masinák

 

Fórumok
Resident Evil:Revelations (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 27 v , 12:10
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Resident Evil:Revelations élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 24 k , 12:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Elkezdôdött a rejtély felkutatása és termeszetesen a borzongás a Queen Z. hajón.
És ami a lényeg,hogy Jill Valentine szebb mint valaha.Már a Gamecube-os Resident Evil-ben is kedvenc karakterem volt,itt viszont nagyon pöpecül fest a kicsike...

Már a kezdésnél egészen más volt a játék mint a demóban.
Nos asszem ez az elsô epizód még belefér a mai éjjszakában.
Szeretném megjegyezni,hogy a játék grafikája nagyon ütôs,például ahogyan esik az esô és a kamerára esnek a cseppek pont ugyan olyan mint igaziból.Ilyen szép esô lekövetést a Super Mario 3D World-ben láttam utoljára.

Gyorsan pörögnek az események.Az elöbb még a hajón voltam most pedig a szárazföldön.
Asszem ez csak egy kis visszaugrás az idôben,amikor a szkennert megtanuljuk majd,hogy hogyan használjuk.
Az átvezetô videók nagyon szépek.Személy szerint én nagyon szeretem ezeket az átvezetô kis videókat,már a korábban említett GC-os Resiben is tetszettek.

Teljesen más a történetvezetése mint a demónak volt.
Jó persze egy demó lényege,hogy kis bepillantást adjon a játékból,de akkor is.
Itt az elsô epizódban elindultunk a hajóra,hogy megkeressük Jessica-át és Chris-t,de a hajóraérve teljesen máshonnan kezdôdött a játék mint a demóban.Jóval tartalmasabb a történet,itt nem ott lett vége az epizódnak,hogy megtaláltuk a hajón azt a Chris-nek látszó bábut,hanem teljesen visszanyúl a történet elôzményére,amikor még csak egy parton kezdtünk nyomozni Parker-el és egy másik krapekkel.Itt használhattuk elöször a szkennerünket,amit elég nagy rendszerességel használjunk ha minden szörnyike találkozást túl akarunk élni,mivel a szkenner használásával tudunk megtalálni minden rejtett nyomot és dolgot,valamint fegyver muníciót,amire ugye nagy szükség van ebben a játékban.Ez a szkennelôs dolog amúgy pont olyan mint a Metroid Prime-okban volt.
Az elsô epizódnak vége,amit egészen jól zártam.Majd az idôn még csiszolok ha kijátszottam,mert a Miiverse postolás és az ide postolás miatt kicsit hosszasra nyúlik mindig.

[ Módosítva 2015 márc 24 k , 02:38 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 24 k , 01:58
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Folytatódjon hát a borzongás a Queen Zenobia hajóján...
Amúgy helyesbítenék mivel az elsô epizód még koránt sincsen kijátszva csak egy részét fejeztem be.
Mellesleg tetszik hogy a játék története epizódokban van.
Ez az a rész,ahol szegény Rachel-t megkostolgatták azok a galád szörnyek.
Kár érte,jó bôr volt.
"Te mocskos alkesz...HOGYAN NÉZEL KI MÁR MEGINT!!!"


Szegénykémet kicsit megcincálták ezek dögök.Ugye,hogy kár érte...
És most van vége a koncertnek...illetve az elsô epizódnak.Olvastam korábban a játékról más oldalakon és írták,hogy jól gondoljuk meg mire lövünk,mert az arzenál készletünk véges,így sokszor jobbantesszük ha inkább futunk,mint párbajba bonyolódunk.Nos ehhez a dologhoz annyit,hogy Jill-nél a jelenlegi pisztolytárunk maximum 30 lehet és nem több,a zöld gyógyító nyövénybôl pedig max 5-öt tarthatunk magunknál (JELENLEG).
Az a jelenleg azért van kiemelve mivel még a játék elején vagyok és a legkönnyebb módban játszok.Ha jól emlékszem rá igaz,hogy ebben a módban sok növényt és fegyver municiót rejtettek a pályák különbözô szegletére,viszont hogy csak egy bizonyos mennyíség lehet nálunk eléggé megnehezíti a dolgunkat.
Asszem a munició gyûjtô láda csak a normál és a nehéz fokozatban van,de lehet,hogy a késôbbiek során ebben a legkönnyebb fokozatban is találkozhatunk majd vele.

Na,ez egész jól lett kitalálva.Az elsô epizód három turnusból áll,amit külön értékel nekünk a játék.Ahogy elnézem Casual módban nem értékeli a játék az idônket,ami részemrôl nem is baj.
A játékban kapunk minden teljesítéskor BP pontokat,amiket egyelôre még nem tudom,hogy mire lehet használni,de van egy olyan érzésem,hogy az online co-op-ba tudunk magunknak különbözô dolgokat venni belöle.

Ami pedig ezután jön az még nekem is új,úgy hogy jön a Resident Evil-öknél jól megszokott para érzés...


Ez pedig már a második epizód kezdete...

Na ezt a rész YouTube-on már láttam részben.Chris és Jessica rejtéjének elôzménye.Heehhh... azért nem volt semmi a fejlesztôktôl,hogy itt vagyunk a hegyekben ahol úgy fúj a minuszoktól hemzsegô szél mint állat erre Jessica-ának nem jutott más mint egy falat naci meg sztrecs naci kombó,ahelyett hogy rétegesen lenne felöltözve.
Értem én kell a game-ernek a szemfényvesztôs popsira feszülôs ruci,meg a szilikon cici...stb,de azért 15000m magasban ez kicsit durva.

Ez a "Boing" rendesen széthullott.Eddig semmi nem támadt még ránk,de ha jól emlékszem itt lesz majd néhány hegyi mutáns ordas is,de a szkenneremnek hála sikerült pár municiót begyûjtenem,így már jöhetnek azok az ordasok. Jó,hogy ekkora szerepet adtak a szkennernek,így sok múlhat azon,hogy ki milyen gyakran használja.
Chris-nek kettô skúlója is van így a kisebb dögökre ott van a hagyományos pisztoly,míg a nagyobbakra a jó kis sörétes.Jessica pedig egy elegáns kis Sniper-el futkározhat.Remélem használni is fogja nem csak hurcolászni.

Elindultunk Jessica babával,hogy megtudjuk mi a büdös rosseb történt körülöttünk,ekkor lezuhant egy repülôgép,ami keresztezte az utunkat,de hamar célegyenesbe kerültünk és immáron minden a legnagyobb rendben van...most csak egy mutáns farkasokkal teli barlangban kevergünk szóval semmi ok a pánikra.

A Gamepad-es támogatás nagyon jó minden kajak kézreáll.A fegyverek jobboldalt a gránatok baloldalt,a térkép pedig középen.A gyógyító növény aktiválása is kajak egyszerûen van megoldva csak egy "X"-et kel nyomni,ami abszolúlt nem zavaró még a legnagyobb para helyzetben sem.Valamint a Gamepad felsôrészén középen megtalálható a MENU gomb,amit megnyomva részletes információt kapunk mindenrôl,olyanokról mint fegyverek,arhivumok,pályatérkép (részletes),...stb.Tényleg nagyon jó a Gamepad-es használata ennek a játéknak minden kézre áll és akkor még nem beszéltem a különbözô zár feltörôs lehetôségekrôl amiket anno a trailer-ekben is láthattunk.Talán eddig ennek a játéknak van a legkezesebb Gamepad-es kütyü kiosztása.
Jah,és végre bôvült a pisztolytár kapacitás is,legalább is Chris-nél már 80-as tárral futkorászhatunk.

Meg is volnánk a kettes epizód egyik részével... Sajna csak "A"-ra sikerült.Az a 60% Accuracy is bizonyítja,hogy mindent megtalálni a szkennerel nem is olyan egyszerû dolog.Jó ez a game,örülök,hogy megvettem,mert már nagyon hiányzott egy jó Resident Evil a játékaim közé.

[ Módosítva 2016 márc 27 v , 12:12 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 25 sze , 06:56
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma ismént Wii U-ban a korong...
Mint azt már korábban is mondtam,barós hogy epizódra van osztva a játék és pöpec,hogy az epizód váltáskor mutat a játék egy kisebb összefoglaló videót,hogy mitörtént eddig.Ez egy kajak jó ötlet,így hosszabb kihagyás után is könnyebb vissza zökenni a játékba.Jelenleg a második epizód második felénél járok,ugye az elsôfelében Chris és Jessica történetét ismerhettük meg,a második felében viszont az elsô epizód végén csapdába került Jill és Parker történetét folytathatjuk.Szupcsi!

Ez pedig amirôl korábban már beszéltem zárfeltörôs rész.Ezt is jól kitalálták a Capcom-os srácok.
A Gamepad-en az áramkört kigubancolva a háttérben lévô túlzásba vitt 3D nézésben szenvedô dög,rögtön felfigyelt ránk és a TV-bôl kihúzva a fejét egyszerre az életünkre akar törni,ami pisztoly nélkül nagyon kellemes érzéseket kelt bennünk.Minden elkeseredésünkben megvillant a megmentô fény az alagút végén,ami ez esetben egy sörétes puska.Márcsak a helyérôl kellene tudnom leszedni és mindenki boldog lenne.Amúgy itt jön a jó öreg korábbi Resikben annyira magávalragadó túléléses rész,mivel jelenleg a csupasz kis kezünkönk kívül nincsen semmink.
Vígasztalásul a játék ad egy gyors információt arról,hogy hogyan élhetjük túl az életünkre törô dögöket pisztoly és kés nélkül.Tiszta faja...

TV
Gamepad

Ez a rész teljesen feleleveníti bennem a Gamecube-os Resident Evil-t,ott voltak a Mansion-ban ilyen folyosók.
Amúgy tök baba kis helyek ezek,éppen most futott el elöttem egy dög.Szinte majdnem összerondítottam a gatyámat,de az is jó rész volt,amikor az egyik folyosóról a másikba barangolva az egyik ládából váratlanul elôbújt egy ott punnyadozó dög.
Miiverse-t elnézve még a mainapig is sokan tolják ezt a game-et és nagyon nagy meglepetésemre elég sok a nôi game-er közöttük.

Banyek,már kétszer körbejártam minden helyet,hogy megleljem azt a dolgot,amivel megszerezhetem a sörétesemet,de semmi.Közben volt pár dög is ami lecsumizott alapossan,erre rá is ment kettô gyógyító növénykém.Most pedig minden stukker nélkül vagyok ezen a sejtelmes étkezôben,ahol tuti történni fog valami én meg a tíz ujjamon kívül semmi mást nem tudok használni.
Na majd kinyomom a szemét,de rendesen...

Amikor már minden hitemet elvesztettem belépett Parker az étkezôbe,akit meglátva annyira megkönnyebültem mint egy szeretkezés után lévô nô negatív terhességi tesztel a kezében.
Parker barátom pedig elvezetett a fegyvereimhez,sôt még a Resi-s fegyverláda is feltünt,ahol a fegyvereimet tudom fejleszteni.Királyság!
Innentôl pedig senki ne álljon az utamba...MU-HA-HA-HA-HAAA!!!

Nos,pisztolyal és gránátokkal,na meg a jó öreg disznó ölô késemmel nincs mitöl tartanom ezt mi sem bizonyítja jobban mint a ránkrontó dögök legyilkolása,amibôl Parker barátunk is kiveszi a részét,de ha ez még nem lenne elég akkor jelentem hogy öt danos dzsiu dzsicu-s is vagyok.
Éppen akciózok...


Ezzel vége a második epizódnak is,ami már jóval tartalmasabb volt mint az elsô.Itt már volt egy csöpp para érzés is,de csak addig,amíg fegyvertelen voltam.Apropó...sajna a sörétes ott maradt ahol rátaláltam,na majd késôbb visszamegyek érte.Nagyon jó kis játék ez...

A harmadik epizódba belenézve egyre izgalmasabb a játék.Nekem kimondottan tetszik,hogy epizódonként mindig egy új sztorit kezdünk vagy egy korábbit folytatunk,így nem vállik sablonossá a játékmenete.Bár igaz ezzel eltér a régebbi Resident Evil-öktôl,de személy szerint én akkor is azt mondom,hogy ez nem is baj,hogy így van,mert a történetvezetésen nagyot dob.A Resident Evil Revelations egy nagyon jó játék szuper történetvezetéssel és hangulattal,és a kezdôknek a Casual fokozat nagyszerû mód,hogy belekostoljon a Resident Evil világába,mivel aránylag könnyebben lehet megölni a dögöket és több a fegyvermuníció valamint a gyógyító növény.Továbbra is mindenkinek csak ajánlani tudom.

[ Módosítva 2015 márc 25 sze , 10:42 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 26 cs , 10:31
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hát skacok ma kijátszottam a teljes harmadik epizódot és eszméletlen jó volt.Besz*rás mennyire jó a játék története.Jó ötlet volt hogy a jelenbôl visszaugrunk a multban és korábbi elôzmények alapján göngyölítjük fel az alap történetet.Tényleg nagy királyság ez a játék!
Úgy döntöttem,hogy nem lövöm le a poénokat ezért a képes beszámolókat mellôzöm ide az oldalra,de a Wii U-s barátaim továbbra is követhetik az eseményeket a Miiverse-ön.
A harmadik epizód kijátszásával aktiváltam az online-multi-t,úgy hogy innentôl fogva akár online co-op-ba is mehetek,de szerintem az csak majd a fôsztori után lesz.
A harmadik epizódhoz csak annyit fûznék,hogy innetôl nagyon beleviszi a game-ert agyilag a történetbe a játék,szinte már a rabjává vállik ezért nehéz letenni a játékot.Itt már lehetett begyûjteni pár aranyosabb stukkert is,ami most már el is kel,ha túl akarunk élni néhány Boss-t.
Akik szerették a korábbi Resi-ket,azoknak ez is tetszeni fog,bár itt már kicsit akciósabbra sikeredett a játék,viszont szerintem ennyi kell is a játékba,különben nem lehetne élvezni.
Hosszú idô utána Revelations ismént megdobbantotta a szívemet,olyannyira,hogy már-már Resident Evil függônek érzem magamat.Gyerekek ezt nektek is játszani kell,tuti tetszeni fog!
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 márc 29 v , 06:41
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Negyedik epizód nagyon baba,igazából már a harmadiktól lett kajak izgalmas a játék.Ékes darabja a Resident Evil-öknek ez a Revelations.
Hogy milyen izgalmakról is beszélek?Hát ilyenekrôl...
Rachel bébi kívánatosabb mint valaha...


A hatodik epizódnál járok jelenleg és ami idáig történt a játékban az valami állat.Jól kitalálták ezt a játékot a Capcom-os fiuk,külön dícséretes,hogy a fô sztori több oldalakról van megközelítve,Jill és Parker,Jessica és Chris na és az a két ütödött belsôs nem volt semmi,valamint az idôbeli ugrások szintén egy nagyszerû ötlet volt.
Jelenleg Jessica és Chris elérte végre a Queen Zenobia-át,hála a két lüke belsôsnek,így most rajtuk a sor,hogy segítsenek Parker-nek és Jill-nek,akikre most nagyon ráfér.
A Gamepad-ünk is teljes készültségben áll,hogy segítséget adjon a küldetéseken.A baloldalon már négy féle gránát várja,hogy bevessük öket a csatákban,közülük például a negyediket és a másodikat még nem is használtam.Jobboldalon pedig a kicsit már feltuningolt fegyvereink sorakoznak,plusz a Resi-s ládákban félretettek.
Nincsen okom panaszra,a Resident Evil Revelations tökéletes szórakoztatást tud nyújtani.

[ Módosítva 2016 márc 27 v , 12:26 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 máj 24 v , 07:53
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ma asszem újra elôveszem ezt a játékot és folytatom onnan,ahol abbamaradt.
Jelenleg a kilencedik epizódnál vagyok,ahol fényderül Zenobia titkára,vagyis egy kis szaftos vírusra MU-HAA-HAA-HAA-HAAA!!!
A játék nagyon izgalmas fázisában tart és én asszem jelenleg vagyok a lehetô legnagyobb sza*#*ban,ugyanis teljesen kieset ennek a játéknak az irányítása a fejembôl.
TV
Gamepad

Na ez egy igazán kemény epizód volt,de lehet hogy csak azért mert már régen nyomattam ezt a game-et.Na mindegy.Volt itt minden,sôt a végén annyi szörnyike rontott ránk,hogy alig gyôztük irtani Chris-el.Elképzelni sem tudom,hogy milyen lett volna ez a harc mondjuk normál vagy keményebb fokozaton.Engem még így Casual-ban is megizzasztott kicsit.Ebben az epizódban kétszer is megtörtént az a jelenség velem,amit anno a Gamecube-os Resident Evil-ben éltem át,ez pedig nem más mint hogy majdnem besza*#*tam.
Ez a Resident Evil Revelations nagyszerûen hozza a régi Resik hangulatát ezért igazi remekmû számomra ez a rész.Na de...a következô már az én kis online-multis barátomnak szól vagyis Shepi-nek.
Nos most,hogy így kezdem egyre jobban megnyitogatni a Raid módnak a pályáit,ami ugyebár az online-multit támogatja,egyre inkább kezd hiányozni egy igazi vérbeli co-op harcos mellölem,így kimásra is gondolhatnák mit rád Shepi-kém.Remélem,hogy majd a közeljövôben beszerzed magadnak és nyomatunk pár "halálos" menetet.
----------------------------------------------------------

A játék sztorija ahogyan azt már korábbi elôdeiben megszokhattuk tele van csavarokkal.Ez is egy ilyen csavar,de úgy gondolom,hogy ennél többet nem is árulok el,jobb ha majd ti szemesültök vele.
[ Módosítva 2015 máj 24 v , 10:50 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5547 másodperc, 0.1458 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 58. Memória használat: 5,269kb