masinák

 

Fórumok
Captain Toad Treasure Tracker (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 26 szo , 05:34
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Captain Toad Treasure Tracker élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 05:36 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 09 p , 01:34
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Elöször is azzal a bizonyos pólóval kezdeném,ami mindjárt az elsô pillantásból látszik,hogy nem egy olcsó mûszálas kínai ruhadarab.(100% pamut és Made in Bangladesh) Van saját oldaluk is... {link}
A márkája B&G Collection és a viselete nagyon kényelmes,sehol sem bök vagy kényelmetlen.Valamint úgy gondolom,hogy a plusz 2000Ft sem sok érte,mert a ruha anyaga is jó és a nyomatás sem valami elkapkodott felvasalt kép,hanem egy szinte alig érezhetô kép,ami úgy nézem,hogy a szitanyomás miatt is ilyen profi.
Amikor kivettem a csomagból egybôl feltünt egy matrica a póló zacsiján,amin a Nintendo of Europe Gmbh felirat fityegett egy szép kis Nintendo emblémával együtt.Itt már tudtam,hogy ez nem valami olcsó gányolmány lesz és ez be is bizonyosodott,amikor felpróbáltam.Méretezésileg is rendben van,mert az XL az valóban XL-es.
Örülök,hogy a pólós változatot rendeltem meg,mert valóban egy jó minôségû póló.
Néhány képet dobok is róla...

Még a zacsiban...A póló eleje...A póló hátulja...A pólóra nyomás közelrôl...A póló és a játék...Ez pedig egy kép a játékból...

Nos,mivel a héten délutános vagyok ma és holnap szerintem nem fogok vele játszani még,de a szombatot és a vasárnapot biztos,hogy vele fogom tölteni.
Az elsô képet elnézve is nagyon aranyos ez a játék csodálatos a grafikája is,valamint a hangulata is biztos,hogy nagyon pöpec lehet,de errôl majd csak akkor tudok bôvebben nyilatkozni,ha már gurultam vele pár kört.

[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 05:37 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 10 szo , 05:03
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Íme Toad kapitány kalandjai elkezdôdtek.
Amit elsônek észre lehet venni a játékban,az a tû éles grafika.Csodálatos minden karakter,minden tárgy és az egész pálya.Egy minôségi remekmûrôl beszélhetünk,ami a Nintendo-tól el is várható.
Nos,így elsôre a történet nagyon egyszerû,Toad és Toadette elindulnak,hogy kincseket keressenek,ami jelen esetben arany tallérokból,gyémánykövekbôl és csillagból áll.Persze ez nem olyan egyszerû ahogyan hallatszik,mert rögtön az elsô csillag megszerzésénél feltûnik egy kincsekre éhes nagy dögmadár,aki a csillaggal együtt Toadette-et is magával viszi.Toad-unknak immáron nem csak a kincskeresés lesz a feladata,hanem az is,hogy megmentse Toadette-et is.
Minden pályán van megszerezhetô arany tallér,amik egyrésze láthatóhelyen van a másik része pedig láthatatlan és jól eldugott helyen van.A gyémántkövek szintén jól elvannak rejtve a pályákon így jóltesszük ha a pályák minden egyes szegletét bejárjuk.Ezt amúgy simán megtehetjük,mert a játékban hálaégnek nincsen idô ami lejár így minden helyet alapossan meg tudun szemlélni.Ennek én személyszerint nagyon örülök.Kár,hogy a Super Mario 3D World-ben van idô,mert az is csak jobb lett volna idô nélkül.
Visszakanyarodva erre a játékra,a következô megszerezhetô dolog az a csillag,amibôl minden pályán egy darab van és ezt megszerezve teljesítjük az adott pályát.
Ez a kép pedig a nagy Toad kódex elsô lapja,ami nekem kimondottan tetszik benne,hogy vannak rajzok is.


Az elsô pálya már is készen van.Már csak a csillag van és jöhet a második pálya.


Jah...azt pedig ki is felejtettem,hogy a pályákon mindig van valami egyedi feladat,amit teljesíteni lehet.Ha sikerül megcsinálnunk akkor a három begyûjtött gyémántunk alatt ki lesz pipálva.
Nagyon szeretem az ilyen logikai játékokat,már a Super Mario 3D World-ben is nagyon tetszettek a Toad-os küldetések,így ez a játék egy fônyeremény nekem.
Kíváncsi leszek a többi pályákra is,plusz arra,hogy milyen nehézségi szintet adnak nekik.
Hogy ne lôljem le a poénokat nem fogom feltenni ide az összes pályát,viszont Miiverse-ön már jóval aktívabb vagyok.


Nagyszerûen van megcsinálva a játék,már a második pályán majdnem kimaradt a második gyémánt,de még idôben észrevettem és felkutattam.
Ha csak a csillagok megszerzését nézzük a játékban,akkor nem jelent akkora kihívást,jó mondjuk ezt a második pálya után nem lehet teljességében kijelenteni,de az biztos,hogy ha fontos az hogy minden össze legyen gyûjtve akkor bizony már nem is annyira egyszerû a játék.Van,hogy kétszer is vissza kell menni egy pályára ha azt szeretnénk,hogy 100%-os legyen és már miért is ne akarnám. Ezeket az újbóli visszatéréseket leginkább az okozza,hogy a különleges feladat mit kíván meg az embertôl.A máodik pályán például az volt a kikötés,hogy ne szakítsuk le a hidat.Jah...és hogy mind ez pöpec legyen a legelsô alkalommal nem mutatja a játék,hogy mi a különleges feladat.Zsír...!
Szóval ez a játék koránt sem olyan egyszerû mind az látszik és ezt úgy mondom,hogy még csak a második pályát csináltam meg.


Egy újabb kellemes dologgal találkoztam a játékban,ugyanis a következô pályán részesülhettem abban,hogy nem csak a karok és a gombok kaptak nagy szerepet a játékban,hanem bizony a Gamepad is.Ezt úgy képzeljétek el,hogy a Super Mario 3D World-ben megtalálható összes Gamepad-es lehetôség benne van ebben a játékban is,így ezen a pályán biza jó ha folyamatossan a kezünkben van a tapi cerkánk is.
Megmondom ôszintén én pont ezeket a dolgokat vártam el ettôl a játéktól.


Emlékszik még valaki a Binary Land nevü NES-es játékra?Nekem anno megvolt.
Nos ez a pálya erôssen épít rá,mert itt is ugyan úgy egy párossal vagyunk és megfelelô ügyességgel kell ôket irányítani,hogy mind a kettô Toad az adott helyeken tudja aktiválni a dolgokat.Ezenfekül még a gyémántok megszerzése is kellô ügyességet követel.Mint azt mondtam korábban ez a játék nem olyan nehéz (EDDIG),ha csak a csillagokra hajtunk,viszont ha mindent 100%-ra meg akarunk szerezni az már kemény dió.
Ez esetben az egyszeri pálya teljesítés édeskevés,nyugodtan elkönyvelhetünk magunknak plusz egy vagy akár több pálya kijátszást is.
Nekem eddig kettô pályát kivéve nem volt olyan pálya,amire ne kellett volna másodszor is vissza mennem,hogy 100%-osra tudja teljesíteni.
Úgy érzem még sok újdonságot és meglepetéseket tartogat nekem ez a játék.Nagyon úgy szaglik...


Elérkeztünk egy olyan részhez,amikor a Gamepad képernyôjén kell az adott mûveletet végrehajtani.Jelen esetben jobbra vagy balra kell tekerni a fogaskereket a Gamepad-en,hogy Toad tovább tudjon haladni.
De ha már itt tartunk...nem ezt a pályát mutatták be a Nintendo Treehouse-ban is?
De bizony ezt.

TV
Gamepad


Úgy fest,hogy ez a játék is csak úgy mint a korábban megjelent Super Mario 3D World is,merít az elôdökbôl.Itt például a Super Mario Galaxy-ban látott anti-gravitációs pálya látható,ahol fejjel lefelé tudunk menni.
A pálya is merít az emlegetett Super Mario Galaxy-ból,mivel már ott is találkozhattunk ilyen rejtelmes könyvtárral.
Nekem eddig nagyon tetszik ez a játék,nálam eddig csillagos ötösre vizsgázott.
A 100%-os kijátszáshoz csak annyit,hogy már most akadt olyan pálya,ahol még másodszorra sem sikerült maxra teljesítenem az adott pályát,se harmadszorra.Jól ki van ez találva ám...


Na skacok,elérkezett az a pálya,amit személy szerint már nagyon vártam,mert nagyon megtetszett anno a trailer-ekben is.Egyet találhattok,hogy melyik is az...
Mondjuk nem pont erre a barlangos részre gondoltam,hanem a trailer-ben látott naplementés hegyimenetes bányászkocsis részre,de semmi gond,mert ez a pálya elsô látásra szerelem volt.Meseszép az egész hely megalkotása és végre egy igazi klasszikus zene dukált a pályához.Na,de akkor jöjjön ami számít...
Erre a részre azért is kíváncsi voltam,mert érdekelt hogyan fog szuperálni a Gamepad menet közben.
A tapasztalat pedig kellemes volt,mivel Toad kocsikázása teljesen zökkenômentes volt.A Gamepad azonnal reagál minden mozdulatunkra mindenféle késés vagy lagg nélkül és ami nem kis szó,hogy a gyors mozdulatokat is símán leköveti.Ez nálam nagyon nagy pozitívum,mert már nem egy játéknál volt ugyan ilyen helyzetben pontatlan vagy akadozós a lekövetés.
A játék még sok érdekességet tartogat számunkra,többek között úgy mond felreppenô arany talléros bónusz pályákat.Ezeknek a lényege,hogy minél több arany tallért szedjünk össze és ez által extra életekhez juthatunk.

TV
Gamepad

Valamint még ilyen nézetre is lehet váltani közben.Ilyenkor eltûnik a korábbi cél kör és Toad fejének irányába fog repülni a répa.Nem nehéz ez a nézet sem,de ha pontosak akarunk lenni,akkor a korábbi szemnézetes változatot használjuk.

TV
Gamepad


Nos,akkor a korábban említett felreppenô bónusz pálya.Ezeknél a pályáknál van lehetôségünk választani kétfajta pálya közül,amik voltaképp annyiban különböznek egymástól,hogy az egyiknél egy csákányt kínál fel nekünk,míg a másiknál egy cseresznyét.A feladat teljesítése pedig mindkét esetben ugyanaz...minél több Coin-tot összeszedni.Ez amúgy olyasmi lehetôség felkínálás,mint a Super Mario 3D World-ben a félkarúrabló volt.


Apropó a játékban még érdemes törekedni arra,hogy minél több gyémántot gyûjtsünk be,mert ezeknek a gyémántoknak olyan szerepük van a játékban,mint a Super Mario 3D World-ben a csillagoknak.Vagyis,bizonyos pályákat csak úgy tudunk megnyitni,ha megvan hozzá az adott mennyíségû gyémánt.Mint ahogyan az a képen is látható.
Szóval nem elhanyagolni ôket.

Amúgy ez a pálya valószínûleg egy Boss-os pálya lesz és sejtésem szerint a trailer-ben látott sárkányos lesz az.
Viszont,hogy ne lôljem le a játék poénjait itt be is fejezem a game-nek az elemzését.
Remélem,hogy sokatok kedvet kap hozzá,hiszen ez egy nagyon szépen összerakott játék kellô nehézséggel,valamint csodálatos grafikával is rendelkezik,de ami mégfontosabb,hogy a Gamepad-et,ahogy Shepard is mondta maximálissan kihasználja a játék.
Több rejlik ebben a játékban mint azt sokan gondolnátok,amiket én eddig megírtam ide az csak a kezdet.[ Módosítva 2015 jan 11 v , 04:27 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 12 h , 06:46
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Fejlemények...
Azóta,hogy nem jelentkeztem annyi történt,hogy Toad elsô kötetét teljesen 100%-osra kijátszottam.Volt egy-két pálya ami nem volt egyszerû menet és ahhoz,hogy fullosra kijátszuk bizony jópárszor vissza kellett térnünk.
Emlékszem volt egy olyan is,amin órákat bolyongtam és kerestem az aktuális feladatot mire rájöttem hogy hogyan tudom megtalálni.Ezt a poént nem lövöm le,szenvedjetek csak vele ti is.
Volt egy kis átvezetô videó is,ami nagyon szép volt csak rövidke.
A legvégsô Boss elégé szívós és kitartó dög volt,nehezzen tudtam mellette mindent fullra összeszedni.
Most kezdôdött el Toadette kalandjai,ami már érezhetôen nehezebb is.Nagyobbak a pályák és több az ellenség valamit az egyedi feladatukat is nehezebb megszerezni.Bele sem merek gondolni,hogy milyenek lehetnek a hormadik kódex pályái.Már ez a Toadette-es is szívós.

[ Módosítva 2015 jan 12 h , 06:47 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 17 szo , 09:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma megint neki ültem ennek a game-nek és mit is mondjak egész jó kis pályák vannak a második epizódban,ahol Toadette a fôszereplô.
Egy kép a jelenlei helyzetemrôl...

Heehhh...Hogy ez,de jópofa...
[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 05:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 26 h , 09:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Jelenleg itt járok és minden eddigi pálya 100%-osra van kijátszva.
És azt azért szeretném megemlíteni,hogy az eddigi pályák közül nem egy volt olyan ami magasra tette a mércét mivel én addig nem hagyok magam mögött egy pályát sem,amíg minden meg nincsen csinálva.
Azért van benne kihívás.
Majd a Bonus pályákra leszek nagyon kíváncsi.


Amúgy ezekért a rejtett dolgokért is érdemes végig barangolni a pályákat,mert sok esetben ez is szokott lenni a különleges feladat.
Mondjuk én szeretem felkutatni a pályák minden egyes szegletét,hol rejtett cuccokért,valamikor meg csak úgy hobbiból,hogy találjak egy pixel Luigi-t.


Na,akkor immáron a harmadik Toad kódex is kijátszva,de sajna nem 100%-osra,mert az utolsó pálya elött kettôvel nem tudtam teljesíteni a speciális feladatot sehogyan és szerintem a késöbbiekben sem fogom tudni,mert akkor idegileg kibukok.
Már csak a Bonus könyv van és kész.Viszont ez a Bonus könyv elég sok lapból áll és biztos,hogy az adott pályákat sem lehet olyan könnyen fullra kijátszani.Majd kiderül...


A folytatásról csak ennyit mutatnák nektek.Na mit szóltok hozzá...?
Engem már meg is vett kilóra,mivel az egyik kedvenc játékom a Super Mario 3D World.

[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 05:43 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jan 28 sze , 08:31
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Gyermekeim...fiuk és lehányok...
Kicsit komolyabbra véve...Ma újra nekivágtam a lehetetlennek tiszta fejjel és megtörtént amire abszolút nem számítottam.SIKERÜLT 100%-OSRA MEGCSINÁLNOM A TOAD 3.KÓDEXÉT IS!!!!!
Hogy miért ekkora cucc ez?Mert így jelenleg a Toad kódexek 1-3-ig mind full 100%-osra megvan csinálva.Az összes gyémánt és az összes különleges feladat mind-mind 100%-os.Már csak a Target Time-okat kell(ene) megcsinálni és tényleg azt mondhatom,hogy már nincsen mit megszereznem a játékban.
Amúgy azért örül ennyire a fejem,mert akiknek megvan ez a játék,azok tudják hogy bizony nem könnyû a játék ha mindent 100%-ra megakarunk csinálni.Már csak a Bonus kódex van és minden megvan.Eddig amiket pályákat megcsináltam a Bonus kódexben,azok is mind 100%-osak.
Amúgy nekem ez a Bonus kódex a kedvencem,mert ebben sok a különleges dolog és a különleges feladat.
Ez a játék tényleg nagyon király,szerezzétek be magatoknak és rájöttök,hogy mirôl beszélek.

[ Módosítva 2015 jan 28 sze , 08:32 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 03 p , 03:19
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Mivel rendelkezek mátolfogva Toad amiibo-val is,beindított a kiváncsiság,hogy vajon milyen lehet ez a kis plusz a játékban,amikor elbújik pixel Toad a pályákon.Íme hát a kezdet...

Nolám csak,akkor ez meg is volna...

Tehát semmi más dolgunk nincs is ha rendelkezünk Toad amiibo-val,mint minden pályánál amikor a könyvet lapozzuk az NFC-hez tesszük a kis Toad-unkat majd az a játékban feltûnik és az adott oldalon elbújik.Innentôl pedig minden adott,a feladatunk,hogy megtaláljuk pixel Toad-ot és a Gamepad képernyôjén rátenni az újjunkat.
Ahogy megtaláljuk a pixel Toad-ot a könyvünk lapján jelzi egy Toad-os pecséttel.Nem egy nagy plusz extra ez a játékhoz,de ezzel is el lehet szórakozni.

[ Módosítva 2015 ápr 03 p , 03:37 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 dec 15 k , 09:04
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Már régen volt,hogy játszottam ezzel a játékkal,de ma újra elôkerült.Jelenleg a PIXEL Toad-os feladatokat csinálgatom,amibôl kettô kódex már fullos a harmadik pedig a tizesig van meg.Történetben pedig a Bonus kódex végefelé járok,pontosabban ott vagyok ahol 5000 arany tallért kell összeszedni.
Ha az összes PIXEL Toad-ot megszereztük a könyv elején egy arany PIXEL Toad-ot kapunk.


Jelenleg itt tartok a PIXEL Toad begyûjtögetésekkel...
[ Módosítva 2015 dec 15 k , 09:40 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3816 másodperc, 0.1442 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 64. Memória használat: 5,337kb