Nemrég sikerült befejeznem a story-t. Nagyon tetszett a történet vége. Meglepődtem rajta, még mindig az államat keresem. Egy csomó dolog csak most nyílt meg a játékban. Ha valaki minden össze akar gyűjteni, az el fog tartani egy darabig. Külön tetszik, hogy a a "fő küldetések" nem voltak olyan nehezek. Még én is végig tudtam játszani, pedig olyan távol állnak tőlem a paltformer játékok mint a nintendo-tól a normális online rendszer De azért nehezebb részeket is lehet találni. Főleg ha valaki mindent fel akar szedni.
Kicsit olyan mint a Zelda, ezt a játékot is bármikor elő lehet venni egy kis gyűjtögetésre. Nálam egyenlőre megy a Zelda mögé második helyre a kötelező címek listájában.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nálam is tuti ez lenne a sorrend.És ahogyan más játékok vérfrissítései általában mindig el szokott hasalni (jó a mostani Assassins-ra ez nem igaz),a Nintendo-nál ez a dolog is működik.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Norbi, a Mario-val előrendeltem Végre egy olyan játék, ami miatt megéri venni. Bár nem értelek Téged, hogy eladtad a one-t a switch miatt, majd a swithet megint egy one miatt és most megint akarsz szerezni egy switchet. Elektronikai termékeknél ilyet nem csinálunk - kivéve, ha Apple -, mert nagyon nem éri meg. A hercehurcát se.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igazából nem voltak nagy bukováriak ahhoz képest,hogy mennyiért vettem meg és amennyiért adtam el.Én úgy vagyok, hogy ha a félárnál többért tudom eladni a cuccomat,már jó.Amúgy a Switch-et leginkább a gyerekbetegségei miatt adtam el,különben semmi komolyabb bajom nem volt vele.Na de mindegy,ezt mindenki maga tudja.Most megvan még a Box és meglesz a Switch is úgy néz ki két héten belül,de valószínű,hogy onnantól fogva,hogy meg lesz a Switch jegelve lesz a Box.Általában pont ezekért a dolgokért szoktam inkább eladni mint hogy ott porosodjon a dobozában és csak az árából is veszíteni fog csak.
Na de milyen az új Mario? Nálam majd a Rabbids Mario,ez az Odyssey (Switch bundle) , a Zelda és a Splatoon 2 játékokkal fog majd érkezni.Majd az ID-et tedd be itt az oldalon a topikjába.
Miért adnád el a boxot? Akkor minek vetted meg megint? Inkább vedd meg a switchet 3 hónap múlva, hogy ne legyen megterhelő azt kész. Nagyon veszteségez ez így tényleg. Én 1x követtem el ezt a hibát a 360-nál, de azóta is bánom, mert sokat buktam vele, pedig ahhoz képest nagyon jó áron adtam el a gépet.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Nagyon jó lett, még a párom is játszik vele. Ötletes, van benne felfedezni való. A minimum csillagmennyiséget a végigjátszáshoz nem nehéz összeszedni, viszont, ha már többet akarsz szerezni, azért küzdened kell. Változatos, hogy belefújhatsz más "bőrébe" és használnod kell annak tulajdonságait. Például tűzlabdaként tudsz úszni a lávában.
Nagyon jó lett, még a párom is játszik vele. Ötletes, van benne felfedezni való. A minimum csillagmennyiséget a végigjátszáshoz nem nehéz összeszedni, viszont, ha már többet akarsz szerezni, azért küzdened kell. Változatos, hogy belefújhatsz más "bőrébe" és használnod kell annak tulajdonságait. Például tűzlabdaként tudsz úszni a lávában.
Sokak véleménye, hogy túlságosan könnyű a végig jutás. A minimum mennyiséget magasabbra kellett volna tenni. Végigjátszás után a motíváció a játékra jelentősen csökken.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games