masinák

 

Fórumok
Xenoblade Chronicles X (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 26 szo , 04:31
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Xenoblade Chronicles X élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:32 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 dec 26 szo , 10:11
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
És már kezdjük is Shepivel a mókát... Yes!!!
Gyönyörû ez a játék!Az elsô harcom egy nagyra nôt bogárka.Elma...én...én...félek a rovaroktól!!!


Ez a kis emos csajszi lennék én. (Jessica)


Gyerekek ez a játék ku*va gyönyörû,ku*va jó,ku*va tartalmas és ku*va nagy KIRÁLYSÁG!!!!!
A jelenlegi cuccaim...
Ez pedig a dupla pengém,ami még Elma-áénál is trendibb.Ezzel minden dögöt kizsigerelek.
Nos,most hogy Shepi spancim eltette magát ma reggelre,mert 9:00-ától ismént csapatjuk együtt a single-jét úgy gondoltam,hogy dobok fel ide is pár sort a játékról.Ha lehet azt mondani egy játékra,hogy szerelem elsô látásra na akkor ez nekem pont az,pedig korábban soha sem játszottam akár csak hasonló stuff-al..Már az eleje nagyon megfogott.A zenéje nekem kimondottan tetszik,szerintem kajak eltalálták a játékhoz legjobban illôt.A játék harcrendszere attól függetlenül,hogy korábban soha sem volt akár csak hasonlóval sem dolgom,nekem tetszik.Egyáltalán nem bonyolult és zavaró vagy nehézkes,sôtt nekem kimondottan tetszik,hogy tök autómata,mert így nem kell harc közben azzal szöszmötölni,hogy jajj most becélozzam pontosan meg hasonlók,hanem csak egyszerûen a legnagyobb dolgunk annyi,hogy kitérjünk a dögök támadásai elöl és a saját támadásunkkor jó helyen legyünk.Nekem ami még kimondottan tetszik az az,hogy kajak tartalmas ez a játék.Egyszerûen annyi mindent tudunk felszedni és fejleszteni,hogy rá gondolni sem merek.Szinte teljesen végtelen a lehetôség.Na errôl a játékról regényeket lehetne írni ide.Ez játszani kell,mert beszélni sem lehet róla.Aki kihagyja az tuti bánni fogja.Asszem már az sem zavar,hogy 2016-ban kevés olyan cím jön ami engem érdekel,mert ezzel a játékkal az 100%,hogy kihúzom még a 2017-et is.
Srácok komolyan mondom tegyetek vele egy próbát és ti is úgy lesztek mint ha fullra betéptetek volna és magábaszippantana a játék.Nem kérdéses,hogy ez az év játéka.Nekem tutira ez.
Hoppácska és akkor még az online részét még nem is láttam.
Aprópopó...Mivel nekem a Limited Edition pakkom van kaptam a játék mellé a két poszteren kívül egy artbook-ot is,aminek NAGYON örülök,mert kajak tetszik.A játékbeni karakteremet is onnan kreáltam részben.
[ Módosítva 2015 dec 27 v , 03:15 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 dec 27 v , 12:25
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Közben ma is belekezdtünk a játékba Shepivel csak ma annyira korán keltem,hogy bealudtam a tegnap,illetve a ma hajnali 6, fél hetes elalvásom miatt.Na,de a lényeg,hogy újra játékban vagyunk.Jelenleg azon vagyok,hogy minél több monsztát gyakjak le,hogy fel tudjam fejleszteni a csajokat.Persze a küldetést sem hanyagolom el csak többet idôzök a dögökkel mint magával a küldivel. Amúgy szeretek idôzni a dögökkel. Most,hogy Lin is itt van velünk kicsit merészebb is lettem a csatáknál.
Egyébként még mindig nem tudok betelni a játék szépségével,egyszerûen annyira gyönyörû pályákat alkottak meg,hogy már a puszta barangolás is kajak leköti az emert.
Ammm...közben a Gamepad-ünk is kapott plusz kiegészítôket.Tetszik,hogy a térkép mellett más dolgokat is feltettek Gamepad-re és még a TV OFF funkció is benne van.Levagyok nyûgözve...


Heehhh...úgy jártam mint tegnap te Shepi.Amióta betévedtem New Los Angeles-be egyszerûen nem tudok kikeveredni onnan,na nem azért mert nem tudok,hanem mert annyi minden van,hogy még az a sok minden amit már felfedeztem csak a töredéke annak ami van itt.És ez csak New Los Angeles.
Komolyan mondom,hogy félelmetes az a tartalom ami ebben a játékban van,de talán az még ilyesztôbb amennyi idôt el lehet benne verni.Ezzel éveket is lehet játszani,ha 100%-ra ki akarjuk pörgetni.
Amúgy vicces,hogy most én is New Los Angeles utcáin vagyok,mert szerettem volna az állomásunktól felderíteni az egészet,de közben véletlen leestem olyan magasról,hogy kb 5-6 másodperc volt csak a zuhanásom a vízbe.Onnan meg kb 20 perc mire kikecmeregtem az utcára.Mire visszatalálok az meg szerintem egy óra lesz.
Szinte alig akarom elhinni,hogy ennyi mindent be lehet zsuvasztani egy játékba.Minden játéknak ilyen tartalmasnak kellene lennie,akkor tuti ki lehetne tolni a konzolok idejét 6 évrôl 10-re is.
Nagyon örülök ennek a játéknak,bár mikor megvettem kicsit féltem tôle,hogy nem fogok vele tudni játszani,de kellemes meglepetés volt,mert az irányítása is sokkal egyszerübb és jobb mint pl a Monster Hunter 3 Ultimate-nek.[ Módosítva 2015 dec 27 v , 08:32 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 dec 28 h , 07:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na bogárkáim,ma ismént Wii U-ban a korong és folytatjuk a kalandot tovább.Még mindig kábulatba vagyok mikor játszok vele.Azt hittem,hogy a Mass Effect 3-nál nem fogok szebb és jobb játékot látni,de jött a Xeno X és a sárbataposta ezt a teoriámat.
[ Módosítva 2015 dec 28 h , 07:38 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 dec 30 sze , 05:50
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Végre valahára ma sikerült megint hosszabb idôt eltöltenem ezzel a játékkal,habár sokmindennel nem haladtam a sztoriban,de ez nem a játék hibája,hanem az enyém,mert én ragadok le túlságosan a dögöknél,amit mondjuk most,hogy tudom,hogy ez a ro*adék faj nyírta ki a maradék embert ezen a helyen nem is bánok. Ha minden igaz most fogok talizni azzal a beszélô burgonyával.

Na nézze meg az ember kivel futottam össze.Az és Shepi barátommal. Amúgy félek ettôl a játéktól,mivel akkor és folyamatossan aktiválódó tartalommal rendelkezik,hogy ne hogy lemaradjak valamirôl.Egyszerûen nem gyôzöm követni a dolgokat.Van még mit megszoknom,de fôleg megtanulnom ebben a játékban.Heehhh...olyanok vagyunk mint egy boldog házaspár...


Jó kis város ez a New Los Angeles,van itt minden.Szépre megcsinálták a várost is,mindenhol zajlik az élet ezerrel sehol sincsen pangás minden ember megy valamerre.Vannak persze kisebb hibái,de nem is tudom,hogy ezt hibának kell-e mondani,mert engem mondjuk nem zavar,szóval lényegében ha a karakterünket kint hagyjuk az úttesten és jön az autó nem kell attól tartanunk,hogy elütik,mert az autó teljesen átmegy a karakteren.


Ma szinte semmit nem haladtam eddig,mert lefoglaltak a mellék küldetések.De ha már itt tartunk,tudja valaki,hogy hogyan a rákba tudom visszaállítani azt,hogy a sztori küldetés csinálja tovább?Ahol a küldetéseket kell belôni ott anno bejelöltem egy csomót és azóta nem mutatja a Story Chapter küldetést.
Ezt nézzétek...úgy futok mint a leopárd. Most mondjátok azt,hogy ez a pillanatkép nem csodálatos.Annyira szép,hogy engem már a sírás marcangol.


[ Módosítva 2015 dec 30 sze , 11:24 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 01 p , 05:40
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na gyemekeim,idegen helyre tévedtem,ami annyira gyönyörû,hogy a sírás folytogat.Egyszerûen nem tudom elhinni,hogyan lehetet egy ilyen ÁSZ játékot megalkotni úgy hogy minden úgy is mûködjön benne ahogyan kell.Se egy akadás vagy laggolás és hasonlók.Tökéletesen fut és az meg külön dícséretes,hogy a játék megszakításból is egyszerre visszatér nem úgy mint például a Splatoon-nál pedig a folyamatos online kapcsolat itt is megy.Ha minôséget akartok minden téren akkor ezzel a játékkal játszatok.


Mindig elfelejtem,hogy amikor új fajta harcmodort váltok felhúzzam a skill-eket és a fegyvereket is.
Akkor szembesülök vele mindig,amikor az elsô harcom zajlik,hogy "What a f***?" ennél nagyobbakat sebeztem korábban.Na,de most már minden felhúzva mehetünk dögöket irtani...MU-HAA-HAA-HAA-HAAA!!!
Szépen haladunk a játékkal...YES!
[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:49 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 02 szo , 01:29
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Most lett vége a Splatfest-nek,amit teljesen felhúzam max-ra,most pedig hogy annak vége kezdôdjék hát újra a Xeno móka.
Na ez a világ azonkivül,hogy gyönyörû,sok érdekes lény lakja.Vannak amiket jobb ha elkerülök,mert a szemével megölne.Viszont vannak nagyon ötletes és aranyos monszták is itt,olyanok mint azok a szarvasra emlékeztetô lények vagy a kolibrik.Tényleg olyan érzése van az embernek mint ha egy varázslatos esôerdôben kolbászolna.
Csodálatos...Fantörpikusak az éjszakák ezen a helyen...És igen!Végre valahára folytatódik a sztori.Mióta várok már erre a pillanatra.
[ Módosítva 2016 jan 02 szo , 03:31 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 02 szo , 05:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma kezdek bele én is a negyedik Chapter-be,mert tegnap,illetve ma hajnalban már nagyon fáradt voltam.Felspéciztem a csapatomat,olyan felhúzott skill-ekkel,rucikkal meg fegyverekkel,hogy még én is derékig sza*nám magamat,ha szörny lennék. Jelenleg 21-es szinten vagyok és a lilaszinnel jelzett dögöket,olyan max 20-as szintüeket még le tudjuk verni.Szerintem ahhoz képest,hogy még csak a negyedik Chapter elején vagyok ez nem is olyan rossz szint.
Apropó... tetszik,hogy ha más beállítottságot váltok (amikor felhúzom a max 10-es Rank-ot) egyedire tudom összeállítani a fegyvereket és a skill-eket is.Amikor elöször váltotta szinte sokkolt,hogy az új fegyver atom nulla és a skill-ek sem voltak sehol.Ekkor jött a varia,amit szintén nagyon jónak tartok,mivel akkor tudom variálni amikor csak kedvem tartja.Így bármikor betudom magamnak állítani a frissen megszerzett fegyvert,rucit vagy képességet.
Ezt a lila 21-est már majdnem le tudtuk verni,de az uccsó negyed soránál nagyon bekeményítet a galád.
Mindegy nem csüggedek,mert 20-as szintig mindennel el tudunk bánni ami az utunkba kerül.
Heehhh...,így hogy felhúztam a karaktereimet,olyan szinten pusztítunk,hogy egy 10-es dögöt körülbelül 5 másodpercen belül ledarálunk.Egy 20-ast meg 30 másodpercen belül.Öröm így vadászgatni.
Arról nem is beszélve,ha meglesz a rávalóm egy ilyen drágaságra.
[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:52 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 03 v , 01:04
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Közben még mindig abban a szépséges esôerdôben kólicálok,de ha már erre arra elbóklásztam felkutattam pár barlangot is és finoman szólva egyszerre három kincset is találtam benne,szóval érdemes bekuksizni ezekbe a barlangokba,mert lehet fosztogatni.
Egy kis vadászgatás meg kincskeresés után folytattam utamat és belebotlottam az avatárba,illetve ne abba csak egy hupikék ipsébe,aki hálaégnek elég barátságosnak tûnik.Egyébként tetszik,hogy a játék komolysága mellé beletettek némi humort is a történetbe.Mindig jókat derülök rajtuk.


Most,hogy láttam ezt az ipsét már nem is parázok azon,hogy túl kirívó a séróm...


[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:54 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 03 v , 05:00
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na lássuk csak...Tegnap elég sokáig nyúztam ezt a játékot,bár sokat még így sem haladtam vele,na nem azért mert béna vagyok,hanem mert elmerültem benne alaposan.Megint csak a vadászgatáson volt a hangsúly,hogy még többet tudjak fejleszteni.
Amúgy most jöttem rá,hogy azoknál a dögöknél,amik felett egy fehér "S" betü szerüség van,azokat a közös online Squad Mission-okban tudhatjuk be,ha legyakjuk ôket.Nagggyyyyon baba!Egyszerûen annyira szétágazó a pozitív dolog ebben a játékban,hogy már követni sem tudom ôket.És azt is most tudtam meg,hogy amikor kijövünk a Blade központunkból kicsit balra elöttünk láthatjuk az online barátainkat (hármat),akiket ha akarunk be tudunk tenni a csapatunkba.De akkor ez hogyan van?Ha akarom fel tudom fejleszteni az ô karakterét is?
Itt pedig ez a szakadár gonosz kis bestia,aki levadászta a lezuhant ûrhajó túlélôit.Simán addig tüzelte a kis brigádjával az ûrhajót,amíg az fel nem robbant.Ezért kitépem a csápjaidat...
[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 04:58 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5325 másodperc, 0.1960 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,343kb