Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Skacok, hétvégén újra Splatfest lesz, aminek témája mi más is lehetne mint a Halloween. Tolja valaki rajtam kívül?Mondjuk nekem általában megvan a fix brancsom ha Splatoon-ról van szó,így most is jó hangulatban fog zajlani a Splatoween,amit YouTube-ra is felteszek majd.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ahogy ígértem,itt van a Splatoween-es Splatfest mókánk a spanokkal,ami remekül sikerült. Szeretem ezeket a Splatfest-eket,tök jó fillingjük van nekik, főleg ha egy csapatban lehetek Zsu-val Gera-ával és Gabesszal.
Utólag gondolkoztam rajta, milyen fura hogy nem lettem ideges játék közben és nem volt egy dühkitörésem sem Teljesen más úgy játszani ha megvan a teljes csapat. Remélem lesz még valamikor Splatfest.
Sracok! Rosszul lattam, hogy vannak mas modok is sima 4v4-en kivul? Videokon lattam, hogy van vmi horda mod szeru. Hullamokbol all stb. Azokat hol talalom?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games