masinák

 

Fórumok
Project Zero: Maiden of Blackwater
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2015 dec 23 sze , 08:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ez pedig a hatos epizód kedete.A történetet Yuri csajszikával fogjuk csinálni és a történet középpontjában ismént Miu lesz,akit ezuttal már nem az éllôk világában fogunk keresni,mivel korábban sajna meszeltek neki.
Kezdôdjék hát a hatodik felvonás...
Közben azt el sem mondtam,hogy a játékban vannak olyan részek,ahol bizonyos szellemeket (általában,akik korábban eltüntek rejtélyes körülmények között) le tudunk fotózni,amikért jelentôs gubát kapunk,de ezek a szellemek csak nagyon rövid ideig jelennek meg nekünk,szóval ébernek és gyorsnak is kell lenni,ha el akarjuk ôket csípni.Ezek a zsék egyébként nagyban hozzátudnak minket segíteni a fényképezôgépünk fejlesztésében,szóval ezért is érdemes rájuk odafigyelni.
És máris indulunk Miu nyomába.
Ami sehogy sem bíztató,mert megint abba a fránya riogatós erdôbe kell mennünk.Anyú...félek...
Wow!Vagy még sem?Királyság!Ez pont az a hely,ahol Ren is járt korábban,illetve pont itt lett vége az ezelötti epizódnak.Boldogság van...
Hmm...Lehet,hogy nem is pont ez volt az az állomás,ahol Ren is járt?Mindegy,megöl a kíváncsiság,hogy mi vár engemet itt...Elzakatolt a kis vasút és azt sem tudom,hogy merre vitt.Szerintem lesz itt para megint...
Nos a vonatról leszállva két eddig még nem látott tüzes dög támadt rám,de ezek nem olyanok voltak mint korábban az az egy,mert az igaz szívósabb volt,de legalább nem dobált felém izzó láng labdákat mint ezek.Hát eléggé rámhozták a frászt,viszont a folytatás sem volt jobb.
Hát ne sza*jam magamat derékig össze,amikor két tüzes dög után egy ilyen helyre tévedek...?
Nos,a sok sötét és ilyesztô helyszín után végre egy világos hely,habár az ide vezetô út elég eseménydús volt.Nem elég,hogy a vonatból kiszállva nekem esett kész tûzzel játszadozó szellem,de az idevezetô úton is zaklatni kellett nekik.Mire pedig meszabadultam tôlük belépve ebbe a templom szerûségbe egy régi ismerôssel találkoztam.Hozzáteszem nem egy jóbaráttal,szóval elég parás a játék itt már,de pont így jó.
Ammm...közben rájöttem arra,hogy ha egy szellemet meggyengítek,de még nem küldöm vissza a magasságosnak,amikor az erôs fényt bocsátt ki magából és ha belenyúlok,akkor így jóval több pontot kapok mint amikor már kicsináltam.Plusz ilyenkor szokott némi kis videót is mutatni a szellem egykori önmagáról.A korábban említett tüzes szellemekbe is bele lestem és olyant láttam amire nem számítottam volna,de ezt az örömöt meghagyom nektek és az összes többi ilyent is.Amikor egy nô így néz ránk az jelent valamit...


Mikor már az ember azt hinné,hogy nincs mitôl félni,mert világosba vagyunk,akkor de...
Komolyan mondom mikor megláttam ezt az útvonalat,mert én általában elöször mindig más felé kólicálok mint amerre kellene (felfedezni megyek ezt-azt),mondom de jó az ajtó nem nyílik,mert idegen erôk tartják zárva,erre mikor megfordulok és elindulok egy lépcsôn lefele vezetô utra lelek,de ez még csak hagyján,mert a lépcsôn leérve ismént egy kisebb terembe találom magamat elöttem egy bazi nagy fekete dobozzal,aminek tartalmát inkább nem nézném meg.Még a kisebb fekete doboz tartalma is elég para volt,akkor milyen lehet egy ekkoráé.Hát nem tom,de az az igazság,hogy nem is akarom tudni...
Wow!És nézzenek csak oda ki van itt.A legfôbb szellemünk,aki körül forog ez az egész játék és most pont azon vagyok,hogy némi betekintést kapjak az életébôl.Nagyon kíváncsi vagyok,hát ne kímélj...
Na baffki...Körbe jártam ezt az egész kócerájt és...NAGYON PARA VOLT!!!!!Akárhova mentem mindenütt dögök,volt hogy egyszerûen csak elrohantam,habár ezek a ro*adék szellemek mindig követtek és mindig sikeresen utol is értek.Ehhez az epizódhoz már tényleg erôs idegzet kell,fôleg így éjjel négyóra tájt.
Ro*adt jó ez a játék,a mûfaj szerelmeseinek abszolúlt kötelezô vétel.
Nos,hosszas kolbászolás,gyûjtögetés és küzdések után elérkeztem erre a helyre,ahol megmondom ôszintén semmi bíztató nem számítok.Már a látvány is kikészíti az idegeimet...


[ Módosítva 2015 dec 24 cs , 04:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jan 26 k , 01:05
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma este tv hiány miatt úgy döntöttem,hogy ismént folytatom,illetve inkább úgy mondanám,hogy befejezném a hatodik fejezetet,ami anno félbe maradt.A játékot Gamepad-en és a Triton fülesemen keresztül játszom,ami hát...nem semmi annyit mondhatok.Nagyon parás na.
Na,de ami a lényeg,hogy ahol korábban megakadtam most végre tovább jutottam.Az egyel ezelötti hozzászólásom utolsó képén látszódó fekete ládába volt belegyömöszkölve szegény Miu,akit a galád szellemek elkaptak ebben az elátkozott templomban miközben a rejtéjek után kutatott.Meg kell hagyni talán ez volt idáig a legösszetetebb epizód ugyanis itt már nem csak erre-arra kellett kólicálni,hanem ha Miu barátnénket valóban meg akartuk menteni bizony tövérôl-hegyére be kellett járnunk ezt az elátkozott templomot.Volt egy korábban legyilkolászott szellem,akit három különbözô helyszínen kellett megtalálni és lefotózni,de hogy ez ne legyen olyan egyszerû,folyamatosan jöttek a nyakunkra más szellemek is.Hát nem volt semmi az tuti.
Most viszont,hogy Miu-t kiszabadítottuk abból a fekete dobozból más dolgunk nincs is mint kirohanni ebbôl az elátkozott templomból.Ehhh...na,de ez sem ilyen egyszerû ám ebben a játékban.
Kaptunk egy olyan ro*adék szellemet,akin még a vakunk se fog,de ellenben lomha így nem volt más lehetôségünk Miu-val mint hogy felhúzzuk a nyúlcipônket és skerázzunk egészen a kijáratik.Ez a dög amúgy egy olyan szellem volt,aki ha a közeledben van olyan illúzióval dob meg mint ha a víz alatt lennénk és eközben olyan hangefekt van,hogy egybôl telerakja az ember a gatyáját,plusz még a Gamepad is olyan rezgéseket csinál,hogy majd eldobja az ember játék közben.
Jelenleg az eddig leírtakon hálaégnek túl vagyunk a mi kis Miu-nkal,már csak annyi a dolgunk,hogy kilépjünk az ajtón.HUHH...Igen ez egy megkönnyebbüléses sóhaj volt.
Gyerekek akinek megvan ez a játék az csapassa,akinek meg nincsen az szerezze be magának,mert egy nagyszerû és csodálatos játék.
Ezzel pedig vége van a hatodik fejezetnek is.Ezt figyuzzátok,hogyan skeráznak a muffok.Úgy futnak mint ha szellemet láttak volna...jah,persze hiszen azt is láttak.Fuss pi**a,fuss!!!Ez kell neked nem a fitnesz terem...


Ehh...vagy még sincsen vége ennek a fejezetnek?
Hát nem semmi az tuti,már több mint három óra van ebben a fejezetben,de még mindig nincsen vége.
[ Módosítva 2016 jan 26 k , 02:20 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 febr 07 v , 12:28
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Eljött ma is az éjjel és ha éjjel van,akkor mi más is jöhetne szóba nálam ha nem a Project Zero.
Betettem a Wii U-ba a korongot és amikor az új tv-men elémtárult a kép,hát leesett az állam.Valami hihetetlen gyönyörû ez a játék,habár ezt a projektoros tv-men is szépnek láttam,de full hd-ban besza*ás annyira gyönyörû.
Jelenleg ott tartok,hogy a hatos epizódot is magam után hagyjam,de ez a legutóbb sem sikerült,mert annyira tartalmas ez az epizód,hogy már cirka 3 órán vagyok túl,de még mindig nincsen vége neki.Az elátkozott templomból immáron sikerült Miu-t kiszabadítanom,de még hátra van az hogy mindketten túléljük az erdei kólicálásunkat.Szóval kezdôdjék hát a borzongás immáron ful hd-ben...
Caflatunk vissza az erdôbôl a vonatra,de amikor beértünk a felszállóhelyre olyan sötét volt,hogy egybôl beugrott...te more,há nincsen itten áram e.Há hogy fogunk így vonatozni e csáje?
Bementem a vezérlô szobába,hogy csiholjak némi pilácsot,de ekkor a torkomnak esett két ro*adás dög,akiket alig tudtam legyakni.Megizzasztottak rendesen,mert majdnem ott hagytam a fogamat,mire észbekaptam,hogy bármikor feltudom tölteni az élet szintemet.Ez amúgy egy tök jó dolog ebben a játékban.Most megyünk vonatozni,de valami azt súgja,hogy történni fog itt még valami...
Meg kell mondjam ez az epizód hihetetlen tartalmas.Még mindig Miu-val kólicálok.
Huhh...Hát nem volt semmi ez az epizód az biztos.Az összes eddigi közül ez volt a legtartalmasabb és a legkeményebb is.Ezt nagyon jól mutatja az epizódba ölt idôm is,ami majdnem négy óra.Nagyon szeretem ezt a játékot és nagyon szeretek ezzel a játékkal játszani,mert ez egy teljesen más érzést ad nekem mint egy Resident Evil játék.Nagyon gyönyörû ez a játék a hangulata teljesen besza*ratós,szóval a japánok tényleg tudják,hogy mitôl döglik a légy.Mára ennyi,de legközelebb innen folytatom.
[ Módosítva 2016 febr 07 v , 03:21 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 febr 12 p , 07:40
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Igaz holnap kora kelés van,de egy kis game-elés azért belefér ma is az idômbe.Legutóbb sikerült befejeznem a hatos fejezetet,ami koránt sem volt könnyû most pedig kezdem a hetediket.Semmi jóra nem számítok csak kegyetlen szellemekre...
Na ez a fejezet is jól kezdôdik.Pont az elátkozott templom felé visz minket a sors.Nem sok kedvem van újra betenni oda a lábamat. Mindjárt az erdô elején nekem rontott két tûzes dög és a jelenlegi helyszín kombója kellôen tükrözi a parafaktort.
[ Módosítva 2016 febr 12 p , 08:07 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 márc 12 szo , 01:36
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,ma ismént Wii U-ban a korong és ma éjjel egy pár órácskát ezzel fogok zörögni.
Lényegében olyan régen csapattam már ezzel a játékkal,hogy olyan emlékezet kiesésem van mint egy amnéziás lokneszi szörnynek.
Na mindegy azért meghátrálni nem fogunk,viszont a játékot folytatva mivel már a hetedik fejezetet karcolom,olyan bitang dögökkel vagyok egybezárva,hogy szinte bokáig összef*som magamat vazze.


Ô....,hát ja...rendesen össze-vissza sza*om magamat ezen a játékon,de ez nem is csoda hiszen kiestem a gyakorlatból és mivel már régen nyargaltam a játékkal nem sok minden maradt meg bennem csak annyi,hogy itt már nem elég az egy tiszta alsó.
Továbbra is tetszik a játék atmoszférája és a megvalósítása,ezzel a játékkal játszani ilyen tájt körülbelül olyan mintha betennénk egy horror filmet és néznénk.Talán egy kicsit még parásabb.A játék hangulata páratlan,akármilyen parás mégis jobban elôveszem ilyenkor mint egy Resit vagy egy Zombi U-t.
Nézze meg az ember,elérkeztünk egy tengerparthoz ahol valami azt súgja nekem,hogy történni fog itt valami.Mondjuk az elátkozott templomok és kísértet erdôk után ez a helyszín nagyon üdítô tud lenni.
Vannak a játékban azok a keress meg bizonyos szellemeket,bizonyos helyeken részek,hát azok valami nagyon brósak.Para rendesen van,mert miközben keresgéljük ezeket a helyeket jön pár gusztustalan szutykostestû dög a nyomor világból,akik megnehezítik a dolgunkat.Én mondjuk sikeresen megtaláltam ezeket a szellem gyerekeket majd egy olyan helyre érkeztem,ahol egy vén banya kísértete próbált minket fekete dobozba dugni.
Persze ez nem "gyütt" be neki...
[ Módosítva 2016 márc 12 szo , 03:24 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 márc 13 v , 01:50
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma ismént eljött az idô egy jó kis borzongásra és ezt mi mással is élvezhetnénk ha nem a Project Zero-val.Folytatódik a hetes fejezet,ahol Hisoka Kurosawa kislány rejtélyes kólicálását figyelhetjük meg és fényt deríthetünk arra,hogy vajon mi a jó büdös púzóért kolbászolt Hisoka a tengerbe.
Nagyon kíváncsi vagyok,hogy mit látott vagy mi vonzotta oda.


Egy nagyon aranyos animáció keretein belül tünt fel elöttünk a tengerbôl ez a szerencsétlen hajléktalannak tûnô öregasszony,aki hát nem éppen tûnik barátságosnak.Biztos nem találja a visszaválthatós üvegeit...
Ez pedig a nem várt fordulat.Azt hittem,hogy egy nagy paparazzis harc lesz az öreglánnyal,erre ez történik...
Spoiler:


Nézze meg az ember,mire bele melegedek már vége is van a fejezetnek. Mondjuk nem baj,mert a befejezés érdekes volt és a folytatás pedig izgis lesz.Újra a dzsindzsásban kólicálhatunk...
Amúgy egész jól zárom a fejezeteket,szinte mindegyik "S" rank-os.

[ Módosítva 2016 márc 13 v , 02:11 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 08 v , 09:27
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma este ismént hónajba csapjuk ezt a játékot és rezgünk vele egy karikát.Ha más nem ezt az epizódot azért kipörgetjük...
Szóval ebben az epizódban ismént Ren-el kell kólicálnunk,aki azóta hogy vissza jött Yuri és Miu,alaposan bekamerázta a saját ki rezidenciáját,hogy szemmel tudja tartani a "csájé"-kat miközben ôk kipihenik az erdô mélyén eldugott elátkozott templomban történteket.Nem is kellett sokat merengni a monitor elött,hogy történjen valami izgis megmozdulás (sajnos nem Yuri ment zuhanyozni ),amikor megpillantottunk egy szellem alakot az alsó szinten elhelyezett kamerák egyikén.A következô kamera váltásoknál már a Yuri szobályához vezetô folyosón vánszorgot ez a szellem majd pedig Yuri ágya mellé vonszolta gusztustalan,szutykos légnemû testét és...Na bazz...el ment a kép a szobában lévô kamerán.
Most pedig felkerekedünk Ren-el és megnézzük,hogy mi a lehu**ozott sós kiflit tehetünk a drága kameránkkal ami bekrepált...,illetve Yuri-val,hogy ne zaklassa tovább a szellem.


Most,hogy a kamera képe lényegében használhatatlan volt,eljöttünk Yuri szobájához és lám mire bukkantunk.Nekem úgy fest,hogy ez annak a lánynak a szelleme,aki a második epizódban volt.A neve most nem jut eszembe,de ô volt aki elvágta a saját torkát,illetve egy gonosz szellem segített neki benne.Dicsak buksi...Ne,hogy oda sza*jál nekem!


Ennek a játéknak iszonyat jó a hangulata még mindig.Igaz ez a rész csak egy kis összekötô epizód volt,de attól függetlenül,hogy Ren házában zajlott minden felkapcsolt világítással,nem sokon múlott,hogy lecsokizzam a bokámat.Gyerekek eszméletlen ez a game!Tetszett nagyon ez az epizód,amikor elkezdôdött azzal,hogy Yuri szobájába ment az a szellem majd egy kis fotóshoppos küzdelem után megint visszamentünk a megfigyelô szobánkba és újra lecsekkoltuk a kamerákat,mindig jött valami misztikus dolog aminek utána kellett járnunk.A legjobb a vége volt,amikor Ren Hojo szembesült a ténnyel,hogy mitörtént...
Ezt a poént pedig nem fogom lelôni.
Nagyon jó ez a játék,annyira pöpec a történetvezetése,hogy akarva-akaratlanul oda tapaszt a tv elé.Ezzel a játék ilyen tájt hatásos játszani és garantált a vonalkód az alsódban.
[ Módosítva 2016 máj 09 h , 12:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.3016 másodperc, 0.0986 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 58. Memória használat: 5,310kb