barátunk és társai,valamint a galaxisokból összeverbuvált cimboráink is.Edi most komolyan...Muszáj mutogatnod mindenkinek a tevetalpadat?


Haladunk egyre közelebb a játék végéhez,már nincsen messze a finálé.El kell érnünk kettô Reaper-t majd kiiktatnunk és jöhet Illuzió ember is,na de azért az még egy kicsit odébb van.Az oda vezetô út nagyon pöpec nekem nagyon tetszett mikor legelöször játszottam vele...ez most sem változott.
Na ez a rész az én személyes kedvencem,amikor a háttérben lévô Reaper-t kell megsemmisítenünk,de koránt sem olyan könnyû mint amilyennek látszik ugyanis a mellettünk lévô rakétavetôs kocsit kell majd belönünk,de az csütörtököt mond,így megkell találnunk egy másikat és azt aktiválva kilôni a rakétáinkat a Reaper-re.Persze ezt a mûveletet egy seregnyi mutáns dög próbálja megakadályozni.Ez a rész eszméletlenül jó volt amikor legelöször csináltam,mert akkor még nem maxra feltolt stukkerekkel jöttünk.Persze azért így is jól lefoglalnak a dögök,de a kezdô fegyverekkel sokkal nagyobb volt a kihívás.Asszem párszor el is haláloztam itt.
Indul a mandula...SÜVÍTSÜNK MORE....Na ez meg is volna.Nem sokon múlott,hogy ott hagyjam a fogamat még erôs stukkerekkel is.Rég játszottam már ezzel a játékkal,legyen ez a mentségem.
Most rohamozunk a forráshoz,ahol eljutunk Illúzió krapekhez.Már tényleg nincsen messze a játék vége.
Tyû...Na itt aztán rendesen szügyön lôttek,még a páncélzatom is leröpült rólam.Edi-éket vissza küldtük a Normandy-ra mi pedig maradtunk,hogy igazi hôsi halottak lehessünk.A játéknak talán ez az utolsó küldetése a legpörgôsebb és a legjobb is egyben.Anya...Te vagy az?...


Az átjárón keresztül eljutottunk erre a helyre,ami...hát nem is tudom,hogy mire hasónlít.Olyan mint ha egy szeméttelepet és egy hullaházat robbantottunk volna és ami a kettôbôl megmaradt,na az pont úgy néz ki mint ez a hely.Hamarosan találkozunk Illúzió papával majd pedig eljutunk a végsô állomásra,ahol döntést kell hoznunk,hogy hogyan tovább.
Na itt van Illúzió papsi,aki éppen most van zombi fázisban.
Rendesen hazavágtuk a sminkemet,de legalább Illúzió papinak annyi.Sikerült Anderson-t is valamilyen szinten megmentenünk,noha egyet bele is lôttünk,azért a gyönyörûséges "naplementét" együtt csodálhatjuk meg.
Anderson-nek meszelnek nekünk meg már csak egy feladatunk lesz az pedig,hogy véget vessünk a harcnak.
Fent vagyunk a forrásnál,ahol egy nem tom mi,valamiféle mesterséges inteligencia vagy mi a szösz beszél hozzánk,aki elmesél nekünk mindent a Reaper-ökrôl,a szándékukról és mindenrôl ami hozzá kapcsolódik.Na ez az a rész,ahol nagyon kár hogy nincsen angol tudásom,mert kajak érdekelne hogy mi miért történt.Jó valami kis lövésem van hozzá,hogy összerakjam a történetet,de jobb lenne ha érteném is.
És el is érkeztünk a játék végéhez.Én már a lehetséges négy kijátszást mindegyikét kijátszottam és függetlenül attól,hogy már harmadszor játszottam ki még mindig tudott újat mutatni a játék és voltak olyan részek is,amiket korábban nem láttam.Nekem egy megunhatatlan örök darabja lesz a játék készletemnek és az is biztos,hogy nem ez volt az utolsó végigjátszásom.
Minden Mass Effect vagy sci-fi rajongónak ajánlani tudom.SZUPER JÁTÉK!!![ Módosítva 2016 márc 28 h , 08:00 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2867 másodperc, 0.1257 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 52. Memória használat: 5,225kb