masinák

 

Fórumok
Splatoon 2
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch game-ek
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
D@reeo
2017 márc 17 p , 04:12
Kereskedő


Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13
Lakóhely: Magyarország
Üzenetek: 1505
Csak az a baj, hogy ha jól emlékszem kb 3*1 órára nyitják meg a szervereket.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2017 márc 17 p , 11:06
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12065
Péntektől egészen vasárnapig 6 alkalom lesz, 6x1 óra.
Anno az elsőrésznél egy nap volt csak.

Gabesz természetesen Skype is lesz közben.
Vissza az elejére
Weboldal
Sulugy
2017 márc 21 k , 05:03

Regisztrált tag #2384
Regisztrált: 2010 júl 12 h , 06:35
Üzenetek: 1
Számolgattam egy kicsit, és mivel az ámerikaiaknál már megvolt, nálunk meg most lesz óra átállítás ezért trükkösek az időpontok, számoljatok utána ti is:

  • March 24. 12-12:59 p.m. PT / 3-3:59 p.m. ET = Mar. 24. péntek 20:00 - 20:59 CET (téli)

  • March 24. 8-8:59 p.m. PT / 11-11:59 p.m. ET = Mar. 25. szombat 04:00 - 04:59 CET (téli)

  • March 25. 4-4:59 a.m. PT / 7-7:59 a.m. ET = Mar. 25. szombat 12:00 - 12:59 CET (téli)

  • March 25. 12-12:59 p.m. PT / 3-3:59 p.m. ET = Mar. 25. szombat 20:00 - 20:59 CET (téli)

  • March 25. 8-8:59 p.m. PT / 11-11:59 p.m. ET = Mar. 26. vasárnap 05:00 - 05:59 CEST (nyári)

  • March 26. 4-4:59 a.m. PT / 7-7:59 a.m. ET = Mar. 26. vasárnap 13:00 - 13:59 CEST (nyári)


Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 márc 21 k , 07:59
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12065
Ez így tök rendben van.
Üdv az oldalon!
Vissza az elejére
Weboldal
Bandita
2017 márc 22 sze , 12:22

Regisztrált tag #5162
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37
Lakóhely: Kiskunhalas
Üzenetek: 445
Most találtam meg a hírt és szerettem volna megosztani, bár sejtettem, hogy egy hat napos hír, itt már nem lesz az. Na a lényeg, hogy remélem valaki készít majd videót róla. Kíváncsi leszek rá.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 márc 22 sze , 02:44
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12065
YouTube-erek tutira.Nálam sajna kimarad mert jelenleg nincsen rá lehetőség a Switch-en,hogy videót rögzítsek.Sajna...
Vissza az elejére
Weboldal
KikiGames
2017 márc 23 cs , 03:45

Regisztrált tag #3335
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49
Üzenetek: 2072
Csinálhatnék róla videót, de az lenne mint a több száz többi videómmal, ott rohad egy mappába...

Ki mikor fog ráérni? Elég kevés idő az az egy óra...
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2017 márc 23 cs , 04:40
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12065
Lesz 6 óra.
Szerintem a koraikon kívül mindegyiken ott leszek.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2017 márc 25 szo , 09:42
Game-er


Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Szombathely
Üzenetek: 12065
Hát...
A játék külsőben sokat változott,de a többi gyerek betegséget továbbra sem sikerült levetniük.Nagyon jók az új pályák,a fegyverek,a ruhák,a frizurák,de sajna maradt ugyan az a gyenge szerver kapcsolat tartása a játéknak mint volt az elsőnek is.
One után nagyon sz*r újra megtapasztalni,hogy a Nintendo szerverei semmit nem fejlődtek.
A GamePark már be is árazta,amit én k*rvára sokalok,mert ha nem lesz több a single módja az elődjénél akkor nem éri meg a 19.000-et.
Sajna úgy látom, hogy a Nintendo nagyon elveti a sulykot a Switch-nél.
One-on hihetetlen volt azt megtapasztalnom,hogy mennyire felhasználó barátok,amíg a Nintendo-nál ennek az ellenkezője van.
Vissza az elejére
Weboldal
Bandita
2017 márc 26 v , 11:44

Regisztrált tag #5162
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37
Lakóhely: Kiskunhalas
Üzenetek: 445
Ezek nem jó hírek!
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.5362 másodperc, 0.4385 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 71. Memória használat: 5,315kb