A pop-up már látszott az élő gameplay-ben is, ehhez nem kell Imi. 15-20 perces demó alapján meg kijelenteni, hogy üres kicsit böszme szerintem... főleg úgy, hogy utána elárulják, hogy minden mindennel interakcióban van. Ha ez így ebben a formában igaz és tényleg hatalmas a világ, akkor valszeg a készítők a sz@rt is kipréselik a mi kis 2Gb rammal megáldott gépünkből.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Legyen igazad Clyde,de ha azt nézem,hogy már hány éve csinálják a játékot és csak idáig jutottak vele.Oké megértem hogy ez az irány nekik még új,de akkor is.Az ürességgel kapcsolatban azért nem mondtak Imiék hülyeséget,mert a Treehouse közel 8 órás gameplay-ei közben,(ami nem ebbôl a 20 perces demóból állt) sem voltak megtölteve ellenséggel,fákkal,bokrokkal,tárgyakkal...stb. a területek nagy többsége. Ne érts félre nagy várom ezt a Zelda-át,mert nagyon sok dolgot hoz magában ami eddig nem volt benne és maga az,hogy nyílt világú játék nálam No.1. Ahogy Imiék is mondták én is úgy érzem,hogy ez a Zelda az NX-en lesz teljes.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games