masinák

 

Fórumok
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2014 okt 13 h , 12:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hát,ami azt illeti elég régen írtam már errôl a játékról úgy hogy most folytatnám onnan,ahol legutóbb abba hagytam.
Nos,legutóbb ott hagytam abba,hogy azt a kis madár csajszit kellett elvinnem a szél templomába,ahol vele csapatot alkotva kellett megoldani több és több fejtörôt.Volt,hogy bele kellett bújnom a bôrébe,mert csak úgy lehetett tovább jutni.Nagyon tetszett a szél temploma,itt tettem szert a tükör bevonatú pajzsra,aminek segítségével kellett a fényt továbbítani különbözô helyekre,tárgyakra és ellenségekre.Apropó ellenségek...Itt nagyon ötletes volt a fô Boss,ugyanis egy óriás szellem volt,akit a tükör pajzsal kellett megvilágítani addig amíg el nem szédült.Ekkor megkellett fogni és a buzogány szerû falnak hajítani.Nagyon tetszett ez a rész.
Miiverse-ön sokat postoltam,aki akarja az ott megnézheti az álltalam postolt élménybeszámolóimat képekkel fûszerezve.
Na,de akkor vissza a játékhoz...A szél temploma után ismént egy hasonló küldetést kellett megcsinálni a Great Deku Tree egyik kis kölkével,de ezúttal a föld templomában.Itt már nagyobb volt a kihívás,nehezebbek voltak a küldetések is mint a szél templomában,na de némi küzködés után azt is letudtam.Azok után,hogy teljesítettem ezt a két küldetést elindultam felkutatni a hátra maradt Triforce darabkákat.Pár óra elteltével össze is szedtem a hátra maradt két-három Triforce darabot és neki vágtam a Hyrule felkutatásának.Elindultam hát az Istenek templomához,ahol aktiválódott a korábban összegyûjtött Triforce és megnyitott egy átjárót,ami egy másik világba vezetett egészen arra a helyre,ahol anno kihúztam a kardot és ahol Zelda is várt rám.Ez volt a Hyrule kastély.
Jelenleg ott tartok,hogy a kastélyban Zelda-át meglátva oda siettem hozzá,de az felszívódott,mint a tiszta szesz és kaptam helyette két benga állatot.Na,de természetesen levertem ôket mint vak a poharat,sôt ezután a kastélyt körülvevô átkos védôburkot is átvágtam,ami úgy hullott szét mint az üveg.
Jelenleg a Hyrule felvidéken kólicálok és persze Zelda-át is keresgélem,de ez a lány úgy eltünt mint a dughagyma...TV
Gamepad

[ Módosítva 2014 okt 13 h , 12:53 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 okt 15 sze , 01:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,hát akkor a végsô harcomnak is vége Ganon-al,mivel a korábban említett kis ablakon besétálva egybôl ô fogadott,majd rövidesen kezdetét is vette a harc.
Ganon bácsit levertük közös erôvel Zelda-ával és megjelent a Triforce örzôjének Istene is.
Jah...és a kardomnak is találtam új tokot,mivel nem volt neki.
Tôlem jobbra látható is...


És,akkor elérkezett a játék vége is.
Részemrôl nagyon tetszett,nagyszerû darabja ez is a Zelda játékoknak.
Nagyszerûek voltak a feladványok,a rejtvények kitalálása és az egész játékmenet,viszont egy valamivel nem voltam kibékülve,az pedig a már Gamecube-os játékoknál tapasztalható idegesítô kamera kezelés,de ezt leszámítva is nagyon tetszett.
Eszméletlen hangulata van ennek a játéknak,nekem nagyon bejött és az sem zavart,hogy olyan rajzfilmszerû ez a játék.Korábban sok helyen olvastam anno,mikor megjelent Gamecube-ra,hogy nem igazán örültek ennek a megjelenítésnek a game-erek,de nekem semmi bajjom vele,sôt tetszik is.
Szóval összegezve a dolgokat,ez egy nagyon szerethetô játék és egyben azok közé a játékok közé is tartozik,amiket nem két-három nap alatt lehet kijátszani.
Én garantálom,hogy mindenkit kellôen le fog kötni,aki még nem játszott vele és azok számára is fog nyújtani szórakozást,akik már végigjátszották korábban.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

[ Módosítva 2014 okt 15 sze , 02:33 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4576 másodperc, 0.2515 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 43. Memória használat: 5,053kb