masinák

 

Fórumok
Rayman Legends (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 26 szo , 05:54
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Rayman Legends élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 05:56 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 06 sze , 05:45
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ez már az eredeti Rayman Legends,itt már nincsen Challenge App felirat a kezdésnél.
El is felejtettem,hogy mennyire szép játék is ez.
Közben rásasoltam a Challenges adataimra is és a kupáim nem vesztek el,de azonkívül minden más.Még teszek egy próbát azzal,hogy elindítom az App-ot és megnézem utána változik-e valami,hát ha.
Hát skacok sok minden más mint az Apps-ban volt,de hát ez érthetô is mivel ez egy teljes játék.Valakinek esetleg egy felesleges bonusz redeem kódja nincsen?
Már a fômenüben sokkal több a menü.Néztem a Challenges felhozatalt is,na hát az elégé kemény let mióta utoljára nyomattam.Sajna az App-os eredményeimet nem hozta át,így a kupákon kívül mindent újra össze kell szednem.Na mindegy,legalább visszarázkódok.
Na ezek a szerencse kaparósok megint jópofa dolgok.Itt lehet pár extrát begyûjteni...FINCSI!!!
Eddig nagyon bejövôs nekem ez a Rayman Legends,sok jóság van benne és igaz bár használtba sikerült beszerezne,de még a Club Nintendo-s kaparós is makulátlanul benne van,plusz a lemezen sincsen egy hajszál karc sem,azt kell hogy mondjam,hosszú idô után ismént kellemesen csalódtam a Gamepark-ban.
Hát ez tényleg király...A Rayman Origins úgyis kimaradt az életembôl most legalább majd bepótolom.Amúgy nagy királyság,hogy az alap pályákon kívül még ennyi pluszt ad a játék. Jó sok a megnyitható tartalom az már tuti.
[ Módosítva 2015 máj 06 sze , 08:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 07 cs , 09:15
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nagyon baba ez a játék,talán még az UbiSoft-tól való hányingerem is elmullóban van,amikor ilyen szupcsi játékokkal játszok.Az Assassin's után meg lehet teljesen el is múlik.
Már csak egy kép van a legelsô epizódból és teljesen meg is vagyok vele...természetesen full maxra.
A jelenlegi karakterem számomra teljesen új,mivel a Rayman Challenges Apps-ban nem szerepelt.Fincsi...
[ Módosítva 2015 máj 07 cs , 09:16 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 08 p , 08:01
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ha úgy nézzük,akkor aránylag elég hamar visszarázkodtam a Challenges-ekbe.Mondjuk ezek a Murphy Dungeon-ok az én személyes kedvenceim,itt szoktam csinálni gyémánt kupát is.
Nagyon tetszik ez a játék,mert nagyon gyönyörû a megvalósítása,a zenéje és a hangulata is.Talán ez az egyik legjobban összerakott játéka Wii U-ra a UbiSoft-nak.
Jelenleg a Toad Story-t nyomatom és idáig minden maximumon kipörgetve.Hihetetlen mennyi jóságot szorítottak bele ebbe a játékba.Itt van ez az Invasion-os dolog,ami részben ugyan olyan mint a Challenges csak ez az egyszemélyes sztori játékban van,de ugyan úgy van "ki a legjobb" ranglista.Egyébkén a jelenlegi Wii U-s barátaim között én vagyok a legjobb eredménnyel.
Úgy érzem,hogy fog még nekem ez a játék újjat mutatni...[ Módosítva 2015 máj 08 p , 11:42 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 10 v , 03:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma ismént folytatódik Rayman kalandjai és itt is van a soronkövetkezô pálya,ami elsô nekifutásra maximumra kijátszva.Kezdek nagyon ráérezni...
A játék még mindig nagyon elkápráztat a szebbnél-szebb és a hangulatosabbnál-hangulatosabb pályáival.
Tényleg nagyon szép ez a játék és a zenéje meg egyenesen szuper.Ezzel a játékkal mindig öröm a játék,mindig remekül elszórakoztat,ami nem sok játékról mondható el.
Nem hiába voltam anno megôrülve ezért a játékért,ami kimondottan Wii U-ra a legnagyobb élvezet,hála a Gamepad-nek.Itt aztán van bôven humor és változatos pályák,ami nagyon tetszik.Nem gondoltam volna,hogy találkozok még ilyen UbiSoft-os játékkal és mégis.Ez az epizód amúgy a kedvencem,ez már korábban a trailer-ekben is megtetszett.Kajak jó zenék vannak ebben a epizódban.
Jópofák ezek az Invasion futamok,eddig öt volt és mind az öt maxra kipörgetve.Ez lesz a hatodik.Nem gyôznöm mondani,hogy ez egy nagyon jó játék.
Na szegénykém ez megint beszorult,mindjárt segítek neki kiszabadulni.
Amúgy csípem ezeket a részeket,az elején nagyarcoskodik ez a Teensy,aztán meg azt sem tudja hogyan meneküljön.Tényleg nagyon jópofa.
Nos,eddig három epizódot és hat Invasion-t játszottam ki,és ezeket mind maximumra.Persze az hogy ennyire jól megy részben a Rayman Challenges Apps-nak lehet köszönni,mert azoknak a pályái igazi kihívások,fôleg ha jó eredmény akarunk bennük elérni.
[ Módosítva 2015 máj 11 h , 01:49 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 17 v , 03:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Haladunk-haladunk szépen lassan,de biztosan.Ma megint folytatom Rayman kalandjait,mert kíváncsi vagyok,hogy milyen nagyszerû pályák vannak még benne.Mielött belekezdek asszem megcsinálom a napi és heti Challenge-eket.
Hát nem kell csalódnom ebben a játékban az már biztos.Ennyire gyönyörûen megcsinált vízalatti pályát...
Ez pedig egy kicsit mélyebben az óceán feneke felé.Nagyon pöpec...
Nem tom ki hogy van vele,de nekem ezek a Murfy-s részek tetszenek a legjobban...
Megint sikerült egy újabb karaktert megnyitnom,ô pedig nem más mint Ursula.Ezek a vízalatti pályák pedig fantasztikusak,plusz a karakterek is,mint például ez a gumihacukás varangy.
[ Módosítva 2015 máj 17 v , 07:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 18 h , 08:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Jelenleg a negyedik epizódot nyomatom,de abból is már csak az utolsó kettô pálya van és ezidáig minden maxra kijátszva ezt az Invasion-okra is értve.
Ez a jelenlegi pályám...
Hálás kis bestia ez a dög...
Levertük a dögöt,most már csak annyi a dolgunk,hogy seggberúgjam ezt az eszeveszett Teensy-t.
Na,ez megint jópofa...Itt még egy megvadult vérengzó csorda...
...egy tüzijáték után viszont nem mások mint egy halom síró-picsogó kis pincsi.
[ Módosítva 2016 márc 26 szo , 06:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 19 k , 05:10
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Meg kell mondjam itt az ötödik epizód végefelé már kezd bekeményíteni a játék,egyre rafináltabbak az Invasion-ok,a pályák nehézsége is már kezd hasonlítani a Challenges-hez,ami köztudottan nem egyszerû.
Na,de ami a lényeg,hogy még mindig állom a sarat és még mindig minden pálya maximálisan kijátszva,ja és természetesen minden Invasion is teljesen maxra kijátszva.Már azt sem tudom,hogy mennyi Invasion-t csináltam meg,de az biztos,hogy sokat.Ez a mostani pálya is elég szívósra sikeredett,ezek a rusnya szôrgolyók még a célba sem adnak nyugtot.
Kemény kis fogócska zajlik itt most,de akkor sem hagyom magamat... Ez a játék nagyon phenom!!!
Huuhhh...Na ez egy kemény pálya.Itt sok múlik a jó idôzítésen és azon,hogy anno mindezt a Challenges Apps-ban megtanultam.
Olaa-olaa...Úgy látom a játék úgy ítéli meg,hogy kijátszottam,de ez nem így van,mert még hátra van egy epizód és még a Rayman Origins is.Viszont eddig minden teljesen maxra teljesítve amit magam sem gondoltam volna,de így történt. A Uplay-es pontok is mind-mind bezsebelve így ez az elsô olyan játékom,aminek fullos a Uplay-e is. Hát...meg kell mondjam nagyon elégedett vagyok magammal...
Nincs mit hozzáfûznöm...EZER KÖSZÖNET ÉS HÁLA!
És egy további dolog,ami arra sarkalja a game-ert,hogy bizony küzdjél...légy mégjobb.Ez a dolog pedig az,hogy ha az epizódokat kijátszuk maximumra vagyis minden pálya és minden Invasion beleértve a Dark Rayman Invasion-okat is,szóval ha fullos az epizódunk,akkor a játék egy gyémánt kupával jutalmaz meg minket...az pedig kereken 50 ponttal tolja feljebb az összesítési pontjainkat.Valahogy éreztem,hogy ezeknek a képeknek a tetején egy gyémánt kupának a helye van.A formáját felismertem.
Na szóval kedves Rayman Legends game-erek van még hova felküzdeni magunkat,ezért mindenkinek kitartást kívánok akik ezeknek a megszerzésébe belevágnak!Legyen ez a kép ösztönzés mindenkinek...
Hopsz...most nézem...Shepikém ugye nem baj ha olyan képet teszek fel ide,amin te is szerepelsz?
Itt pedig egy újabb gyémánt kupa...
Na ez az,amiért megéri kûzdeni.Immáron beléptem a tizes szintbe ahonnan már csak egy kell és én is benne leszek a maximális tizenegyben.Remélhetôleg a Rayman Origins rész kijátszásával ez meg is fog történni.YESSS!!!!! Jah...és megvan a harmadik gyémánt kupám is.
Közben annyi történt,hogy a lehetetlennek hitt Dark Rayman Invasion-okat maxra kitoltam,így összesen öt gyémánt kupával gyarapodtam.Jelenleg pedig a hatos epizódot nyúzom mivel az elôzô ötöt teljesen fullosra kijátszottam.Éppen most kezdek bele a harmadik pályába,amikrôl annyit elárulok,hogy ezek mind ritmus játékok.Nagyon frankók,nekem eddig a legelsô,a nagyi rock tettszett a legjobban. Ez a sátor pedig az eddigi legszebb számomra.Tetszik hogy ennyire színes,nagyon hangulatossan néz ki.
Na gyerekek most aztán tényleg azt mondhatom,hogy a Rayman Legends teljes hat epizódja maximálisan ki van játszva.Minden epizód felett ott van a gyémánt kupa,ami bizonyítja,hogy fullos az epizód.Kicsit viszont szólnék pár szót,errôl a Living Dead Party-ról.Nos,amit tudni kell róla,hogy ez az epizód egy ritmus játék,szóval minden pályája a korábbi epizódok legvégén található ritmusos pályája benne van,plusz egy új is.Na most még mielött mindenki azt gondolná,hogy ez akkor nem is olyan nagy kunszt,megnyugtatok mindenkit,hogy ez egy kegyetlen epizód.Itt szinte csak a ritmusérzékünkre hagyatkozhatunk.Nem viccelek volt olyan pálya,ahol teljesen vak voltam csak a ritmus vezetett ki a sötétbôl.Aki ennek az epizódnak neki vág az jól kösse fel a gatyáját!
Viszont,hogy kicsit oldjam a feszkót ezt az epizódot is meg lehet csinálni,mert ha nekem sikerült,akkor ti is képesek vagytok rá.
[ Módosítva 2015 máj 20 sze , 03:23 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 20 sze , 02:07
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma belekezdtem a Rayman Origins kalandjaiba is és azt tudom mondani,hogy nem kell csalódnom benne.A pályák ugyanolyan csodálatossak mint a Legends-ben csak úgy mint a zenéje is.Vannak számomra új dolgok ebben az Origins-ben,amit a Legends-ben nem lehetett látni,mint például amikor a Teensy-t ôrzik és csak úgy tudom kiszabadítani,ha elöbb elbánok az örzôkkel.Ötletes nagyon.
Jelenleg a második pályán járok,illetve repülök egy gyötrô szúnyogon,na ez eddig a legviccesebb amit láttam ebben a játékban.Tényleg nagyon barós!
Ezek az ôrzôk,akikrôl beszéltem.Szerintem kajak ötletes.
[ Módosítva 2015 máj 20 sze , 02:21 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 20 sze , 06:34
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Eddig minden maximum van és az Origins-nek az elsô epizódja is szinte teljesen kész van.Jelenleg ezen a pályán járok,ami nagyon hangulatos és a zenéje is fülbemászó.
Heehhhh...Ezt soha sem tudom megunni.Gyite fullánk...YEEEHHHAAAA!!!!!
Nos,akkor a Rayman Origins-es elsô gyémánt kupám,meg is volna.Jöhet a többi...
Ezek a fajta pályák megint kajak tetszenek,kicsit a Donkey Kong Country Returns-ra emlékeztetnek.
Vannak ebben a Rayman Origins-ben is gyönyörû pályák meg kell hagyni.Egy észrevétel...így a Legends után nekem kicsit nehezebbnek tûnik,jobban el vannak benne bújtatva a Teensy-k és már az elsô pályákon tapasztaltam,hogy a Lums-okat is nehezebb úgy összeszedni amikor lilák.Természetesen ez nem baj csak nekem kicsit furcsa.
Jelenleg már van egy gyémánt kupám az Origins-ban is és már úton van a második is.Ez pedig a jelenlegi eredményem,de persze ez még sokat fog változni rövid idôn belül.
[ Módosítva 2015 máj 20 sze , 09:42 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4015 másodperc, 0.1938 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,375kb