masinák

Fórumok
Super Mario Odyssey
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<      
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2017 nov 05 v , 11:04
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Szerintem ez nem mindenképp igaz,hiszen a végigjátszás után nyillanak csak meg dolgok,amik azelött nem voltak. Lényegében ha ki akarod maxolni a játékot csak a végigjátszás után fogod tudni.Az újrajátszási faktor már csak azért is nagy mivel a legtöbb hold megtalálása és egyben a megszerzése is nagyszerű puzzle módon történik.Már ettöl megvan az újrajátszási szavatosság.
Mondjuk ez csak az én saját meglátásom.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2017 nov 11 szo , 11:56
Game-er

Regisztrált tag #1028
Imádom ezt a funkcióját a Switch-nek...

Ez pedig a játék saját fotó készítőjének egy alkotása.Nagyon bödesz képeket lehet így készíteni...

[ Módosítva 2017 nov 11 szo , 03:43 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2017 nov 26 v , 04:01
Game-er

Regisztrált tag #1028
Cirka 20 óra játék után pár gondolatban az Odyssey-ről...
Nos...az a helyzet,hogy még jó formán sehol sem tartok a játékban ennyi óra után sem.Nagyon sok benne a puzzle és a lehetőség.Kicsit olyan Breath of the Wild beütés van a játékban,legalább is abból a részből,hogy elindulsz,hogy megcsinálj valamit,amit kitűztél magadnak célul,de az oda vezető úton kb. 10 olyan dologgal találkozol,amit nem akarsz ott hagyni.Ehhh...szóval van tartalom bőségesen.A 2D-s puzzle-ök beolvasztása a játékba nagyon jó,felébreszti az emberben a retró fillinget és a gyerekkorát.A játék ahogyan kinéz,szintén dícséretes,hiszen valóban gyönyörűen néz ki,amit nagyon sok agyafúrt ötlettel,feladvánnyal és titkos rejvényekkel ,valamint megannyi dolggal sikerült megtölteniük a pályákat.
Ha azt kérdezné tőlem valaki,hogy miért érdemes megvenni a Switch-et...,Hát ezért a Super Mario Odyssey-ért és a Legend of Zelda Breath of the Wild-ért mindenképpen.Ezek azok a játékok,amik kellően megdolgoztatják az ember agyát és nem csak arról szól,hogy csilli-villi grafika,hanem a kreativitásunkat és a megoldó képességeinket is fejlesztik az mellett,hogy jól szórakozunk.(Talán pont ez volt a Box-nál ami hiányzott a legjobban.)Na és ami még szintén fontos a mai játékokat tekintve,hogy ezekbe a játékokba annyi időt ölhetünk bele,amennyit nem szégyelünk,ez akár több 100 órát is jelenthet,ha törekszünk a 100%-os kijátszásra.
Pár kép a játékról...

[ Módosítva 2017 nov 26 v , 04:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
hunMyrte
2017 nov 26 v , 08:31

Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Nekem ez az a játék, ami miatt már megérte Switchet vásárolni. A Zeldát ugye Wii U-ra vásároltuk meg és annyira nem jött át. Olyan Zeldát vártam, ami a Wind waker, Ocarina of time-ban megismertem. Nem hozta azt a varázst. Sajnos a két tűz közé esett és inkább a Mario-t Zeldásították. Vannak benne aranyos mini játékok. Az elrejtett holdak nem olyan random érzetet adnak, mint a BoW-ban. Szóval megint kiadtak egy olyan Mario-t, ami rátesz egy lapáttal az előzőkre.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 nov 26 v , 11:02
Game-er

Regisztrált tag #1028
Végülis ízlések és pofonok,nem egyformák az emberek.Én úgy hogy játszottam az Ocarina of Time,a Majora Mask és a Wind Waker-t simán megvett a Breath of the Wild kilóra.Mondjuk én nagyon szeretem az open world játékokat valószínű azért is.Sokan mondják,hogy a BotW története messze nincsen olyan mint az elődeinek.Nos ez így is van,de nálam amennyi történet van a BotW-ban elégnek érzem,főként egy open world stílushoz mérten.

Igazából a Nintendo-nál valahogy mindig képesek megújítani egy franchise-t.Ott van a Splatoon 2...hihetetlen,hogy mi tartalmat tettek bele
Az első rész ehhez képest egy nulla.

És még mindig azt mondom,hogy igazán jó játékot a Nintendo tud csinálni.Ezeknél a játékoknál sosem érzem,hogy ellaposodna egy idő után,vagy hogy unalmasak lennének.

Hardver minőségben nálam eret vágtak,de játékok terén még mindig No.1-ok.

[ Módosítva 2017 nov 26 v , 11:04 ]
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF