masinák

 

Fórumok
Mario Party 10 (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 márc 27 v , 01:23
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Mario Party 10 élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 10 p , 04:19
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Nos,ma meg is érkezett a kicsike,amit egyszere a kis Wii U-mba tettem,mert nem bírtam ki.A kezdô felület nagyon hangulatos,igazi Mario Party-s hangulatu.Sok mindent még nem csináltam a játékban,mivel meló után vagyok így nem ártana elöször lefurdeni majd jöhet a szórakozás.Amúgy egy kis érdekesség és pozitívum a Gameshop-tól,hogy már a második játékomnál csinálják meg,hogy elengednek 500Ft-ot a játék árából.
Pár képet azért mutatok a kicsikémrôl...Ez pedig a jelenlegi Szuper Mario-s kiállításom.
Igaz még szinte semmit nem csináltam a játékban csak gyorsan végig futottam a menüben,így az amiibo menüben a Zelda Hyrule Warriors-hoz hasonlóan itt is vannak napi ajándékok amikkel a virtuális amiibo-inkat tudjuk kicsit feltuningolni.Jelenleg a talapzatukat tudjuk cserélgetni különbözôkre,amiket napi szinten tudunk aktiválni.
A Bonus Games-en belül pár bónusz mini-games játékkal tudjuk kibôvíten a jelenlegi tartalmunkat.Ez szerintem jó dolog.
A Toad Room-on belül vannak a legjobb dolgok,olyanok mint például a Shop,ahol különbözô dolgokat tudunk venni,hogy mégjobb legyen a virtuális készletünk.Nagyon sok minden van itt úgy hogy most nem térnék ki rájuk.
Tudunk még fényképeket készíteni,amiket rögtön el is postolhatunk a Miiverse-re és akár a virtuális fotóalbumunkban is gyûjthetjük ôket.
Vannak még zenék is a Toad Room-ban,amiket lejátszhatunk bármikor.
Még van itt pár dolog amire most nem emlékszek,de az biztos,hogy a Toad Room egy jó dolog a játékban,ahol sok minden van.Eddig tetszik nagyon amit kínál a Mario Party 10,de az amiibo Party-t,a Mario Party-t és a Bowser Party-t csak fürci után fogom tudni kipróbálni és értékelni.

Ez pedig már a saját fômenû képem...

[ Módosítva 2015 ápr 10 p , 05:46 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 10 p , 06:12
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Bandita barátomnak igaza volt,hogy csak Wii Remote Plus-al rendelkezôk tudnak játszani a Mario Party és az amiibo Party módokkal,amit nem is értek igazán.
Mario Party módban összesen öt terepasztalunk van,ahol kedvünkre nyüstülhetjük magunkat,plus egy Free Play és egy Coin Challenge.
Most kezdem el a legelsô asztalt és kíváncsian várom,hogy hosszú idô után vajon újra megdobbantja-e a szívemet a Mario Party világa vagy ez is csak egy a mostani sok közül és nem ér fel a kezdeti részekkel.
Szóval lássuk a medvét...


Ami még jó,hogy a játék indítása elött van lehetôségünk kisebb változtatásokra is,pont mint a korábbi részekben.


Egy baljós árnyat látok a Mario Party módban...
Mivel ez a Mario Party mód,nem kell félnünk attól,hogy a jó öreg Bowser keresztezi majd az utunkat...Vagy igen?
Nem tudok sokat angolul,de a képrôl ítélve valami azt súgja,hogy nem lesz a mi kis Bowser-ünk elött mindig az a rács.Fincsí!Kell az izgalom minden játékban nem igaz?

TV
Gamepad

És jól gondoltam...mihelyt kidobjuk mid a hat számot a dobókockán Bowser szabad lesz.Ezzel pedig adtak a játéknak egy újabb igzgalmas oldalt,mert így nem csak egymáson fog múlani a játék végeredménye,hanem Bowser-ünk is bekavarhat alaposan.
Apropó a játék grafikája CSODÁLATOS!!!

Ez pedig az elsô összecsapásunk...
Kösd fel jól a szoknyád Peach...!


Heehhh...tiszta Smash Bros filling...

Tetszik,hogy a játék az eddigi Super Mario-s játékokból is merít,így találkoztam a New Super Mario Bros-ban láthatott repülô mókussal,vagy például az asztal is hasonlít a New Super Mario Bros-ban lévô térképhez.Ez a kastély is pont ugyan olyan mint a térkép végén lévô.

És az elsô asztal kijátszva.Sajnos nem én lettem az elsô,de semmi gond,mert a játék így is kellôen szórakoztató volt.Tetszettek a mini-games-ek és tetszik,hogy a játék visszahozza a Wii-s idôszakot az irányítással,talán ezért is alap irányítáként kezeli a játék a Wii Remote Plus-t.
Nehéz így egy asztal kijátszása után összvélemény alkotni a játékról,de engem még így is megfogott.
Van kihívás és ösztönzés is egyaránt a Mario Party 10-ben,mert a Shop-ban sok jóságra tudjuk elverni a zsetonjainkat.

Tudom nem sok amit adtam a játékból,de nem akarom teljesen lelôni a poénokat és remélem,hogy így is van akit megtudtam vele fogni és arra sarkalni,hogy beszerezze magának,mert szerintem egy nagyon jó kis családi társas party-t lehet vele csapni akár a hétvégéken vagy hétköznap.

[ Módosítva 2015 ápr 10 p , 08:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 11 szo , 10:51
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Némi játék után újra itt.
Nos,amit illik tudni a Mario Party 10-rôl az az,hogy egy nagyon jó parti játék lett,legalább is a Mario Party módja az biztos.
Bár igaz ez nem a Bowser Party,de ez nem jelenti azt,hogy nem kell tartanunk tôle ugyanis ebben a részben Bowser rácsok mögött van csapdába a Gamepad-ünkben (kicsit feljebb látható róla a kép),de csak addig ameddig a rácsok alatt szereplô számok mindegyikét ki nem dobjuk,azaz 1-6.Ha ugyanis ez megtörténik,akkor Bowser elô jön a Gamepad-ünkbôl és néhány Bowser mezôvel nehezíti meg a célbajutásunkat.
Ez a Mario Party mód egyik legjobban eltalált dolga,mert így megvan a kellô kihívás a játékban és csak úgy mint az elôdöknél itt is hozhat váratlan fordulatokat a játék legvégére.Ami kicsit furcsa,hogy itt nem körönként adja be a játék a mini-games-eket,hanem idôszerûen mindig máskor.A mini-games-ek jópofák a Boss harcok pedig nagyon állatok,nekem legalábbis tetszik.A terepasztalok nagyon szépek és valamelyikük elég változatos is.Féltem,hogy nem fog majd kellôképpen szórakoztatni ez a rész mint a legutóbbi Mario Party 8-am,de ez a rész szerintem nagyon jóra sikeredett és ezt úgy mondom,hogy még csak a Mario Party móddal játszottam.Ami még nagyon bejött mindjárt az elején,hogy nem kell sokat várni a játék elkezdésénél az ismertetôk miatt mint a korábbi részeknél,hanem szinte azonnal kezdhetjük is a játékot.Ezekután alig várom,hogy kipróbálhassam az amiibo Party módot.
Ez pedig itt egy Boss harc,ahol Kamek-et a Magic Koopa-át kell legyôzni,ami egészen jól is alakul.

[ Módosítva 2015 ápr 11 szo , 10:54 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 12 v , 03:25
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Na erre nem számítottam egy parti játékban,legalábbis eddig ilyennel még én nem találkoztam.Hogy mi is az?A nem várt fordulat,amikor a Mario Party mód ötödik asztalát elindítva Bowser felhívja a figyelmünket,hogy "dick má ecsém" skubizz csak a Gamepad-edre.Pont mint amikor a Super Mario Bros-ban a kastélyos pálya végéhez érve kiszabadítjuk Toad-ot,most pedig mindez itt a Mario Party 10-ben.Nekem nagyon bejön.Tetszik ez a játék!

TV
Gamepad

[ Módosítva 2015 ápr 12 v , 03:26 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 12 v , 10:10
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072
Hát gyerekek ez az amiibo Party tényleg kajak nagy!Jó volt a Mario Party mód is persze,de ez az amiibo Party mód eszméletlenül jó.Amíg a Mario Party mód inkább a Mario Party 9 játékmenetére hasonlított,addig az amiibo Party mód hozza a régi klasszikus Mario Party hangulatot vagyis minden olyan dolgot megtalálunk benne amit a korábbi elôdeikben.Itt például már minden kör után van mini-games pont úgy mint a Mario Party 9 elötti részekben és az asztalon is minden olyan mezô megtalálható.Ez a mód lényegében teljesen hozzánk tapasztja az amiibo-nkat,mert mindent vele kell csinálni.Vele kell a dobókockát is eldobni vagy ha úgy nevezett Token-eket akarunk felszedni vagy aktiválni az asztalon,akkor szintén csak vele tudjuk megtenni mindezt.Minden amiibo-nak külön asztalja van így amit most láttok az a Super Mario amiibo-hoz tartozó asztal.Apropó Token-ek.Ezekkel le tudjuk cserélni az asztalunk egy negyedét egy másikra,attól függ,hogy kinek a Token-jét szereztük meg.Én például egy körrel korábban Peach-ét szereztem meg,így a pálya jobb alsó részét már le is tudtam cserélni,amit persze a gép random szerûen hajt végre.Mondanom sem kell,hogy így voltaképpen minden egyes Token felhasználással új izgalmakat hozhatunk a játékba.Ezeken kívül még sok más fajta Token is van.Gyerekek ez a mód olyan mód amiben eddig még nem volt részünk korábban.Hihetetlen szórakozást tud nyújtani nekünk,nem is beszélve arról,hogy az amiibo-nkat is folyamatosan használhatjuk a játékban fizikálisan is.Nekem nagyon bejön ez a Mario Party 10,talán a Mario Party-k történetében ez az egyik legjobb rész.
Én abszolúlt nem bántam meg,hogy megvettem,mert hihetetlen szórakoztatást tud nyújtani még egyszemélyes módban is,amit én utoljára a Nintendo 64-es Mario Party-kban éltem át.Szóval én bátran ajánlom mindenkinek!

TV


Gamepad
De itt van például egy számomra eddig még nem látott teljesen új Token,amivel szerintem azonnal a csillaghoz tudunk eljutni,vagy kitudja mit fog nekünk hozni.
A következô választottam a jó öreg Bowser,akinek meg kell hagyni nem semmi az amiibo-s asztalja.Tele van különbözô nyalánkságokkal.Nagyon kíváncsi vagyok,hogy miket rejt ez az asztal.Kajak jó ez az amiibo Party mód!Nem is teljes ez a Mario Party 10 az új amiibo-k nélkül,mert így az igazi hogy az összes hozzátartozó amiibo-t kitudjuk használni.Amúgy ebben az amiibo Party módban a körökben megszerzett új Token-eket az adott amiibo-nkhoz eltudunk menteni,ami onnantól fogva benne lesz a gyûjthetô Token-ek között és akár a következô kezdéskor magunkal is hozhatjuk vagy bármelyik megszerzett Token-t.
Ami tetszik még a játékban,hogy folyamatosan lehet megnyitni különbözô dolgokat azzal hogy játszunk vele és azzal,hogy megnyitunk ezt-azt úgynevezett Mario pontokat kapunk,amit a Shop-ban bármikor elkölthetünk erre-arra.

TV
Gamepad

[ Módosítva 2015 ápr 12 v , 11:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2015 ápr 17 p , 06:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12072Ma elkezdtem a Bowser Party módot is és azt kell,hogy mondjam egészen barós.Persze Bowser-el lenni nem nagyon nehéz nem elsônek lenni,habár azt azért szeretném leszögezni,hogy elsôre egyszer sem sikerült gyôznöm még annak ellenére sem,hogy Easy-re állítottam a gépet.Ezenkívül még lehetünk a Bowser elöl menekülôk is itt,valószínû ha megvolt a három asztal Bowser-es gyôzelmem utána váltok üldözôrô üldözöttre.Ez a Mario Party messze kiemelkedô az eddigiek közül,mert remek módjaival garantáltan megtalálja magának mindenki a neki valót.A Mario Party mód hozza a jól megszokott hagyományos parti hangulatot öt nagyszerû társas asztallal és két extrával.Az amiibo Party mód eszméletlen jó,talán az összes közül a legjobb.Nagyszerû a hangulata és az amiibo-inkat is jól kihasználja ez a mód.A Bowser Party mód pedig jó szórakozást fog nyújtani garantáltan,de fôként akkor ha minden irányítóra megvannak a hús-vér játékosok.A Mario Party 10 legnagyobb plusszát az amiibo Party és a Bowser Party adja,mert ezek mind olyan módok,amire eddig még nem volt példa.
A Mario Party 10-et mindenkinek ajánlom,de a garantált szórakozást a nagy családosok fogják igazán megtapasztalni fôleg ha még amiibo-k is vannak,de persze a játék egyszemélyessen sem unalmas ezt tapasztalatból mondom.
Nekem bejött ez a rész,mert sok új dolgot hozott magával,de ez csak a saját véleményem ezért a Te felelôséged,hogy megveszed-e magadnak vagy sem.
Wii U-s társaimnak ajánlom,hogy csekkolják Miiverse-ön a post-jaimat,hátha könnyebben döntenek.

[ Módosítva 2015 ápr 17 p , 07:16 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5489 másodperc, 0.1279 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 58. Memória használat: 5,230kb