Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Nintendo és a Monolith Software együtt hozzák el a Xenoblade 2-t a Nintendo Switchre. A bejelentett játékot futás közben is láthattuk a bemutatón, és egyáltalán nem néz ki rosszul.A Xenoblade rajongók feltehetően otthon érzik majd magukat a hatalmas, futurisztikus városokban, és a végtelenbe nyúló terepeken. A régi haverjainktól úgy néz ki, hogy búcsút veszünk, ugyanis a folytatásban új szereplők várnak majd ránk.A Xenoblade 2 (Amerikában egyébként a Xenoblade Chronicles 2 nevet kapja) közvetlen folytatása lesz a 2013-as Wii-re megjelent Xenoblade Chronicles-nek.
Az első résszel nem játszottam, amit eddig láttam az alapján jobban érdekel mint az X, ment ma az előrendelés. Azért egy megjelenési dátumot kaphattunk volna.
Ha a Wii U-s Xenora gondolsz,akkor az nem ennek volt az első része.Az egy különálló rész volt.Sima Wii-n volt az első része,hogy abban volt e multi azt nem tudom.
Nagyon sokat változott a játék az E3-as mivoltjához képest.A Direct adásban is látszott,hogy a történet itt is nagyon izgalmas lesz, noha sokat nem is láttunk belöle. Amúgy azt jól vettem ki,hogy akik a megjelenés napján játszanak vele,azok kapnak egy ingyen DLC-t?
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Úgy elfelejtettem a konferenciát tegnap, hogy csak na. Pedig a kezdés előtt 10 perccel néztem, hogy most kezdődik munka közben Na majd akkor este. Addig nem nézek meg egy hírt se róla xD - várt játék
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games