Szép. Már láttam A játéknak nagyobb a doboza mint magának a gépnek. Már nagyon várom. Bár az még mindig zavar, hogy Európa ezt a csomagot kapja, egyáltalán azt nem értem, ha már a konzol nem régiózáras, akkor az előrendelői csomagokban mért kell különbséget tenni.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Mert Nintendo és megteheti... Ma én is ráírtam a GamePark-ra,mert találtam egy régóta keresett nagy kedvencet az oldalukon,amivel bővíthetem a Nintendo-s készletemet.Tervezem beszerezni belöle az egész Super Mario-s brancsot. Ezzel a kis szuvenírral durván 143 gurigánál tartok.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Nem én a Sima WiiU verzát rendeltem elő, a gyűjtői az nem éri meg mármint az EU-s Amcsi kizárva ugyebár a WiiU miatt így maradt a sima de jobb is így! Bár az artbook az megérné csak arra nincs most keret Annak örülök, hogy a játék meglesz.
Egyébként miért is léptem volna le? :O Valaki híresztelt ilyet? Nem egyébként nem erről van szó csak nem tudtam mihez hozzászólni eddig
Én elvileg a Limitedet rendeltem elő Amikor megrendeltem akkor még a Special Edition volt kint, aztán szóltak, hogy változott a tartalma és kérem így is. Nem vagyok benne biztos, hogy megéri az árát de nem mondtam le. Érdekel, hogy milyen a kard élőben is milyen zenéket tettek a cd-re.
Ez a kíváncsiságom most 10 ezer forintomba kerül, hogy megéri-e az majd utólag kiderül. Majd megmondom, ha kibontottam, hogy nekem megérte-e. A másik két Zelda játékom is limitált TPhd és SS(ehhez nincs controller csak cd és doboz) nehogy ez lógjon ki a sorból.
Azt én kibontottam már. A doboza még megvan azért. A mostaniakból a Zelda és az Archer Link van berendelve. Ezeket egyenlőre nem tervezem kibontani. Csak ha nagyon nagy gázban leszek, gondolok itt mondjuk egy boss harcra. De nem szeretem használni a játékokban az ilyen plusz segítségeket. Bár ha ezeket is csak naponta egyszer lehet használni akkor nem nagy segítség
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games