Az egyben kaptál új történetszálat is New Game+ kezdésénél? Vagy ott hogy működött a dolog? Még bőven van mit fejlesztgetnem az első végigjátszásban is. Soha véget nem érőnek tűnik pl. a karakterek közötti kapcsolatok pátyolgatása...
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Shepard írta ...
Az egyben kaptál új történetszálat is New Game+ kezdésénél? Vagy ott hogy működött a dolog? Még bőven van mit fejlesztgetnem az első végigjátszásban is. Soha véget nem érőnek tűnik pl. a karakterek közötti kapcsolatok pátyolgatása...
Teljesen az elejéről indult a játék, a befejezés szintjeivel és cuccaival.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ammm...,de abba mi a happy? Úgy értem miért olyan nagy dolog,ha a játékmenet semmit sem változik csak annyi,hogy nem úgy kezdem a játékot,hogy kispöcs vagyok. Így még a kihívást is lelohassza.
Tudom-tudom...Elöbb játszak vele aztán pofázzak.Igaz?
Ha egy Dark Souls-ból indulunk ki, akkor azért nagy dolog, mert minden újrajátszás egy szinttel magasabb pl. gyűrűket jelent. Persze így a kihívás is nagyobb lesz, minél többször játszod újra. Lehet itt is NG+ van, ami jobb és erősebb tárgyakat ill. ellenfeleket tartogat. Ha minden ugyan olyan nehézségű, sőt könnyebb, akkor ez a játék biztos vmi önbizalom növelő game.
Na gyorsan végigolvastam, mit írtatok a xeno-ról, mert a napokban tervezem megvenni. Egyik korábbival sem játszottam, remélem azért tetszeni fog a dolog. (mondjuk egyelőre a lozbotw-nál még nem tudtak számomra jobbat mutatni )
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games