masinák

Fórumok
Super Mario Odyssey
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2017 nov 01 sze , 07:02
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Még nincsen szerintem Switch-e Myrte-nek,de az az érzésem,hogy hamarosan lesz egy neki.
Vissza az elejére
Weboldal
Gábor92
2017 nov 03 p , 01:18

Regisztrált tag #5899
Regisztrált: 2015 okt 15 cs , 11:24
Üzenetek: 251
Nemrég sikerült befejeznem a story-t.
Nagyon tetszett a történet vége. Meglepődtem rajta, még mindig az államat keresem.
Egy csomó dolog csak most nyílt meg a játékban. Ha valaki minden össze akar gyűjteni, az el fog tartani egy darabig.
Külön tetszik, hogy a a "fő küldetések" nem voltak olyan nehezek. Még én is végig tudtam játszani, pedig olyan távol állnak tőlem a paltformer játékok mint a nintendo-tól a normális online rendszer
De azért nehezebb részeket is lehet találni. Főleg ha valaki mindent fel akar szedni.

Kicsit olyan mint a Zelda, ezt a játékot is bármikor elő lehet venni egy kis gyűjtögetésre.
Nálam egyenlőre megy a Zelda mögé második helyre a kötelező címek listájában.

Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 nov 03 p , 04:12
Game-er

Regisztrált tag #1028
Nálam is tuti ez lenne a sorrend.És ahogyan más játékok vérfrissítései általában mindig el szokott hasalni (jó a mostani Assassins-ra ez nem igaz),a Nintendo-nál ez a dolog is működik.
Vissza az elejére
Weboldal
hunMyrte
2017 nov 04 szo , 07:28

Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Norbi, a Mario-val előrendeltem Végre egy olyan játék, ami miatt megéri venni. Bár nem értelek Téged, hogy eladtad a one-t a switch miatt, majd a swithet megint egy one miatt és most megint akarsz szerezni egy switchet. Elektronikai termékeknél ilyet nem csinálunk - kivéve, ha Apple -, mert nagyon nem éri meg. A hercehurcát se.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 nov 04 szo , 09:09
Game-er

Regisztrált tag #1028
Igazából nem voltak nagy bukováriak ahhoz képest,hogy mennyiért vettem meg és amennyiért adtam el.Én úgy vagyok, hogy ha a félárnál többért tudom eladni a cuccomat,már jó.Amúgy a Switch-et leginkább a gyerekbetegségei miatt adtam el,különben semmi komolyabb bajom nem volt vele.Na de mindegy,ezt mindenki maga tudja.Most megvan még a Box és meglesz a Switch is úgy néz ki két héten belül,de valószínű,hogy onnantól fogva,hogy meg lesz a Switch jegelve lesz a Box.Általában pont ezekért a dolgokért szoktam inkább eladni mint hogy ott porosodjon a dobozában és csak az árából is veszíteni fog csak.

Na de milyen az új Mario?
Nálam majd a Rabbids Mario,ez az Odyssey (Switch bundle) , a Zelda és a Splatoon 2 játékokkal fog majd érkezni.Majd az ID-et tedd be itt az oldalon a topikjába.

[ Módosítva 2017 nov 05 v , 03:15 ]
Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2017 nov 05 v , 08:15

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 09:06
Üzenetek: 975
Miért adnád el a boxot? Akkor minek vetted meg megint? Inkább vedd meg a switchet 3 hónap múlva, hogy ne legyen megterhelő azt kész. Nagyon veszteségez ez így tényleg. Én 1x követtem el ezt a hibát a 360-nál, de azóta is bánom, mert sokat buktam vele, pedig ahhoz képest nagyon jó áron adtam el a gépet.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 nov 05 v , 12:21
Game-er

Regisztrált tag #1028
Megmarad egyelőre a box is.Két konzolos leszek.

Viszont valaki írhatna egy kicsit bővebben erről az Odyysey-ről,mert engem is nagyon megfogott.

[ Módosítva 2017 nov 05 v , 12:41 ]
Vissza az elejére
Weboldal
hunMyrte
2017 nov 05 v , 07:23

Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Nagyon jó lett, még a párom is játszik vele. Ötletes, van benne felfedezni való. A minimum csillagmennyiséget a végigjátszáshoz nem nehéz összeszedni, viszont, ha már többet akarsz szerezni, azért küzdened kell.
Változatos, hogy belefújhatsz más "bőrébe" és használnod kell annak tulajdonságait. Például tűzlabdaként tudsz úszni a lávában.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 nov 05 v , 07:34
Game-er

Regisztrált tag #1028
Ezek mind nagyon jó újítások,nekem is tetszenek.Alig várom,hogy majd én is csapathassam.
Vissza az elejére
Weboldal
bowser
2017 nov 05 v , 10:10
Vendég

hunMyrte írta ...

Nagyon jó lett, még a párom is játszik vele. Ötletes, van benne felfedezni való. A minimum csillagmennyiséget a végigjátszáshoz nem nehéz összeszedni, viszont, ha már többet akarsz szerezni, azért küzdened kell.
Változatos, hogy belefújhatsz más "bőrébe" és használnod kell annak tulajdonságait. Például tűzlabdaként tudsz úszni a lávában.

Sokak véleménye, hogy túlságosan könnyű a végig jutás. A minimum mennyiséget magasabbra kellett volna tenni.
Végigjátszás után a motíváció a játékra jelentősen csökken.
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF