masinák

 

Fórumok
Mario Kart 8 (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 27 v , 12:35
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Mario Kart 8 élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 máj 31 szo , 05:57
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Itt van apuci szemefénye...
Nos,akkor induljon a mandula,illetve a Mario Kart 8 bajnokság!
Már a kezdô demo futam nagyon szép,grafikailak fényévekkel a Wii-s Kart gafikájától.Hozzá sem lehet viszonyítani.
Pont ezt vártam el a Wii U-tól.
Adok egy ki ízelítôt,vagyis a kezdô képet megmutatom,hogy milyen.

Máris indul a Goomba futam.
Amúgy kezdetnek mindjárt ad a játék a 90 darab pecsétbôl 28-at,amibôl én már postoltam is egyet a Miiverse-re.Nagyon jó pofák ezek a pecsétek.
A fômenüben van lehetôség Single Player-re,amiben van 50,100 és150cm³-es járgány és motor.Ha kiválasztottuk a kocsinkat vagy a motorunkat akkor jöhet a finom hangolás.Ez annyit tesz,hogy a gumik,az ejtôernyôk és az autónk variálásával mégjobban kezünkre álló járgány tudunk fabrikálni.Itt van pár "?" jeles opció,vagyis a játékban elért eredményeinkkel tudjuk majd megnyitni ezeket vagy a többi pecsétet begyûjteni,de a pályák feloldásánál és a karakterek feloldásánál is nagy szerepe van neki.
Van Online Single Player mód és Online Two (azaz kettô játékos) Player mód.Ezenkívül még van Multiplayer mód és egy Mario Kart TV opció.A Mario Kart TV opcióban tudjuk majd megnézni és megosztani a legjobb futamjainkat a nagyvilággal.Nagyon pofás amúgy majd dobok róla egy képet,de legelöbb az elsô Goomba futamomról az 50cm³-es mezônybôl.

TV
GAMEPAD

[ Módosítva 2016 márc 27 v , 12:36 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 máj 31 szo , 06:35
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Huhhh...Hát ez a Gamepad-es irányítás mégsem annyira egyszerû mint azt gondoltam,de szerintem pár óra játék és simán megszokom.Amúgy a Stick-es irányítást még nem próbáltam,de kifogom próbálni azt is.
Az elsô menetem meg is volt,de csak második lettem,valószínü a Gamepad-es kormányzás miatt,mert elég szokatlan még.Na de,ami nagyon tetszik,hogy amikor visszanézzük a futamunkat (csak egy kb félperces videó) van lehetôségünk elôretekerni vagy belassítani a videót.A belassítás nagyon tetszik mert így a legjobb pillanatokat gyerekjáték postolni a Miiverse-re vagy ide az internetre.Nem maradunk le semmilyen apró részletrôl.
Ez pedig itt a Super Mario Team...

TV


A visszajátszáshoz még csak annyit,hogy pont úgy mûködik mint egy videó.Lehetôség van beállítani négy játékost (akit akarunk),hogy az ô szemszögükbôl is visszalehessen nézni a videót,valamint betudjuk állítani azt is,hogy mindent egy az egyben ugyanúgy játszon nekünk vissza vagy csak az akciókra,az itemek használatára...stb-re fókuszáljon.Azt is be lehet állítani,hogy a lejátszott futamból csináljon egy 30 másodperces összefoglalót vagy 45 másodperceset vagy 60 másodperceset,vagy pedig egy az egyben lejátsza nekünk az eredeti futamunkat.Na és persze megvan az az opció is,hogy feltöltsük az adott futamunk videóját.Elôre és hátra lehet tekerni egy gombnyomásra újra indítani a videót valamint annyira belassítani,hogy a legapróbb részleteket is le lehessen kapni egy kép erejéig annélkül hogy kapkodni keljen.Nagyon állat!
Ez a kép is így készült...

TV


Itten pediglen "I'm the Race Star" vagyok éppen.
Holtversenyben vagyok Bowser-el úgyhogy az uccsó pályán mindenképp gyôznöm kell.
Nagyon szokatlan az irányítás,most vagy azért mert én vagyok béna vagy azért mert már régen Mario Kart-oztam. Próbáltam a karos irányítást is,de szerintem az sem könnyebb mint a Gamepad-es.Persze azért már jobban megy mint korábban,de még mindig szoknom kell.Szupcsi a játék!

TV


Annyira jól néz ki ez a pálya,hogy az embernek folyni kezd a nyála...
YUMMY-YUUMMYY...

TV

[ Módosítva 2014 máj 31 szo , 07:56 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 máj 31 szo , 08:43
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,itt pedig csekkolhatjátok az elsô saját videómat,hogy miként is zajlott ez a futam.
Feltölteni csak 60 máodperces videót lehet,gondolom a feltöltési idô miatt,de ez a 60 másodperc is nagyon barós.Ezt a videót ki lehet postolni a Miiverse-re is és a Mario Kart TV-ben bárki megnézheti. Szupcsi!
Megintcsak elsô.Kezdek ráérezni az irányításra.Nagyon sok jó dolog van ebben a Mario Kart-ban és ezt úgy mondom,hogy szinte még semmit sem láttam.
Ez a játék elsô látásra szerelem.
Ti sem hagyjátok ki,mert bánni fogjátok.
Amúgy még egy észrevétel...nem nagy dolog,de nekem ez is számít.Na szóval észrevettem,hogy ahol a pályán drift-elünk ott nyomot hagy a pályán a gumi,ami nem fog eltünni egy kis idôután sem.Pozitívum számomra.
Apropó drift...ez a Mario Kart nem olyan mint a többi,hogy beállíthatod magadnak,hogy akarsz-e manuál drift-elni vagy ráhagyod a dolgot a gépre és autómatára teszed.Ez a Kart mindenkit rávezet arra,hogy használja különben nem fogunk tudni bevenni egyetlen egy kanyart sem.
Ugyan korábban vonakodtam én ettôl a beállítástól a korábbi Mario Kart-okban,de tény és való,hogy így mégélvezetesebb.
Kövi saját videóm,tessék meglesni.Csak egy perces...Vélemények jöhetnek ám...

[ Módosítva 2014 máj 31 szo , 10:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 máj 31 szo , 11:04
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Ígértem,hogy megmutatom nektek a Mario Kart TV-t.
Nos,akkor itt is van.Ez egy nagyon hasznos kis opció,itt találhatjuk a végig játszott pályák videóit,a barátaink videóit és ebbe beletartozik az online-multi,a sima multi és minden amit a játék kínál.
Jó dolognak tartom,mert csak úgy mint a Miiverse-ön a korábbi képeimet és hozzászólásaimat is szivesen szoktam visszaolvasni és visszaemlékezni,hogy milyen jól szórakoztam a játékkal.Plusz azt a sok poént,amit írtam a képekhez mindig jókat derülök rajtuk.
Na,de visszakanyarodva a Mario Kart TV-re,itt is jó ötletnek tartom,hogy megtekinthetjük bármikor a videóinkat vagy a barátaink videóit.
Amúgy tök barós,hogy a Mii-ink jönnek ide és megnézik a videókat.Olyan mintha egy mozi lenne.

Valamint még lehet külön írni is a Mario Kart TV-ben és az meg is fog jelenni,mivel a saját Mii-nk fog felszólalni a videó közben.Nagyon jópofa.


Fejlemények...
A Goomba kupa fullosra,azaz három csillagosra kijátszva.Ez azért fontos,hogy fullos legyen,mert ilyenkor megnyit nekünk a játék egy pár titkos cumót.Bevallom ôszintén csak második nekifutásra lett fullos a Goomba kupa,mert szoknom kellett az irányítást.Most már igazán remekül megy az irányítás.Mint azt korábban mondtam,pár óra game-elés vele és máris ráérez az ember.Amúgy én a Gamepad-es irányítást használom nem pedig az irányító karost.Sokkal nagyobb az élvezeti faktora a játéknak így.A Gamepad-en meg általában a térképet és a karakterek plusz a náluk lévô item-es képet használom,mert a játék alatt úgy sem lesz az embernek arra ideje,hogy a Gamepad-et bámulja.Ezért bôven elég ez a funkció a Gamepad-re.El sem tudnák több dolgot képzelni rá.
Apropó még egy fontos momentum...A játék megjelenése elött pezzegetük,hogy mi a szerepe a talléroknak a játékban.Nos hála égnek abban nem dominál,hogy csak akkor kapjuk meg a három csillagos kupát a versenyek végén ha minden pályán úgy érünk a célban,hogy mind a tíz maximális arany tallér megvan.Erre az alátámasztott bizonyíték a következô kép és az,hogy a négy futamon egyszer csak kilenc darab tallérom volt és úgy gurultam be a célba.Ami fontos,hogy mindig legyünk elsôk.
Viszont a játékban akkor is csak nagy szerepük van,mert a sebeségünk növelésében sokat segítenek.Szóval igyekezzetek mindenképp minél több tallért magatoknál tartani.


Úgy látszik,hogy a játék maga számolja,hogy mennyi arany tallért gyûjtünk be a futamok során és bizonyos mennyiség után megnyit titkos képességeket.Ezekszerint mégis csak jobb ha törekszünk arra,hogy a lehetô legtöbb arany tallért szedjük össze a versenyek alatt.Ebbe beletartozik az online versenyek is,akár barátokkal,akár idegenben.Amúgy most játszottam éppen online-multit egy magyar ismerôssel és az online felület nagyjából hasonló mint a Wii-sben volt csak itt sokkal gyönyörûbb a panoráma és sokkal fürgébb minden téren.Valamint van lehetôség in-game voice chat-re is,habár én hiába csacsogtam nem jött rá válasz.
Lehet,hogy headset kéne?Na mindegy az online móka is nagyon jó volt.Még szinte nagyon az elején vagyok a játék kijátszásában,de amit eddig láttam az nagyon tetszett és nagyon meg is fogott.Az biztos,hogy nem lesz belöle megunt játék soha,mert sok lehetôséget kínál és az online-multi móka is sokat tesz az élvezeti faktorra.
Mára egyelôre ennyi,majd holnap folytatom.

[ Módosítva 2014 jún 01 v , 02:15 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 jún 15 v , 02:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na a mainap folyamán sikerült lepörgetnünk az öregemmel egy 32 körös futamot.
Mondanom sem kell,hogy mekkora sirályság volt.
Ami viszont meglepô volt,hogy az öregem most játszott vele elöször és majdhogynem jobban ment neki mint nekem legelöször.Most vagy azért mert én voltam kicsit béna vagy már kajak várta,hogy játszhasson az új Mario Kart 8-al.
Emlékszem anno a Mario Kart Wii-n csak a Luigi Circuit-ot játszotta mindig mondván,hogy azért mert itt nem tudok leesni.Viszont a Mario Kart 8-ban minden pályát végig nyomtuk kivéve a kettô utolsó négyet,mert azok még nem voltak megnyitva.Mindezek ellenére nem hogy végig játszott minden pályát,de nem is nyomta rosszúl.
Szerintem ha lenne neki is otthon Wii U-ja és meglenne neki is a Mario Kart 8 és tudná nyomatni otthon ô is,tuti be lehetne venni egy online-multiba,vagy egy tournament-be.
A 32 menet lepörgetés után annyit mondott az öregem,hogy nagyon jó volt,pedig már nem mai gyerek.
Azért tudja jól a Nintendo,hogy mi az a szórakoztatás.Nem?
Ez a konkurenseknél nem igazán tapasztalható.

Nos,akkor a 32 menetben összeharázsolt közös aranytallérokból megnyitott gépek,gumik és ejtôernyôk között megjelent apuci szemefénye is a Super Mario Kart Lamborghini is.Naggggyyon baba!!!

[ Módosítva 2014 jún 15 v , 02:19 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 jún 29 v , 02:28
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,akkor az 50cm³-s futamok kivégezve fullosra,azaz minden kupa három csillagosra ki van játszva..Most jöhet majd a 100,a 150 és a Mirror futam.
Összegezve a játékot nagyon hangulatos,nagyon szórakoztató volt,a pályák hihetetlenül gyönyörûen vannak megalkotva,a pálya zenék mind fantasztikusak és a 60FPS is szépen teszi a dolgát.
Most,hogy megvan az 50cm³-s futam folytatódni fog a móka a többi futammal.Addig nincs megállás míg minden futam nem lesz 100%-on.
Azután pedig megintcsak nincsen vége a mókának,mert következni fog a nagyszerû online-multi móka.Bezony...

Teddy macis Baby Peach. (Hát nem aranyos...)


Amúgy így néz most ki az 50cm³-s futamok választó képe.Minden kupa három csillagos.

[ Módosítva 2014 jún 29 v , 02:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 jún 29 v , 02:22
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Megkezdtük a 100cm³-s futamot és azt kell hogy mondjam,itt már jóval erôsebbek az ellenfelek mint korábban.
Az autó még nem annyira veszélyes,de azért már ezt is szokni kell.
A 100cm³-s futamot már a saját Mii-mel játszom,akinek amúgy olyan a hangja mintha be héliumozott volna.
Azért lövök ide egy fotót róla...illetve rólam.

[ Módosítva 2014 jún 29 v , 02:22 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 aug 27 sze , 05:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
A kicsit feljebbi leírásomhoz...
Megérkezett a Merci csomag Mario-ékhoz is.
Szupcsi.
Free Download...

(Ez már a saját Wii U-mról van.)


Ez pedig a Merci csomag tartalma...

Vazze...nem gyôzôm postolni a képek a Miiverse és ide nektek is,hogy lássátok mi jóval lát el bennünket a Nintendo...Nagyon sok a finomság ma a Mario Kart 8-ban.


Na,ezt csipázzátok csak emberek...
Mostantól a választható karakterek között megtalálhatók lesznek a Tanooki-s rucis Mario,a Cat Mario és természetesen ezeket a rucikat bármelyik Mario-s karakterre feladhatjuk,valamint lesz még Animal Crossing és Zelda is a Mario Kart 8-ban.
Úgy gondolom,hogy mostanában tényleg kitesz a Nintendo magáért.
Ezer hála és köszönet a fincsi tartalmakért Nintendo!


Hehhh....És ha mindez nem lenne elég,akkor itt vannak még ezek is...
Új rucik,új járgányok és új futamok...?Hát lehetne ez a történet mégszebb?
Baffkikám...!Hát köszönjük szépen a sok jóságot Nintendo!

Na,akkor annyit még,hogy ez a pakk 1 és 2-es pakk külön 7.00£-ba fáj,de a kettô együtt csak 11.00£.


Figyeljétek apátokat,hogyan feszít az új Mercijébe...

[ Módosítva 2014 aug 27 sze , 08:04 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 szept 04 cs , 01:42
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Úgy érzem,megtaláltam a 100cm³-s futamokhoz való verdát.Ennek hála,megvan az elsô futamom maxra.
Egész jókor jött ez a Merci csomag...
Figyeljétek,itt jön apátok...

Alakulok mint pupos gyerek a prés alatt...

[ Módosítva 2014 szept 04 cs , 01:58 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.4709 másodperc, 0.1763 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 5,446kb