Megnéztem a direct-et. Pont az a részét aludtam át ami a legjobban érdekelt, nézhettem vissza
Én a végén bólintottam csak be, de azért a lényeget láttam. Az Octopath Travellert én továbbra is tűkön ülve várom, milyen lesz. Szerintem a lehető legjobb krémet sikerült egyébként összeválogatni. Okami HD, Crash, Captain Toad? Nagyon szép felhozatal, még ha a java részt újra kiadás. Egyedül a Travis Strikes Again nem jött be, azt hittem "nézdahátam" stílus lesz, mint az előző részek...
Elég érdekes, mikor megpróbálják visszahozni a 90-es évek játékait, amik már akkor sem tetszettek szinte senkinek. Azt hittem majd valami belső nézetes kis Penumbra szerű f*satás lesz, erre...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Tegnapi nap folyamán berendeltem az Attack of Titan 2-t. Az anime-ét nagyon szerettem és az igazat megvallva,vágyom egy kis titán vagdosásra Switch-en. Kíváncsian várom mennyire fog tudni lekötni a játék. YouTube-on néztem videókat róla,amiket látva jónak tűnik,de majd kiderül ha megérkezik,hogy jó boltolás volt vagy sem.
No mit szóltok? Épp csak egy év telt el és máris találtak törési lehetőséget, ráadásul hardveresen a Tegra chip-nek köszönhetően...
"a Nintendo Switch esetében egyszerűen beállítható az USB-s helyreállító üzemmód, ehhez csupán rövidre kell zárni a Joy-Con játékvezérlők csatlakozójának egyes érintkezőit, amelyhez készül a SwitchX PRO nevű "kis pöcök". Ezzel pedig vége is a védelemnek, jöhet akármilyen firmware a törés megmarad. A Nintendo számára a helyzet azért is rendkívül kellemetlen, mert új firmware-rel egyáltalán nem kezelhető résről van szó, vagyis mindössze annyit tehetnek, hogy figyelik a szervereikhez kapcsolódó konzolokat, és amelyiken érzékelik a hacket, azokat letiltják a online szolgáltatásokról."
Persze ez még nem jelenti, hogy már másolatok is léteznek a játékokból, de szerintem innentől egyenes úton van a konzol a homebrew alkalmazások és a virágbolti megoldások felé.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hajrá.... Engem ez a téma amúgy soha sem érdekelt és csak szánni tudom azokat akik támogatják a hack-et,mert nincsen vagy sajnálja a pénzét arra hogy támogassa a játékfejlesztőket és a konzol gyártókat még ha jelenesetben a Nintendo-ról is van szó.Nem olcsók rá a játékok és a konzol sem olcsó,de akkor sem köpném szemközt ilyen téren a Nintendo-t,de leginkább a játékfejlesztőket. Apropó még mielött valaki azzal jönne,hogy elfogultságba szenvedek,ha a Nintendo-ról van szó,akkor csak úgy itt hagynám a sorokközött,hogy a Switch megjelenése óta nagyon mélyre süjedt nálam a nagy N a Switch minőségi gyengeségei miatt.
Nem meglepő. A Nintendonak a védelem sosem volt az erős oldala. Sok játékost azonban megértek, akik majd alkalmazni fogják ezt a módszert, mert rettentően drágák a játékok. Ez még nem is lenne annyira gáz, de gyakorlatilag nem is mennek lejjebb az árak. Konkurensek játékain megjelenés után 3 héttel, már pár ezer Ft-ot lehet spórolni, ha türelmes vagy. Szívesen vennék switch-et, de kezdetek óta nekem is az árával van gondom. Jelenleg is ez a zavaró tényező, hiszen még 1 konzol akciót sem láttam a megjelenés óta. Ui: Pont most nézem, hogy a Dark Souls Remastered 12.000Ft Box-ra, Switch-re 17.000Ft . Kíváncsi lennék, hogy milyen extrával bír, hogy 5.000Ft-ot rá kellett pakolni az árra, vagy azt kell megfizetni, hogy Nintendo-ra is megjelent a Dark Souls? :O
Gondolom a mostanában gyártott gépekbe már javított chip kerül majd. Volt arról hír, hogy a 5.0 frissítéssel más hardver-t is támogat. Akkor valami módosított tegra chipről olvastam, gondolom ezt a hibát javíthatták.
Tudtommal A Dark Souls ára minden platformra egységes Van több magyarországi bolt is ahol mindegyik verzió ugyan annyiba kerül....
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games