masinák

 

Fórumok
Yoshi's Woolly World (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 26 szo , 10:14
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Yoshi's Woolly World élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jún 27 szo , 12:29
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nálam most nem rég került be a korong a Wii U-ba úgy hogy még semmi komoly dolog nem történt.
A kezdôkép már nagyon gyönyörû,tényleg azt a látszatot kelti mintha az ember egy pamut világba csöppent volna,a zene pedig mint mindig most is nagyon aranyos. Most megyek fürcizni,aztán irány a pamut birodalom...
Ahogyan sejtettem...Ez a játék annyira aranyos,hogy az már szinte cuki.Nagyon jópofa a játék intrója,ahogyan megjelenik a Yoshi Island-ben (SNES) annyi galibát okozó Magikoopa és pamut gombolyaggá varázsolja Yoshi társait majd elviszi ôket.Szerintem ez a játék sokban fog hasonlítani a Szuper Nintendo-s Yoshi Island játékmenetére,amit én kimondottan csípnék hiszen nekem gyerekkorom egyik legnagyobb játéka a Yoshi Island volt.
Ez pedig a jelenlegi amiibo-s felhozatalom.Habár összesen 12 darab amiibo-m van,de a mûanyag Yoshi amiibo-t ugyan úgy kezeli a játék mint a pamut Yoshi amiibo-t,így azokat nem lehet ide berakni.
Nálam elsô nekifutásra maxra sikerült összeszedni mindent,habár kicsit tartok tôle,hogy ez majd a késôbbiekben már nem lesz ennyire egyszerû dolog.A játék maga nagyon csodálatos,minden annyira szép,hogy valóban olyan mint ha életrekeltek volna a pamut figurák.Nem gyôzöm közbe-közbe skubizni a pamut Yoshi amiibo-mat ne hogy lelépjen. A játéknak egyébkent van egy zene lejátszó része is ahol ha ügyessek vagyunk a sztoriban felcsendülô összes zenét lejátszhatjuk magunknak.Nagyon aranyos zenék vannak játék közben szóval érdemes úgy teljesíteni,hogy megnyissa mindet nekünk a játék.Nekem nagyon tetszik ez a játék mert hihetetlen aranyos és nagyon emlékeztet a gyerekkori nagy kedvencemre,a Yoshi Island-re.
[ Módosítva 2015 jún 27 szo , 03:35 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jún 27 szo , 06:13
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Gyerekek ez a játék eszméletlen aranyos,ezt mindenkinek ki kell próbálnia.Ha szeretted a Szuper Nintendo-s Yoshi Island-et,akkor ezt imádni fogod.
A játék sokat merít a Yoshi Island-bôl,szinte ugyan olyan csak szebb külsôvel,habár anno az is egy nagyon csodálatos játéknak számított,sôt nekem még mindig az.Ez a Yoshi Woolly World méltó utódja a Yoshi Island-nek.Nekem ez lett a jelenlegi játék kollekcióm közül a kedvenc.
Csak,hogy megnyugtassak mindenkit arról,hogy ez a játék nem is olyan könnyû ha a 100% a cél.Az elsô pályán kívül egyiken sem tudtam mindent elsôre megtalálni.Jól el vannak rejtve a dolgok,sôt vannak olyan jól elrejtett helyek,amikre abszolútt nem is gondolnánk,hogy ott vannak.Eddig teljesmértékben elégedett vagyok a játékkal és úgy érzem,hogy pont azt kaptam a pénzemért,amire számítottam.Az amiibo-ja is nagyon aranyos.Nem akartam utólag megvenni a másik kettô pamut Yoshi amiibo-t,de ezek annyira cukik,hogy mindenképpen beszerzem ôket magamnak.
Na eddig minden maxra összeszedve,de itt a negyedik pályán jól megszenvedtem mire megtaláltam mindent.Erre a pályára csak négyszer kellett visszajönnöm,hogy mindent betudjak gyûjteni,szóval nem olyan könnyû mint amilyennek látszik,de ez pont így jó.
Minden pálya felett az az arany csillag jelzi,hogy minden teljesen össze van gyûjtve a pályán.
Most mondjátok meg,hát nem jópofa egy játék ez a Yoshi Woolly World.Annyi kreatív dologgal (mint például ez a pénztárcából kreált rákapó) találkoztam ezidáig hogy csak na.Hihetetlen ötletes ez a játék,jól látszik,hogy sokat agyaltak rajta a fejlesztôk,amiért ezer köszönet és hála nekik.A zenéi fülbemászóan aranyossak,a pályái nagyon ötletessek,a Yoshi-s variációk tárháza óriási,a kihívás pedig szintén helytálló ha mindent meg akarunk szerezni a játékban.Egy dolog van benne,ami sokakat lehet hogy zavar,az pedig,hogy nincsen lényegében semmi szerepe a Gamepad-nek.Mondjuk ez engemet kajak nem zavar ennél a játéknál és akár TV nélkül is játszhatom ha akarom.
[ Módosítva 2015 jún 28 v , 01:31 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 jún 28 v , 06:42
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Most kezdek bele a második világba,mert az elsô világot éppen most fejeztem be 100%-osra.Mit is mondjak,hát nem volt annyira könnyû mindent összeszedni a pályákon,voltak olyan pályák is ahol többször is vissza kellett mennem,hogy mindent begyûjtsek,plusz ha nem lenne a játékhoz amiibo-m és nem tudnám a segítô Yoshi-t elôhívni,szerintem még mindig kavarognák az elsô világban.Az "S" pálya már az elsô világban sem volt a könnyû pályákhoz sorolható,így belegondolni sem merek,hogy milyen lesz a többi világban.
Nagyon király ez a játék annyit mondhatok,aki ezt nem így látja az nem tom,lehet hogy egy kicsit HEEE???
[ Módosítva 2015 jún 28 v , 06:43 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 júl 09 cs , 02:40
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Így délutános héten esténként csak-csak elôkerül ez a game.Biztos,hogy már sokszor beszéltem róla,de most is szeretném megemlíteni a játék ötletességét,mert az van benne nagy számban.Ahol éppen most is járok ott is ravasz módon volt megoldva a tovább haladás lehetôsége,de hát ez teljesen természetes hiszen egy piramisban járunk.A hangulata szintén nagyszerû ennek a pályának,vannak fáraó Shy Guy-ok,amiket nem lehet teljesen kiiktatni,mert hasonlóképpen mint a csontváztekik ôk is felépülnek egy kis idôn belül.Barós kis játék ez és még csak a kettes világ végén járok,de annyi ötletességel,kreativitással és cselessen eldugott cuccokkal és továbbjutási lehetôséggel találkoztam,hogy csak na.Ez valóban egy nagyszerû játék.
Azért ez mindenképp különösen egyedi nem?És még nagyon sok egyedi pamut Yoshi van ebben a játékban,plusz ugye az amiibo-s pamut Yoshi-k,amit a saját amiibo-inkal tudunk elôhozni.A legújabb szerzeményem pamut Yoshi-ja nagyon baba szerintem...Mi történik,ha egy Zero Suit Samus amiibo-t és egy kis pamutot összekeversz?Hát ez ni...Egyébként nagyon aranyossak ezek a pamut Yoshi-k és ha meguntuk a gyári Yoshi-nkat,akkor csemegézhetünk a több tucat pamut Yoshi-ból,amiket a sztorimódban szabadítunk ki,de akár ezekbôl az amiibo-s pamut Yoshi-kból is válogathatunk,plusz még két fajta szinösszeállítás is tudunk választani mindegyik Yoshi-nál,hogy még egyedibb lehessen.Szóval igazán óriási a választék.


[ Módosítva 2015 júl 09 cs , 03:40 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 júl 13 h , 08:16
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hát ez a kék piramis már rendesen feladja a leckét ha a 100%-ra hajtunk.Sajna egy virág elmaradt úgy hogy kapcsford van...
Belekezdtem a harmadik világba,de még valaki azt mondaná,hogy még csak itt tartok,hát igen,nem sietem el mert mindent össze akarok szedni a pályákon és mert egy minôségi játékról van szó megadom a tiszteletet neki azzal,hogy nem sietem végig,hanem kiélvezek minden pillanatot és látványt.Olyan ez mint a pálinka,azt is elöbb ízlelni aztán lenyelni....
[ Módosítva 2015 júl 13 h , 09:17 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 júl 19 v , 03:46
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma megint ez a game van terítéken,úgy hogy bele is kezdtem rögvest.Jelenleg a harmadik világ második pályáján kólicálok.Errôl a pályáról kajak a Nintendo64-es Yoshi Story jut eszemben,mert ott volt hasonló pálya.Amúgy ez a pálya szintén ott volt az idei E3-as Nintendo Treehouse-ban is.
És már jöhet is a 3-3.Vajon milyen lesz?
Jobbnál jobb pályák vannak ebben a játékban és mindegyik egyedi vagyis nincs olyan érzése az embernek,hogy itt már jártam.Ebbôl adódóan szinte megunhatatlan.Ez amúgy a zenei felhozatalára is igaz,mert nagyon változatossak.
Yeeehhaaa!Buubbbooorrréééékkk.... Fantörpikus ez a játék.
Egy újabb Nintendo Treehouse-os pálya.Mellesleg ezeket a gatyás pipiket anno a Yoshi Island-ben is kajak csíptem,de a mai napig azt hittem rájuk,hogy hóemberek.
Újabb célegyenesben.Szeretném megjegyezni,hogy ez a játék szerintem a Nintendo kínálata közül az egyik legjobb.Érdemes rá beruházni,mert a cuki körítésen és a fülbemászó zenéjén kívül sok mást is tartogat.Ha a 100%-ra hajtunk,akkor vannak benne kemény fejtörök,remekül elrejtett dolgok,szóval nem olyan egyszerû mint amilyennek látszik.A pályák nagyszerûek,mind csodálatossan van kidolgozva,de ami a legjobb,hogy soha nincsen olyan pálya,amit már korábban is láttunk vagy hasonló,vagyis minden pálya egyedi.A játék sokat merít az elôdjeibôl (Yoshi Story,Yoshi Island),de ugyanakkor új dolgokat is mutat.Tényleg egy nagyszerû játék csak ajánlani tudom mindenkinek!
[ Módosítva 2015 júl 19 v , 11:57 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 júl 25 szo , 05:42
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Elérkeztem a harmadik világ fô Boss-ához és eddig minden 100%-on.Aranyos kis játék ez,mindig felvidít amikor elôkerül és játszok vele.Egy örökzöld játék mint az elôdjei.
Jók ezek a Boss pályák...
Heehhh...ne mondjátok,hogy nem jópofa...
Elérkezett a Boss harc,ami még egyelôre nem tudom,hogy milyen karakter lesz.Ez a pálya pedig az egyik kedvenc,mert nagyon ravasz és ötletes volt.
Ezek az S pályák nem könnyûek azt meg kell hagyni.Fôleg ez a 3. világ S pályája.Elöször kényszerültem rá,hogy a szárnyakat és a sérthetetlenség tojást is használjam együtt,de még így is kemény volt.Remélem,hogy nem fog semmit sem befolyásolni a végjátéknál.Eddig minden a maximumon...
[ Módosítva 2015 júl 25 szo , 10:13 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 aug 02 v , 12:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Egy újabb jópofa pályán járok,ami a negyedik világ elsô kastélya.Nem tom,hogy már hányszor mondtam,de megint csak el kell mondanom,hogy ez a játék egy hihetetlen gyönyörûen megalkotott játék tele kreativitással és kihívással.
Ez a pálya egy nagyon jópofa ám,de annál pörgösebb és rafkósabb.Itt más dolgunk nincsen mint az egyik száguldó függönyrôl a másikra átugrani,de nem akáhogyan,különben vagy lezuhanunk vagy elhagyjuk a begyûjtendô dolgok valamelyikét.Most pedig egy jókora hullámvasútazás elé nézünk...
Egy újabb Nintendo Treehouse-os pályába botlottam,amit már egy ideje vártam is,hogy végre kipróbálhassam,mert a Treehouse-os csapat amikor játszott vele nekem is kajak megtetszett.Nagyon rejtelmes az egész pálya,sôt még a zenéje is.Szegég Yoshi tetôtôl talpig be van tojva.
Gyerekek ez valami eszméletlen jó kis játék,annyira ötletes hogy olykor már a sírás folytogat.
Nálam egyértelmüen ez az év legjobb játék.
Szintén egy Yoshi Island-bôl merített pálya.
És máris itt vagyunk a negyedik világ második kastélyánál,ahol minden jel arról árulkodik,hogy a Yoshi Island-ben látott óriás köpôke lesz a fô Boss-unk.Hát mit ne mondjak nagyon várom a találkozást...
[ Módosítva 2015 aug 02 v , 05:51 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 szept 05 szo , 09:14
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na gyermekeim,senki nem nyomatja ezt a játékot?Én a hatos világ második pályája küszöbén vagyok és ezidáig minden 100%-on.
Eddig nagyon barós a hatodik világ pályái.Van benne egy kis nehézség is,így én alapból bevetettem a rejtett dolgokat megmutató segítômet.
Ez pedig a kis kastély Boss harca...
[ Módosítva 2015 szept 05 szo , 11:42 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2661 másodperc, 0.0877 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,355kb