Most, hogy megjelent a játék a többi konzolra és pc-re néztem kb. másfél órát belőle. Remélem nem a fél játékot lőttem le magamnak Egész jónak tűnik valószínűleg megveszem majd. Remélem E3-on mondanak valamit, hogy mikor jelenik meg a játék switch-re. Esetleg valaki találkozott a játékkal valamelyik platformon?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Néztem a Store-ban képeket,videókat a játékról és nekem is tetszik.Meglátjuk mik jönnek még az E3-on,azt lehet behúzom.Az a baj,hogy a lemezes játékaimmal nincs időm játszani,pedig tolom a játékokat ezerrel.
Végre van megjelenési dátum a játékhoz. Európában november 17. Eshop ár 35 euro fizikai változat 45 euro.
Ahhoz képest, hogy a többi konzolra és pc-re május végén megjelent kicsit korábbi megjelenésre számítottam. Hónap végén lesz egy viszonylag hosszabb vonat utam és ezzel akartam játszani.
Remélem az optimalizálás jobban sikerül, mint a többi konzolon, mert állítólag máshol siralmas. Ingadozó képfrissítésről és fagyásokról lehetett olvasni a tesztekben elég sokfelé.
Most, hogy megjelent a játék a többi konzolra és pc-re néztem kb. másfél órát belőle. Remélem nem a fél játékot lőttem le magamnak Egész jónak tűnik valószínűleg megveszem majd. Remélem E3-on mondanak valamit, hogy mikor jelenik meg a játék switch-re. Esetleg valaki találkozott a játékkal valamelyik platformon?
Nemrég pörgettem ki. Szerintem nagyon egyedi hangulata van és ahhoz képest hogy végső soron cső játék, elég sok felfedezni valót lehet benne találni. A mesés megjelenítés és hangzásvilág mögött pedig nagyon mély mondani való bújik meg, de nem lövök le semmilyen poént. Egyszer érdemes végig játszani.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games