Ez pedig a Zelda:Brath of the Wild napszak változás... ---> {link}
Valami eszméletlen gyönyörűen lett megcsinálva...azt a mocskos teve gyártó gyermeket.. Lehet, hogy a hardver elmarad a konkurensektől,de a minőség magáért beszél.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Azt kell mondjam, hogy PS4 XBOX gémet elbújhatnak a francba ez a gém simán az év játéka tegnap mikor megjött 2 óra fele azóta ment a WiiU egészen ma 10-11 óráig! xD Én 2 től este fél 10-ig nyomtam utána bátyám váltott engem. Eddig egyetlen területet pörgettem ki az is a Plateu a többit most ízlelgetem. Viszont kicsit kellemetlen, hogy a városban és erdőkben akár 10FPS-t is zuhanhat Viszont eddig még ez nem hátráltatott ettől eltekintve még mindig nagyon jó a játék és remélhetőleg az FPS droppot azért valamivel csillapítják.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igen pont ezt írtam én is,kb 10fps,de ez nem megy a játék kárára. A játék eszméletlen jó,szerintem egy év lesz mire kijátszom. Kár hogy nem ilyenek a mai game-ek.Xbox One-on pont az ilyen tartalmat hiányoltam.Az lehet hogy grafikailag sokkal szebb minden a konkurenseken,de mit ér az egész ha nincsen bennük tartalom.
Apropó Zelda... Itt annyi minden van,hogy el sem tudom képzelni még mit rejt magában.És még csak a Kokoriko faluban kólicálok,de itt is annyi minden van és meg annyi tennivaló,hogy egyszerűen nem tom merre induljak el.Hihetetlen amit ebbe a game-be beletettek. Most találtam rá Cotera-ára a tündérek...???...nem tom milyére,talán Istenére. A játéknak eszméletlen atmoszférája van,..itt minden él és mozog,pont mint a Far Cry Primal-ban,de mivel ez egy Zelda játék több a küldetés és a feladat,valamint a rejtély. Fantasztikus game,nem tom mire fogok vele végezni az én tempómban....talán SOHA. Még valami... Be aktiváltam a 20 amiibo-mat a játékban, ami között egy Zeldás amiibo sincsen,de még így is nagyon bödesz dolgokat adott étel és gyógynövények terén.Sok olyant adott,amit kitudja mikor találtam volna. Ha minden nap beaktiválom a 20 darab amiibo-mat kaja és gyógynövény téren hamar gazdag leszek.
Pont, mint a Witcher 3-ban, amit azért jegeltem kb. 8-10 óra játékidő után, mert annyira tömény, hogy napi 1 óra játék olyan, mintha semmit se csináltam volna. Érdekes, hogy mennyire ráálltak a fejlesztők a sok játékidőre, ami tök jó, de soha nem gondoltam volna, hogy engem még zavarni is fog. Szeretem, ha látom a játéknak a végét.
Hogy a Switch mellett is szóljak néhány szót. Valóban szépnek, jónak tűnik ez a Zelda. Nem gondoltam volna, kellemes meglepetés ért, amikor láttam a videókat a neten. Talán pont ezt hiányolom a One-ra, hogy kevesebb a mesebeli kalandjáték, illetve ami van az inkább Arcade. Néha jó lenne vicces lényeket aprítani embertársak helyett.
Akkor te ugyan azon mész át mint anno én.Amúgy én a nyíltvilágú stuff-ok mellett vagyok inkább, mert egy ilyen game-el nagyon jól el lehet lenni és rohadt sok időt bele lehet pakolni.Szeretem ha egy játékot nem egy hét alatt lehet kijátszani.Az ilyen játékoknál felelevenedik bennem a gyerek korom amikor egy játék kijátszása hónapokig tartott. Amiben elüt a tömeges open-world stuff-októl ez a Zelda, hogy itt nem csak a hodály terület van,hanem egy ütős sztori is.Jah...és ezt bárhol lehet játszani. Holnap muttimmal megyünk vásárolni ezt-azt,most legalább kipróbálom azt,hogy milyen amikor nem vagyok a TV-hez kötve. Király ez a játék! Remélem, hogy a Switch útja hasonlóan fog alakulni mint az egykori Wii-jé,mert sok a lehetőség benne csak ki kell használni.
???
Hát ez kajak nagy!Ez a játék nem semmi. Olyan barós történettel bír,hogy bátran mondhatom mostanában nem játszottam ilyen barós game-el.Kár hogy nem tudom ide kipostolni képekbe vagy videóban.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games