Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Azt elméletileg már ki patch-elték,szóval keress máshol FPS leesést.
Az a muki különben nem egy hidlakó,de még egy nyugdíjas otthonból elszökött vén trotty sem,hanem ő a ....(gondolom azóta már te is rájöttél,hogy ki ő valójában ) Apropó...ahogyan azt korábban Skype-on is mondtam neked.... Shepikém a Breath of the Wild-ból még semmit sem láttál.Még csak majd most kezdődik az igazi kaland.
Jah...és folyamatos élménybeszámolót várok tőled angyalom,szóval ne viccöljé...Csapd ki a Breath of the Wild-ot,ha vagány vagy!!!
Hétvégén pedig kötelező megjelenésed van Skype-on....Csak hogy tudd hány kiló vagy.Orvosi igazolást és táppénzes papírt nem fogadok el kifogás gyanánt...NYEE-HEE-HEEE!!!!
Jött egy frissítés pár napja a játékhoz 1.5. Kapott a játék kínai és koreai feliratot. Meg javításokat, hogy jobb legyen a játékélmény, hogy mik ezek a javítások arról nem találtam infót.
Némi helyzetjelentés... PS4 mellett nehéz mindennel játszani,viszont ha belemerül az ember a Breath of the Wild-ba,az nem ereszt olyan könnyen. Nos,a harmadik Divine Beast-emen vagyok túl,aki jelenesetben a Rito faluban található Medoh volt,így már csak a Naboris Beast van,amit a Gerudo falunál lehet megtalálni. Érdekes,hogy az első Zeldázásom alatt is pont ugyan ennyi óránál jártam játékidőben. Megmondom őszintén nem kapkodok el semmit a Breath of the Wild-ban,így jelenleg további Shrine-okat,Korok-okat keresgélek és a megmaradt területek felkutatását csinálom. Sokszor mondtam már,de most is elmondom,hogy a Breath of the Wild a maga műfajában egy nagyon egyedi és kimagasló teljesítményt produkálni képes játék,amihez semmi más nem fogható.Ez egy örök darab!
Ha valaki esetleg tud valami érdekességet felhozni,arról a négyszemű,világító Csernobili lóról,az ne tartsa magában.Ammm...azonkívül,hogy meglehet ülni és lényegében sohasem fárad el.Próbáltam bevinni lovaldába befogni,de a tulaj kikerekedett szemekkel nézve csak annyit tudott mondani...HÁT TE MEG MI A F*SZT HOZTÁL NEKEM IDE...??? Lelőni még nem próbáltam,mert akármilyen rusnya jószág,mindig megesik rajta a szívem.Ergó már az is felmerült bennem,ha egy nyúl némi rupertett dob,ha meglövöm,akkor ez vajon mit adhat?...dágaköveket??? Tapasztalatok jöhetnek...
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Norbi(HUN) írta ...
Mohikan: Látom te is rá kaptál mostanában nagyon a Zeldára.Tapasztalatok?
Van benne valami, mert naponta 2-3 alkalommal elegem lesz belőle, aztán mégis folytatom.
A küldetések nem igazán mozgatnak meg, sem a főszál, sem a mellékküldetések nem hoznak izgalomba, de az open world leköt annyira, hogy az X2 1.3 patch érkezéséig ellegyek vele. A fegyverek törése, meg a közelharc továbbra is az agyamra megy
Végülis nem vagyunk egyformák... Én most járok cirka 160 óránál,de ha figyelembe veszem,hogy elötte már játszottam vele 125 órát akkor285 óránál járok jelenleg.
Shepikém...,hogy állsz ezzel a játékkal?Shrine-ok terén mennyit csináltál meg idáig?
Ritkábban kapom elő, de akkor hosszabban is leköt a játék. Mentem jócskán tovább mind történetben (Kokorikót hagytam most a hátam mögött és a négy Divine Beast irányába tartok szépen egyenként), mind felfedezésben. A legjobban eddig a Korok felfedezés kötött le. Érdekes, mert mindenki mást lehervaszt egy idő után dolog, engem nagyon megmozgattak ezek a kis hol gondolkozásra sarkalló, hol ügyességi feladványra hajazó játékok. Szép sorjában gyűjtögetem is őket a kezdő terület, a plató körül.
Szó szerint minden követ megmozgatok. (remélem senki nem sértődik meg, ha ezt a poént lelőttem)
Örülök, hogy mindjárt az elején találtam magamnak pacit és ugyan nem olyan pajkos (vagy csontos) lovak mint a Tieid Norbi, azért eljutok velük A-ból B-be is. Igazán tetszik, hogy a környezet tényleg él és virul: nem csak te vadászol, hanem a Bokoblinok is, a falukon kívül kalandozó katonák, vagy szerencsét próbálók is bajba jutnak olykor... és még sok-sok ilyen kis apróság van, amit napestig lehetne sorolni.
"Foltosként" Az egy kutya név. Mondjuk én jobb ha meg sem szólalok a Csoki és a Citrom elnevezéseimmel. Örülök, hogy csapatod ezt a nagyszerű játékot is a PS mellett.Én teljesen rá vagyok függve azóta,hogy a legelső alkalommal játszani kezdtem vele.Egy hihetetlen jó játék! Már előre félek,hogy kb ugyan ez lesz a Xenoblade 2-nél is.
Örülnék neki ha neked is lenne Switch-ed,Splatoon 2-ben eszméletlen jókat mókáznánk,és akkor még mennyi jó játék van rá,amiket téged ismerve tudom,hogy tetszenének. Tudom-tudom Shepikém...így is sok játékod van,amikkel még nem is játszottál. Viszont én akkor is azt mondom,hogy ne hagyd ki ezt a generációt,mert lehet,hogy utólag bánni fogod.
Egy-két hét kihagyás után,újra Switch-ben a kari. Jelenleg meglátogattam a Yiga klánt,akik nem éppen voltak túl barátságosak.Asszem ez volt az a rész,ahol mondtad Gabesz,hogy sokat szívtál,mert itt tanácsosabb ha sunnyogva jutunk el a célig.Ettől függetlenül nálam némi amnézia zavar volt,mert kettő Yiga kard mesternek nekiestem 52-es royal pallósal,akik nem tudtak a pörgötámadásom ellen mit tenni,viszont a harmadik már egy csapással végetvetett a sikerélményemnek.Három egymásutáni halál után sem jutott eszembe Gabesz barátom bölcs mondatai,ezért YouTube-ra fanyalodtam,amit megnézve tudatosultak bennem Gabesz bölcs szavai...sunnyogni,sunnyogni,sunnyogni. Ahhoz képest,hogy a Yiga-ák kard mesterei egy suhintással hazavágtak,a főnökük egy igazi pancser volt,akit nagyon rövid időn belül le is vertem,illetve a végső döfést saját maga adta önmagának.
Miután megszereztem a Thunder páncélt visszakeveredtünk Gerudo városába,ahol az egyetlen gyönyörű madmazelnek oda is adtuk. Ezután pedig skera lesz az uccsó Beast-hez.
Jó konzol a PS4 és vannak rá nagyon jó játékok, de a Nintendo exkluzívjainak nincsen párja.Lassan közelítek a 200 órához,de még így sem tudtam mindent felfedezni a játékban,pedig iszonyat sokat kólicálok a térképen.Vannak napok,amikor csak 10-15 órákat ölök a területek felfedezésében,de még így is temérdek szűz terület vár arra,hogy felfedezzem.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games