Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Régen a wow-ban sem volt minden leszinkronizálva. Csak egy köszönéssel vagy felkiáltással jelezzek, hogy beszélni fognak. Ez a Zeldában sincs másképp. Am egy rpg-t nem feltétlenül divat teljesen leszinkronizálni, mert rohadt nagy meló a sok karakter és szöveg miatt.
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37 Lakóhely: Kiskunhalas Üzenetek: 456
Nos én a következő listát találta, a tuti megjelő játékokról: The Legend of Zelda: Breath of the Wild Mario-játék (hivatalos cím nélkül) Sonic the Hedehog-játék (hivatalos cím nélkül) Splatoon Switch (Wii U-Update + 50% újítással) Mario Kart Switch (Wii U-Update + 50% újítással) Dragon Quest X - XI NBA 2K Just Dance 2017 The Elder Scroll 5: Skyrim Steamworld Heist RISE. Race the future
És 2017.01.13-án lesz a következő bejelentés, ahol konkrét árakat és játék listákat fognak megadni
Splatoon újdonságokra kíváncsi leszek én is. Még egy Splatoon ami miatt konzolt kell vennem hmm... (Remélem igen ) Itthon már úgyis elkönyvelték, hogy megveszem a swich-et hiába mondom azt hogy gondolkodom rajta
Mario Kart: remélem nem az lesz az újdonságok nagy része hogy a wii u-s dlc-k benne lesznek alapból. Ezt az 50% újítást hol írták? Ha jól emlékszem én csak annyit olvastam hogy lesznek újdonságok is.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Na még a végén megint lesz mivel együtt játszanunk. Amúgy arról hogy pontosan meghatározott újítást mondtak volna,én sem tudok,de attól még meglehet hogy szó volt róla.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games