masinák

 

Fórumok
Star Fox Zero (Wii U)
Wii Hungary!  Fórumok  Élménybeszámolók és végigjátszások  Játék élménybeszámolók
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 máj 15 v , 04:38
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Star Fox Zero élménybeszámoló Norbi(HUN) tollából...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 15 v , 04:59
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Ma bele csapunk a lecsóba és elkezdjük a Star Fox Zero-t,amire bevallom öszíntén már nagyon kíváncsi vagyok,hiszen most hogy az új Zelda-át áttették jövôévre úgy is mondhatom,hogy ez a játék az év legjobban várt game-e számomra.
Eddig nem sok minden történt a játékban mivel egyfajta tutorial-al kezd a játék,ami számomra pozitívum,mert ahogy bárki másnak úgy nekem is újdonság ez a motion-os irányítás.Kicsit furcsa,ám de még sem annyira ilyesztô mint amilyennek látszott.Nincsen túlbonyolítva az irányítás,javarészt a két irányítókarra (ezekkel kell irányítani az ûrhajót) az X gombra,B gombra (ezekkel lehet manöverezni),az R gombra (ezzel lehet rákétát lôni)és a ZR gombra (ezzel lehet lôni)vagyunk ráutalva (jelenleg) és ugye a motion-os irányításra.Egy újdonság viszont felkeltette a figyelmemet az pedig a Gamepad-en hallható dolgok,ami 3D-sben hallható.Jelenesetbe ahogy Peppy beszél hozzánk kajak jó hangzásba lehet hallani.Ha a Gamepad-et döntögetjük jobbra,illetve balra az irányítás miatt,akkor Peppy hangja is úgy változik.Kajak jó!A játék grafikájáról eddig nem sok mindent tudok mondani,mivel még csak az ûrben kólicálok,viszont azt el kell mondanom,hogy az ûr ahogy kinéz,csillagok mozgása,galaxys felhôk,bolygó...stb. az nagyon meggyôzô. Van lehetôségünk állítani a motion-os irányításon (ki és be lehet kapcsolni a célzó rendszert) és egyéb dolgokon is,hogy még jobban kézre álljon a játék,szóval tényleg jól kitalálták,ha már egyszer rá erôltették a game-erekre.
Csak egy kis érdekességként...megkuksiztam a játék intróját átkonvertált 3D-ben és nagyon tetszett az amit láttam.
Eddig nekem bejön a játék.


Ahogy elnézem van itt tartalom bôven. A Main Menu-ben visszatérve található egy úgy mond Training mód,ahol még jobban elsajátíthatja az ember a jármûvek írányítását,de szerintem a single kitolása után jobban fogunk tudni itt szerepelni,mert ez egyfajta gyûjtögetôs feladat is amiért szerintem valamit kapni is fogunk.
Amúgy a Main Menu-ben ezek a lehetôségek vannak még.Van amit még aktiválnunk kell,szóval engem meglepett ez a játék,mert nem gondoltam hogy ennyi dolog lesz még benne,valamint külön jóság,hogy letölthetjük a Guards demóját is,amit egyébként nem tudnánk csak ha meg van a Star Fox Zero.
Nagyon jól kitalálták ezt az újra kalibrálós lehetôséget,mert az igazat megvalva szükség is van rá mivel van hogy elveszti a giroszkóp a pontosságát.Nem kell durva dolgokra gondolni,mert annyira nem vészes,de ha mégis szükségesnek érezzük,akkor egy laza L kar lenyomással vagy egy Y gomb megnyomásával elvégezhetjük.


Hát gyermekeim ez valami hihetetlen faxa!Féltem a motion-os irányítástól mint a tûztôl,de ez eszméletlen király!Annyira magába szippant,hogy szinte oda képzelem magamat a helyszinre.Ebben mondjuk nagy szerepe van a Gamepad-es 3D-s hangzásnak is (El sem tudom képzelni milyen lehet házi mozival.Na majd holnap letesztelem vele.) ami annyira király,fôleg amikor tüzelünk és annak is hogy a Gamepad-en megy az akció java.Tényleg ku*va király a játékélmény így.
Asszem holnap full 3D-ben fogom tolni a játékot házi mozival.


Hoppá ridikül...Mindjárt az elsô nekifutásra?Nono te olyan kis huncutt gyermek vagyol...
Amúgy ezt csak a korábbi Nintendo Treehouse-os videóknak köszönhetem.A játék grafikájáról annyit szólnák,hogy felejtsétek el a korábbi videókban látott Nintendo 64-es grafikát idézô külcsit,mert ez a game nagyon szép.Ez volt a második dolog,amitôl tartottam és várakoztam a megvételével,de most hogy játszok vele,tapasztalom mind annak az ellenkezôjét amit korábban láttam róla.Érzôdik a játékon,hogy a Platinum Games is részt vett a fejlesztésén.Eddig kellemes csalódás a játék,már-már kezd lenyûgözni,de még tartom magamban a mércét,amit kíváncsian várok,hogy elfog-e tudni érni.
Mivel ragaszkodok a 100%-os kijátszáshoz újból neki lendülünk Corneria-ának,mivel úgy látom,hogy sok jóságot elhagytam magam mögöt.Na meg aztán a gyakorlás sem árt.
Apró-popó...A játékot lehetôségünk van akár egyedül vagy co-op-ban zörgetni barátunkkal vagy testvérünkkel,ami még nagyobb szórakozást nyújthat.Megtalálható az amiibo-s gomb is,aminek megnyomásával kapunk egy útmitatót,hogy hogyan tudjuk használni az amiibo-nkat a játékhoz.Jelen esetben a Smash Bros-os Star Fox-ot és a Falco-t támogatja a játék.
Na,akkor Corneria-át kiveséztem,jelenleg ez a legtöbb hits amit ki tudtam hozni ebbôl a küldetésbôl.Egyelôre fi*ngom sincsen róla,hogy hogyan lehet elérni a 300 hits-et,de majd még ráfeszülök én is még jobban erre a küldire.
Ammm...most elöször részesültem abban a dologban,amit Jancs írt a játék topikjában miszerint van,hogy megvadul a giroszkóp és újra kell kalibrálni többször is.Az elsô küldetés közben nálam is volt,hogy megkergült a motion-os célzórendszer,amiért bevallom kicsit kár.Egy ûrben történô harc közben ez még annyira nem is jön elô,de egy manôverezôs korlátozott környezetben már igen.Az eddigi elsô negatívuma ez a játéknak,de ettôl eltekintve még mindig szórakoztatónak találom.
Mint minden játékban (általában) itt is van egy amolyan küldetés térkép,ami mutatja a küldetéseink helyszíneit.Nagyon igényesen van megcsinálva,még elforgatni is tudjuk ha akarjuk.A bolygók mindegyike forog mint igaziból.A háttérben látszó galaxis felhô pedig egyszerûen csodálatos.
Elindult a második küldetés is,ami az ûrben játszódik,jobban mondva onnan indul és meg kell hagyni nagyon pörgös akciót diktál.Itt a lényeg,hogy megvédjük a Pepper (nagy fônök) hadihajóit az ellenségtôl miközben a saját csapattársainkat is fedeznünk kell,arról nem is beszélve,hogy a saját púzonkra is figyelnünk kell különben hamar ott hagyhatjuk a fogunkat.Itt már nekem is sikerült egyszer elhaláloznom és az elsô alkalommal majdnem az egész flottánkat sz*rrá lôtték,szóval nem olyan egyszerû ez a játék mint amilyennek látszik.Ha sikerült megúsznunk az ûrbéli kalandokat,akkor jöhet a behatolás az ellenségünk fô hadihajójában,ahol átalakulunk (csirke lépegetôvé) Walker-ré és irány a hajó szíve.Hogy ne legyen mindez olyan egyszerû néhány takarító robotra emlékeztetô robot bróbál minket megállítani.


Most járunk az ellenség csatahajójának belsejében,ahol kezdôdik a tisztogatás.A játék alatt tudunk váltani a két képernyô között,hogy melyiket szeretnénk a tv-n illetve a Gamepad-en látni.Apropó...Én úgy tapasztaltam,hogy minden jármûnél más az irányítás valamelyik könnyebb,valamelyik nehezebb és jelenesetben a Walker-nél én jobban elboldogulok ha a külsônézetes képre hagyatkozok ami általában a tv képernyôjén van,amíg az ûrhajós irányítását meg inkább a Gamepad-en szeretem nézni belsônézetbôl.Szóval tényleg változatos a játék irányítása.

Nagyon oda pörköltünk annak a takarító robinak.Már csak annyi a dolgunk,hogy eljutunk a hajó szívehez és szét zúzzuk.


Itt pedig megcsodálhatjátok az ellenség csatahajójának szétzúzását.Hulljon a férgese...!
Na ezt nevezem én robbanásnak...


És most van vége a koncertnek...illetve a második küldetésnek. Jó kis küldi volt ez is csak úgy mint az elsô,jó valamivel több volt itt az akció mint az elsôben az biztos és jobban kellett manôverezgetni is.Mára viszont egyelôre ennyi,de innen folytatjuk legközelebb.
[ Módosítva 2016 máj 16 h , 03:17 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 16 h , 03:47
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Na lássuk csak akkor ezt a harmadik küldetést.Így ránézésre szerintem ez az a pálya lesz amit korábban a Gameplay videókban is láthattunk.Na essünk neki,mint vak a falnak...
Ez biza tényleg az a pálya,viszont koránt sem olyan egyszerû mint amilyennek a videókon látszott.Pigma-át alig tudtam bemérni és leszedni,pedig a gameplay videókon olyan egyszerûnek tünt,viszont élesben még sem olyan könnyû.Fél sor életemet le is szedett szépen ez a galád és szépen ki is cselezett sokszor,de azért csak meg lett.
Most pedig irány a Colony belsejébe...
Most,hogy a Colony-án belül vagyunk át álltunk Walker üzemmódban,de én asszem inkább a légi csatát választom,mert úgy hamarabb elvégzem a tisztogatást...és talán még az esélye is nagyobb annak,hogy túlélem...


Hohhó!Talán az összes jármû közül az egyik legjobban várt masinája ez számomra.Kíváncsi vagyok rá hogy milyen azzal a kis robottal hackelni dolgokat.A videókon nagyon meggyözô volt...
Hehhh...hogy ez de nagy.Ezt nagyon eltalálták.Magát a Gyrowing-et nagyon jól lehet irányítani,pont ugyan úgy kell mint a Splinter-ben a dront.A kis robotot sem nagy ördöngôsség,azonkívül pedig nagyon fun.Amikor a talajon használjuk és elindulunk vele olyan hangot ad mint egy krosz motor.Röhögtem mikor meghallottam elöször. Ilyenkor amikor a talajon használjuk a mi kis robinkat tudunk vele érméket,tárgyakat gyûjtögetni és dolgokat hackelni.Van lehetôségünk ôt elôvenni repülés közben is,ilyenkor tárgyakat és bombákat tudunk vele szálítani és ráejteni az ellenségeinkre.Amikor a robinkkal vagyunk,akkor a Gamepad képernyôjén az ô szemszögét láthatjuk a tv-n pedig a Gyrowing-ét.Na ezt a kombót kajak jól kitalálták.Egyszerûen oda vagyok érte,nagyon fun!


Na ez volt eddig a legjobb küldetés.A Gyrowing + robot kombót nagyon élveztem.A giga gorilla fegyvert beaktiváltuk és neki hála itt már sikerült összeszednünk kettô arany medált is.Egy kis segítség...vetessétek fel vele az összes konténert csak arra vigyázzatok,hogy agyon ne dobjon vele titeket.Talán majd rájövök arra is,hogy hogyan lehet még gyorsabban is megcsinálni a küldetést.Tetszik nagyon a játék csak ne lenne ez a bugyuta giroszkópos megkergülése neki.A sima ûrhajónál és a Gyrowing-nál nincs is para a giroszkoppal,viszont a Walker-nél jobban ki kell ismernem az irányítást.

A giga gorillától távozva a teleportáló egy újabb helyszínre vitt bennünket,ahol ismént a Gyrowing-on és a kis robotján lesz a hangsúly.Nagyon vártam már ezt a pályát,mert a gameplay videókon nagyon tetszett.Itt lesz amikor azokat a nagy reflektor lámpákat kell majd hatástalanítanunk.Valamint itt lesz,amikor bombákat dobunk az ellenség nyakába a mi kis robinkkal.


Tyû de bödesz ez a küldetés.Bomba szállító lettem. Mivel a Gyrowing-al nagyon jól tudok közlekedni és ez a pálya annyira nem pörgôs alaposabban körül szaglászok,hát ha találok ezt-azt.Ki iktatunk néhány reflektort,hogy ne legyek korlátozva az ellenség robotjainak likvidálásában.Ezt nagyon fogom élvezni...


Pont az ilyen dolgokat szeretem és anno ez a rész tetszett meg benne.Nagyon bödesz ahogyan ezt az elektromos pajzs generátort ki kell iktatni.Az ide vezetô úton oda kellett figyelni a reflektorokra,amik egy részét meghekkeltünk a másik részét meg bombával elrendeztünk és a vizi ellenségekre,amik néhánya nagyon rafkó volt,mert a hadihajónak csak a szeme látszódott ki a vízbôl.Ezenkívül még voltak szárazföldi robotok is ezek egy részét a darukon lengô acélszelvényekkel reneztem el néhányat pedig csak szimplán rakétával.Mikor elértem ezt a generátort megkellett hekkelnem a paneljét majd a belsejébe leereszkednem és az aljánál két oldalt található kis bejáraton keresztül bemenni a kis robinkkal majd szétlôni a piros gombot.Érdemes minden zúgot felkutatni és megkuksizni alaposan,mert a 10 Star Fox-os ezüst érme összegyûjtése után kapunk egy arany medált.Nagyon király ez a küldi!


A második pajzs generátorba járva rábukkantam az újdonsült kis barátnémra,akinek az ízlése is jó ugyanis egy tûzpiros kecskét hajt,ami nagyon bödeszül néz ki.
Ez a kis Foxy jány vezetett ki minket a veszélyes zónából és úgy látom,hogy itt a vége ennek a küldetésnek.Nagyon epic ez a befejezés,asszem megy is Miiverse-ön a képek közé..
Jelenleg itt tartunk a térképen,következik a béta szektor,de az majd csak a legközelebbi game-elésemkor.
Idáig összegezve a játékot nagyon jó kis game,a küldetések mindegyikében van kihívás.Talán azoknak lehet rövid a küldetések,akik csak gyorsan végig futnak rajta,de akik mindent beakarnak járni és felfedezni a terepet azok sok idôt tudnak belefeccölni.Eddig állja a sarat a játék nálam.
[ Módosítva 2016 máj 16 h , 09:27 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 30 h , 04:48
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Ma belekezdünk a Sector ß-ába,ahol isment egy ûrcsatába csöppenünk és a célunk egy csatahajó védôpajzsának kiiktatása,hogy a Star Fox hadihajók porrálôhessék.Koránt sem könnyû ez a küldetés ugyanis hat nagyobb ûrhajó védi a csatahajót plusz csapatossan jönnek ránk a kisebb ûrhajók is,hogy megakadályozanak minket a feladat végrehajtásában.Ügyes manöverezéssel és nem kevés szerencsével sikerült bejutni a csatahajó védôpajzsán,ami nagyon ötletesen volt kitalálva,ugyanis csak úgy lehetett átjutni rajta,amikor a csatahajó éppen ránk lôtte a sugárágyúját.Ekkor egy kisebb sugarú luk keletkezett a védôpajzson,ahol ügyes manöverezéssel sikerült elkerülni a sugárágyú sugarát és bejutni a védôpajzson belülre.Itt már csak annyi dolgunk volt hogy kiiktassuk a védôpajzsot védô panelt majd gyorsan elskerázni,mivel a Star Fox hadihajója azonnal indította is a sugárágyúját.Ezután sem lett könnyebb dolgunk,mert Pigma és társai azonnal nekünk rontott,majd Peppy-vel alaposan elbántak,aki egy közeli bolygó felé zuhant.
Röviden tömören ennyi,szerintem most jön majd az a rész amikor a sivatagba fogunk menni.
Azt meg kell hagyni,hogy nagyon pofássak ezek a csaták...még ha itt pont minket is lôttek darabokra.
Egyébként elég rövidek ezek a küldetések,persze ha ráfeszülünk arra,hogy mindent megszerezzünk,akkor egy kicsit ki lehet tolni az idejét,de még így sem annyira.
Wow!Wow!Wow!De vagány vagyol Nono!
Sikerült megcsinálnom úgy a küldetést,hogy Peppy barátomat is sikerült megmentenem attól hogy leszedjék és lezuhanjon a bolygóra.Yes!Ezzel pedig megvan a harmadik megszerezhetô medál is.Párszor végigtolja az ember a küldetést és máris jobban teljesít.
Ezzel pedig az eddigi küldetéseim közül ez a legjobb eredményem.Egy medál és maxos a küldetés.
Legutóbbi teljesítésem után rájöttem,hogy a galaxisban két féle útvonalon tudunk eljutni a célig.Ez attól függ,hogy hogyan zártuk az elôzô küldetést.Ha csak Mission Complete-re,akkor a nehezebb úton haladunk tovább,viszont ha Accomplished-re,akkor a könnyebben folytatjuk útunkat.
Én most a nehezebbet választom,ahol Peppy-t kell megtalálnom a Titania bolygón és kíváncsian várom az új járgány kipróbálását is,ami a Landmaster nevû lánctalpas jószág lesz.
Nos,így elsôre kicsit furcsa az irányítása,de ez jóformán minden más jármûnél így volt.A pálya egész pofásra sikeredett,a homok alattunk nagyon gyönyörû és a háttérben örvénylô hurrikán is nagyon bödesz,na de annyira megcsodálnunk sajna nincs idônk mert özönlenek felénk a tankok,ûrhajók és lépegetôk sokasága,arról nem is beszélve,hogy a hurrikán folyamatosan próbál minket agyonszórni vagy az utunkat akadályozni néhány épületronccsal.Nagyon oda kell figyelni,hogy merre menjünk,mert hamar ott hagyhatjuk a fogunkat.


Éppen a fô Boss-al hadakozok,ami egy nagyra nôt geleszta. Közben az idevezetô úton megleltem egy új útvonalat,ahol néhány finomságot tudunk megszerezni,szóval ezt a küldetést párszor újra fogom játszani az már tuti.

[ Módosítva 2016 máj 31 k , 04:53 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 31 k , 04:53
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12108
Egy kicsit elkalandozva az IGN.com csatornáján,sok finomságot találtam a Star Fox Zero-ról.Ezt a mostani teleport átjárót is így leltem meg.Igazából sejtettem,hogy a Corneria egyik dombján található kapuján át lehet menni csak a módját nem tudtam,hogy hogyan.És ez csak egy volt a sok okosság közül.

Íme Corneria egyik teleportálója...
És ez pedig a hely,ahová vezetett a teleportáló...
[ Módosítva 2016 máj 31 k , 04:57 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5141 másodperc, 0.1773 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 52. Memória használat: 5,243kb