masinák

Fórumok
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2017 jún 14 sze , 11:27
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Én azért aggódom érted...
Vissza az elejére
Weboldal
Gábor92
2017 jún 30 p , 09:48

Regisztrált tag #5899
Regisztrált: 2015 okt 15 cs , 11:24
Üzenetek: 251
Reggel 6-kor vált elérhetővé az első DLC pakk. Miután sikeresen frissült a játék Link ismét hangokat halott (lehet valamelyik gombát nem kellett volna megenni). A rejtélyes hang adott pár mellék küldetést. Bár az info csak annyi volt, hogy gyere ide és itt majd találsz további információkat aztán indulhat a keresés.

A ládák többségét viszonylag könnyen megtaláltam kivéve hármat. Olyan területen voltak ahol még nem jártam (245 óra alatt) és így nem voltak elnevezve a térképen. Azért egy pár ládát sikerült olyan helyre tenniük ahova nem nagyon akartam visszamenni még egyszer.

A Korok Mask egész hasznos olyan módon találtam egy korok-ot, ahogy eddig nem is kerestem, Jelezte, hogy van egy a közelben csak egy tárgyat láttam a közelben, amivel eddig nem csináltam semmit, nem is emlékszem, hogy láttam-e már máshol is hasonlót és persze ott is elbújt egy. Jelenlegi állás 175/900 van még mit csinálni.

A mester kardos próba vagy elég nehéz vagy én voltam nagyon rossz. Háromszor próbáltam nem jutottam sokáig . Elég furcsa visszaszokni, hogy nincs semmi normális fegyverem és a leggyengébb szörnyek is megtudnak ölni. Eddig elég szűkösnek tűnnek az alapanyagok, mind fegyverek, mind főzéshez alapanyagok terén.

A nehéz játékmód külön menüpontot kapott és a mentéseket külön kezeli. Nem írja felül a normál mentést. Amit láttam eddig róla, nem biztos, hogy el akarom kezdeni. Ha a kardos próba elején elakadok itt esélyem sem lenne.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 júl 01 szo , 02:19
Game-er

Regisztrált tag #1028
Akkor sok sikert hozzá Gabesz...
Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2017 júl 01 szo , 07:19

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 09:06
Üzenetek: 975
Gábor92 írta ...

Reggel 6-kor vált elérhetővé az első DLC pakk. Miután sikeresen frissült a játék Link ismét hangokat halott (lehet valamelyik gombát nem kellett volna megenni). A rejtélyes hang adott pár mellék küldetést. Bár az info csak annyi volt, hogy gyere ide és itt majd találsz további információkat aztán indulhat a keresés.

A ládák többségét viszonylag könnyen megtaláltam kivéve hármat. Olyan területen voltak ahol még nem jártam (245 óra alatt) és így nem voltak elnevezve a térképen. Azért egy pár ládát sikerült olyan helyre tenniük ahova nem nagyon akartam visszamenni még egyszer.

A Korok Mask egész hasznos olyan módon találtam egy korok-ot, ahogy eddig nem is kerestem, Jelezte, hogy van egy a közelben csak egy tárgyat láttam a közelben, amivel eddig nem csináltam semmit, nem is emlékszem, hogy láttam-e már máshol is hasonlót és persze ott is elbújt egy. Jelenlegi állás 175/900 van még mit csinálni.

A mester kardos próba vagy elég nehéz vagy én voltam nagyon rossz. Háromszor próbáltam nem jutottam sokáig . Elég furcsa visszaszokni, hogy nincs semmi normális fegyverem és a leggyengébb szörnyek is megtudnak ölni. Eddig elég szűkösnek tűnnek az alapanyagok, mind fegyverek, mind főzéshez alapanyagok terén.

A nehéz játékmód külön menüpontot kapott és a mentéseket külön kezeli. Nem írja felül a normál mentést. Amit láttam eddig róla, nem biztos, hogy el akarom kezdeni. Ha a kardos próba elején elakadok itt esélyem sem lenne.

Min játszol? WiiU-n vagy Switch-en?
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 júl 01 szo , 08:44
Game-er

Regisztrált tag #1028
Switch-en tolja a Gabesz.
Vissza az elejére
Weboldal
bowser
2017 júl 12 sze , 06:10
Vendég

Gábor92 írta ...

Ha Wii U-n játszol akkor nem probléma a mester mód különböző mentése.
A korábban már linkelt save game editorral, bepakolhatod a "régi" készleted a mester módba is. És nagyon sok más dolgot is lehet, mert rengeteget fejlődött.

Ez a második DLC (merthogy a Seasson pass keretében már volt egy a szviccses pólóval) pakk is egy nagy túró, nem ér pénzt.
Ha a 3. DLC is ennyi, az nagyon gáz. Amit eddig utólag plusz költségen kiadott a nintendo, az erősen olyan szagú, hogy szándékosan hagyta ki az eredeti játékból, mert ha másban nem tudott, a pénztálca fejésben már felnőtt a konkurensekhez.

Ezt a második DLC-t egy délután letudtam.
Vissza az elejére
D@reeo
2017 júl 13 cs , 12:57
Kereskedő

Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 07:13
Lakóhely: Magyarország
Üzenetek: 1512
Én le vagyok akkor maradva Nem csak 1 DLC jött ki eddig, és majd jön a 2. valamikor nyár végén vagy mikor? Én megmondom őszintén egyenlőre csak a Hero's Path funkciót használtam, az tetszik és hasznosnak találom. A többi újdonságot még ki se próbáltam
Vissza az elejére
Weboldal
Gábor92
2017 júl 13 cs , 04:15

Regisztrált tag #5899
Regisztrált: 2015 okt 15 cs , 11:24
Üzenetek: 251
Korábban mikor megjelent az Expansion Pass bekerült három láda a kezdő területre. Ezt a nintendo nem számolja külőnk dlc-nek. Csak valami vásárlási bónusznak.

Az első dlc most június 30-án jelent meg:
Trial of the Sword
Hero's Path Mode
Master Mode
Travel Medallion
Korok Mask
More Armor

A gyűjthető dolgokat már megtaláltam, A Trial of Sword nem nagyon sikerül valahol mindig elrontok valamit és halál. Most jelenleg a Master Mode-dal próbálkozóm egyenlőre a tornyok aktiválásával. Nem vagyok benne biztos, hogy végigjátszom csak van pár rész amire mester mode-ban kiváncsi vagyok.

A második dlc valamikor télen jelenik meg.

Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2017 júl 13 cs , 05:55
Game-er

Regisztrált tag #1028
Tényleg nem kötözködésből mondom browser,de ez..." pénztálca fejésben már felnőtt a konkurensekhez." mondat nem teljesen állja meg a helyét.Legalább is Xbox téren tuti nem. A Store és az eShop között akkora a külömbség árakat tekintve,hogy csak na.Egó az eShop mindig is drága volt.Nevetséges pénzeket kértek el mindig egy 1000 éves VC játékért.A Store árazásai sokkal barátibbak.

Viszont az tejesen jogos,hogy a Nintendo teljesen ráment arra,hogy hogyan fejje meg a felhasználóit minél jobban.

[ Módosítva 2017 júl 13 cs , 05:58 ]
Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2017 júl 13 cs , 08:54

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 09:06
Üzenetek: 975
Én mindig azt mondom, hogy lehet minden drága, csak mellette legyen minőség. Nem akarok kampányolni, mert nem is ez a lényeg, de tény, hogy az Xbox minden tekintetben jobb. Persze drága, de minden pöccre működik, illetve ha türelmes vagy nagyon jó áron juthatsz, nagyon jó játékokhoz.
A switch drága, túlzottan is. Az egekbe szökött árak mellett viszont nincs minőség. Az, hogy még mindig nincs böngésző, szégyen. A játékok ára is kegyetlen. Amiért kiadnék 16-20.000Ft-ot az egyedül a Zelda, mert azt tényleg elismerem, hogy nagyon ott van. Splatoon, Mariokart és nálam kifújt a konzol.
A Nintendo-t a kemény mag tartja el, mert azok még mindig szaladnak a boltokba, ha vmi újabb baromság kijön. Arra leszek még kíváncsi, hogy vajon meddig bírja a nép elviselni, amit a Nintendo évek óta csinál.
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF