Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Na ja,a többi részét meg úgy is be lehet húzni PS-en olcsón. Amúgy én tök hiányolom a régi Resi-ket.Emlékszem anno GameCube-on az első részét imádtam a játék stílusa miatt,amit a mostaniak még csak távolról sem karcolnak.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Hát igen. Sajna haladnak ők is idézőjelesen a korrál. Manapság a mai fiatalság csak a tömény akicót szeretik benne. nincs már benne semmi Resi ami régen volt. Pedig lett volna benne potenciál főleg multi terén lásd Outbreak sorozat.
És akkor itt is van a Ghostrunner Launch trailer-e,ami kizárólag a Nintendo Switch-es verziót mutatja. Azért a konkurensekhez képest látszik hogy meg kellett húzni azt a bizonyos vonalat, ahogy anno a Doom, a Mortal Kombat 11 vagy a Wolfeinstein esetében, viszont azért még simán belefér az ingerküszöbbe, legalábbis szerintem. Mondjuk én elvből nem veszek Switch-re multiplatform játékokat mivel rendelkezek PS4-el is,amin jelenesetben szebben muzsikálnak a multiplatformok. Természetesen akiknek csak a Switch van,azoknak biztos hogy a multiplatformok is nagy örömök.Ahogy anno nekem is az volt WiiU-n, mikor csak az volt az egyetlen kontolom.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Szerintem jönni fog az erősebb Switch, egyre nagyobb lesz a határ a grafikai meghúság előtti és utáni határ. Most már elérkezett az a lélektani határ, ahol nem a hordozhatóságot választja az ember. A másik opció, hogy szintén rámennek a Cloud game-re. A Controll már úgy van például.
Hát...a Nintendo-t ismerve én mondjuk nem nagyon hiszek abba hogy akárcsak a konkurensekhez hasonló vasat hozzanak ki.Más az üzletpolitikájuk,valamint nincsen szükség náluk annyira erős hardver-re mivel ők rendelkeznek egy ütős fejlesztő csapattal, akiknek nem gond ha gyenge hardver-re kel maradandót alkotni.Szerintem ezt nem kell itt bizonygatni,mert mindenki látta, hogy a Wii óta milyen csodálatos címeket dobtak ki a gyenge hardver-rekre is. A Switch Pro nálam valahogy kicsit sántít,mivel már van Lite és az alap Switch. Én amit látok és esélyesebbnek tűnik,az egy új hardver,ami nem kimondottan erősebb a konkurenseknél, viszont a jelenlegi generációnál igen (PS4 és Xbox One).Ha engem kérdeztek, inkább azt mondanám hogy a Nintendo következő gépét szerintem a Pro és a One X teljesítménye körülire hozza fel.Nem tudom hogy csak puszta véletlen,de ha megnézed a Nintendo mindig tartotta a lépést a már bejáratott elektronikai eszközökkel,mint például a TV. Ez esetben a 4k-t már megcélozhatják mivel már az átlag emberek számára is elérhetőbbek a 4k-s TV-k. Amúgy én azt látom hogy a Switch-el a 3DS-t hivatottak leváltani,de mint mindig kell egy asztali konzol is, ahogyan ez mindig is volt.
De ez csak az én saját meglátásom és semmi több...
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Igen, jópofa cucc. Igazából nekem a Crash Nitro Kart volt meg régen Gamecube-ra, azzal elég sokat játszottam, szóval az irányítás és a drift mechanika az ismerős onnan. Bár, annyira nem volt kedvem belemerülni az újba még.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games