masinák

 

Fórumok
Lost Reavers
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2016 jún 19 v , 12:03
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Lost Reavers élménybeszámoló,a BETA változattól egészen a teljes játékig Norbi(HUN) tollából...


[ Módosítva 2016 jún 19 v , 12:20 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 15 p , 12:39
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Én nem rég értem haza melóból.Nemrég papikáltam egy jót,majd levezettem az esti súlyzózást,majd egy jó fürci és most Rean cimborámmal,(akivel elvileg megdumcsiztuk,hogy ma teszteljük) fogjuk csapatni.
Mindjárt rá lesek Face-en,aztán egy teamspeak-es Lost Reavers-t lenyomunk.





Na,akkor így elsô nekifutásra...
Van négy karakterünk akik közül tudunk választani és úgy láttam,hogy a legkeményebb közülük a csoki rudi,aki egyszerre több cuccot is tud magával vinni.Mondjuk ettôl függetlenül én akkor is a fekete kis jánnyal zörgök.
Elsô lépésként egy tutorial-t lepörgettem,ami jó volt arra,hogy megismerkedjek a gombkiosztással,jah és hogy mindjárt három szintet ugorjak.
A játék sajna voice chat-et nem támogat így marad a teamspeak.Van egy amolyan gyors chat,ami hasonló a Mario Kart 8-éhoz.
Az elsô online-multi meccset most fogom zörgetni,szóval egyelôre még semmi komolyat nem tudok róla mondani.Viszont az jó,hogy tudunk hozzánk hasonló játékosokat is keresni,így nem keveredünk rögtön egy olyan csapatba,ahol már mindeni profin ûzi-hajtja a game-et.
Tudunk saját szobát is kreálni,aminek segítségéve tudunk saját cimbikkel is recsegni.
Na egyelôre ennyi,mert még teljesen szûz vagyok a játékban...




Nos,akkor mindjárt az elsô online-multi móka után cirka négyes szintû vagyok,kaptam pár cumót,bár egyelôre fi*gom sincsen hogy hol keressem mivel csak gyorsan átfutóban vagyok a játékkal,de persze ma éjjel ha hazaértem melóból az 100%,hogy alaposabban bele petézem magamat ebbe a játékba,mert már most nagyon tetszik.Ami pedig szintén jó,hogy a nyílt béta egészen a megjelenés napjáig tart,szóval lehet bele tenni jó sok órát addig.




Ami tetszik a játékban,hogy a karakterünket kajak lehet fejleszteni Skill pontokkal.Lehet felszedni tárgyakat is amikért több pontot kapunk,így hamarabb tudunk szintet lépni.Nekem így elsôre nagyon könnyûnek és egyszerûnek tûnik a játék,jó persze ez csak egy nyílt béta ami még sokat változhat a játék végleges változatáig.Egyelôre még Boss harcokkal nem találkoztam,de szerintem az is csak majd a végleges verziónál lesz...vagy kitudja.




Amúgy ezek közül a karakterek közül tudunk választani azt amelyik nekünk tetszik.Igazából mindegyik karakternek megvan az elônye és a hátránya.Bármikor választhatunk a karakterek közül és mind a négy karaktert külön-külön tudjuk fejleszteni is.Én speciál Sayuri-t választottam,mert ô közel harcra fókuszál,bár igaz van nála egy SMG,de nem nagyon szoktam használni,viszont a katana-áját annál inkább.A Skill-eknek köszönhetôen a támadó képességünket is tudjuk fejleszteni,így a szimpla suhintásból nagyszerû kombót lehet kreálni.Ha pedig a sebzésre is rágyúrunk,akkor egy négyes kombós támadással szépet tudunk alkotni.
Természetesen ezenkívül még sok mindenre tudunk fejleszteni,például a hackelô képességünkre vagy a kincs cipelésre és még sok másra is.Van lehetôség a játékban,viszont egyelôre kihívás még nem sok,de szerintem csak ameddig a béta teszt tart.




[ Módosítva 2016 ápr 15 p , 04:16 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 16 szo , 02:44
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Mikor már azt hinné az ember,hogy ez annyira könnyû,hogy az már unalmas...
Na bogárkáim ha eléritek a tizes szintet beadja a játék a tizes szintû pályákat ami finoman szólva nem lesz könnyû menet.A fegyvered elvesztheti a sebzési erejét,amivel már nem egyszerû a kaszabolás és a túlélés.Itt már a ránk rontó zombik vagy mumiák serege sokkal több mint korábban és erre azt tudom mondani,hogy ez már hasonlítt arra a Lost Reavers-re,amit a trailer-ben mutattak nekünk.Így már teljesen más ezzel a játékkal zörögni.




Úgy látom,hogy van itt bôven unlock-olni való ebben a játékban csak idôt kell rá szánni.Én kajak azt hittem,hogy csak az a könnyû szintû pálya van ami az elején van,de úgy tûnik,hogy nem csak annyiból áll ez a béta.
A játékban folyamatosan unlock-olható dolgok vannak,lehet fejleszteni a fegyvereinket így akár a kezdô arzenálunkból is lehet olyat kreálni,ami megállja a helyét magasabb szintû pályáknál is.A skill-ekkel saját képességeinket fejleszthetjük még precízebbé,szóval engem kezd nagyon megfogni ez a játék.
Igaz egyelôre csak két pálya van,de az tuti,hogy a végleges verzióban ez változni fog vagy kitudja lehet,hogy itt is lesz változás csak még magasabb szintet kell elérnünk.
Alig várom hogy kész legyen ez a játék és a végleges verzióval játszhassak.




[ Módosítva 2016 ápr 16 szo , 03:14 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 16 szo , 09:37
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Igen ingyenes marad utána is,de valami azt súgja,hogy ha teljes egészét élvezni akarom majd továbbra is,akkor kisebb összegekért tudom azt megtenni.Mondjuk ez csak az én agyamba született meg egyelôre és lehet,hogy semmi fizetôs dolog nem lesz benne,de jobb félni mint megint enni.

Shepi: - Nem tom nálam semmi fagyás,akadásos vagy laggolásos dolog nem volt.A jelenlegi kettô pálya lehetôség engem is zavar kicsit,de hidd el,ha te is 10-es szintû pályákon csapatsz sokkal élvezetesebb.A zombik is sokkal többen vannak és gyorsabbak is.A saját karakter szinted folyamatos feljebb lépéseinél pedig (minden 5. szintugrásnál) plusz dolgok aktiválódnak a játékba mint például az egyedi zombi vagy mumia,amiket mini boss-oknak nevezünk és ha ezeket leverjük és sikerül nekünk felvenni a benne rejlô cuccot az nem kicsit fog hozzá segíteni minket a fejleszthetô dolgainkhoz.Ami még fontos,hogy sokat lehet farmolni a játékban,például a fegyvereinket (külön a kézi és külön a lôfegyvereket),a ruhánkat,egyéb fegyver fejlesztô cuccokat...stb.Ezeknek a farmolásához annyi a dolgunk,hogy a játék során lehetséges begyûjthetô dolgok megszerzésében nekünk kell a leggyorsabbnak lennünk.Minél több dolgot szedünk össze a küldetés során,annál több dolgunkba tudunk kraftolni.
Ami még szintén fontos,hogy érdemes a Skill pontokból olyan képességeket aktiválni,amivel nagyobb kombókat tudunk csinálni,jah és persze olyanokat amikkel nagyobb sebzésünk lesz.Az a baj,hogy nagyon sok jó dolog van a Skill-eknél,amik közül nehéz választani,mert mindegyiknek megvan az egyedi képessége.

Addig amíg én is a játék elején voltam (10-es szint alatti pályák) addig nekem is ugyanezek voltak az érzéseim,már szinte unalmas volt,de így 10-es szint felett már van kihívás. Én az elsô alkalommal meg is haltam simán.Apropó...az igaz,hogy két fajta pálya van,de ha jól láttam,akkor idáig mindegyiknél két féle pálya volt és szerintem ez szinthez mérten változik,mert korábban nálam is csak egy fajta volt.És hogy ne legyen túl egyszerû a farmolás,az sem mindegy,hogy melyik pályán melyik fajta küldetést csináljuk,mert teszem azt egy ruci kifarmolásához szükséges begyûjthetô cuccokat csak egy fajta pályán és egy fajta küldetésen lehet megtalálni és begyûjteni.Szóval ha azt vesszük nem is olyan egyszerû ez a béta mint amilyennek tûnik.
Az a baj,hogy sokan elôveszik tolnak vele pár kört azt csókolom és soha sem jön rá ezekre a dolgokra amiket leírtam,mert úgy van vele,hogy...Jahh csak ennyi...???
Tessék mindenkinek jobban ráficceni a gusztustalan vírsli újjaival a Gamepad-re és zörgetni a játékkal és rájöttök,hogy ez több mint amit mutat magából.




Íme az új tunikám,amit farmoltam magamnak...



UPDATE...

Most hagytuk abba pont az online-multi mókát Lacussal,amin sok minden történt...
Az elsô ilyen,hogy van a bétában rendes Boss harc,amit az adott küldetésen egy rejtett útvonalon keresztül lehet csak megtalálni.Ezen az új küldetésen annyi a begyûjthetô cucc,hogy mindet fel se tudjuk szedni.
Gyermekeim én továbbra is azt mondom,hogy legyetek kitartóak,mert az igazi móka csak a 15-ös szint után kezdôdik.Bele se merek gondolni,hogy a három csillagos pályák milyenek lehetnek.Már a két csillagosoknál is kirajzolódni látszik a csapaton az együtt mûködés,persze csak ha olyanok is a tagok.Ez a játék is olyan mint a Mass Effect 3 co-op-ja,mert itt is nagy szerepe van a csapatmunkának.

Már nem kell sok hátra és megvan az újabb rucikám is,sôt már a következôhöz is megvan majdnem mindenem...




[ Módosítva 2016 ápr 17 v , 04:48 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 17 v , 10:20
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Tegnap éjjel Lacussal,ma pedig Shepivel csapattuk.Sikerült Shepit is feltornáztatnom 12-es szintig,hogy a következô alkalommal már ô is tudjon velünk jönni fô Boss-t ölni.Nálam hétfô,kedd szabi úgy hogy asszem ma megint betesszük hónaj alá ezt a game-et és zörgetünk vele egy alaposat.Hamarosan elérem a 20-as szintet,ahol megnyílnak újabb pályák és különleges küldetések,plusz lehet a játék is ad valami egyedi dolgot.
Sikerült egy pöpec Uzi-t is kifarmolnom,amit még fel is húztam kicsit.



Hoppá ridikül...itt meg a harmadik lenge rucim,plusz egy sittest is sikerült kifarmolnom.


[ Módosítva 2016 ápr 17 v , 10:23 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 18 h , 07:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Wow!Gyermekeim,akinek igazi kihívás kell az recsegjen egy kört az Underground küldetésen és azt garantálom,hogy ta*nya-nyála egybe folyik.
Eszméletlen mennyire király!Nehézségi szint kellô,már-már kicsit erôs is.Vannak csontváz királyok,akik olyanok mint egy mini Boss.
A fô Boss itt egy nagyon király óriási molylepke szerûség (tök jól néz ki),ami a korábbi Basement-es Boss-hoz képest még nehezebb.Ezekhez a fô Boss-okhoz már nagyon fel kell fejlesztenünk a fegyver arzenálunkat.
Nekem nagyon tetszik a játék!



[ Módosítva 2016 ápr 18 h , 07:52 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 ápr 19 k , 01:52
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Jelenlegi szintem 21-es és közben farmolgattam is pár dolgot magamnak.
Viszont,hogy elhagytam a 21-es szintet nem nyílt meg semmi új pálya (egyelôre),de lehet,hogy majd csak 25-nél fog vagy kitudja.Elvileg kell,hogy legyen,mert a kifarmolható cuccok között vannak három csillagos darabok is,ami arra utal,hogy van három csillagos pálya.Jah...és persze van olyan,hogy Special,amit egyelôre még nem lehet megnyitni,de kajak kíváncsi vagyok rá,hogy milyen lehet.Skill-eket minden szint lépésnél ad a játék,szóval csak megfontoltan,hogy mit aktiváltok,mert a 15-ös szint után már nem olyan könnyû a szintlépés.




Apropó...azt el is felejtettem mondani,hogy a Shop-ban a küldetések alatt összeharázsolt Medal-okból tudtok vásárolni képességeket,olyanokat mint a gyorsabb hackelés,zár feltörés,item gyûjtés és újra élesztés,szóval ezek mind hasznos dolgok,amik jól jönnek minden küldetésnél.




[ Módosítva 2016 ápr 19 k , 01:59 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 04 sze , 09:15
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Ma alaposan bele merültem a ☆☆-os Underground meccsekbe.Meg is lett az ereménye.Jelenleg 20-as szinten vagyok és sikerült mind a négy itemet kifarmolnom,ebbôl a hackelôst és a Master key-t felhúztam 20-as szintûre,hogy gyorsan tegye a dolgát a kicsike.A jelenlegi fegyvereimet most nem húzom fel mint a bétában tettem,hanem egyelôre mert kivárom a ☆☆☆-os kardom kifarmolását,bár igaz ahhoz ☆☆☆-os küldetést kell csinálnom,ami egyelôre még nincs aktiválva.Mindegy én nem csüggedek,már így is nagyjából ott vagyok mint anno a bétában voltam.
Amúgy ez a játék a ☆☆-os Underground és Basement küldetésektôl izgalmas,ezek alatti pályák nagyon egyhangúak és nem is változatosak.Szóval a játék csak innen kezdôdik igazán...




[ Módosítva 2016 máj 04 sze , 09:16 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 máj 20 p , 07:27
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Azt a mocskos tevegyártó gyereket!Ma gondoltam csörgök vele egy karikát és be join-oltam egy olyan pöpec csapatba,hogy a jelenlegi legerôsebb (két csillagos Underground) küldetésben levertük a fô Boss-t majd kaptam egybôl egy három csillagos katana-át alap 116-os sebzéssel,szóval ha van egy brutál csapat,akkor érdemes neki ficcenni a pályákon a fô Boss-nak és izomból megfejelni,mert ütôs weapon-nal jutalmaz meg bennünket a játék.







[ Módosítva 2016 máj 20 p , 07:29 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2016 jún 19 v , 12:18
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Ma megnéztem hogy milyen update jött a game-hez és ...WOW!!!
Új pályák,új kifarmolható cuccosok és még kitudja mi.Asszem elô kell vennem újra ezt a játékok mert az a Demon Castle nagyon csalogat.Ahogy néztem már vannak 45-ös szintû emberkék is így lehet csapatni velük bármit.




UPDATE...

Gurultam az egyesfokozaton ezen az új Demon Castle pályán és nagyon bödesz volt.Mekkora királyság lehet ez a nehezebb fokozatokon.

Még hogy nincsen tartalom és kihívás ebben a játékban?A Special pályáknál jelenleg aktiválva van egy speciális pálya,ahol nem semmi cuccokat lehet befarmolni,valamint most a speciális pálya keretein belül plusz gemmát kapunk a küldetés teljesítése után,amik gyûjtése azért jó,mert ha vége van a turnusnak újabb finomságokat lehet kapni az elért pontjainkért.Szóval hajrá mindenkinek!


Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.2877 másodperc, 0.1155 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 67. Memória használat: 1,575kb