A The Elder Scrolls V: Skyrim egy beléső nézetes, nyílt világgal rendelkező akció-szerepjáték, melyet a Bethesda Game Studios fejlesztett és Bethesda Softworks adott ki 2011. november 11-én Microsoft Windows, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. A Skyrim a The Elder Scrolls sorozat ötödik epizódja, a 2006-ban megjelent The Elder Scrolls IV: Oblivion című játék folytatása. Innentől pedig a legtöbb játékos számára ismert a történet. A Skyrim a kritikusok és a játékosok szemszögéből is egyaránt pozitív értékeléseket kapott, a megjelenését követő 2 napban 3,5 millió példánynál is többet értékesítettek belőle, míg a Metacritic oldalán a PC-s verzió 94 pontos átlaggal rendelkezik. Sikerét főként annak köszönheti, hogy a sorozat védjegyének számító nyílt világú játékmenet ebben a részben is megvan, a játékos nincs rákényszerítve a főküldetések teljesítésére, elkalandozhat és felfedezheti a vidéket vagy különböző melléküldetésekkel töltheti el idejét. Ezekből és a fejleszthető képességekből, tárgyakból töménytelen mennyiségű tartalmat pakoltak a címbe, így a kíváncsiabbak valószínűleg több időt töltenek el teljesítéssükkel, mint a fő szál végigjátszásával.
A történet fő cselekményszála szerint Alduin, a sárkányisten megjósolta a világ végét, a játékos célja pedig az ő legyőzése lesz. A játék 200 évvel az Oblivion után játszódik, a helyszín a Nirn bolygó Tamriel nevű kontinensének egy északi tartománya, Skyrim. A játék összes kiegészítőjét tartalmazó, Switch-re készülő verzióját jelenleg 2017. év végi megjelenéssel datálja a Nintendo.
PC-n tolom. Megszokott "Bethesda" grafika, nem szép viszont érdekes történet. Fallout 4 után azt mondom, hogy a Fallout egy Skyrim klón Mindkettő jó, de hiányzik belőle rengeteg plusz, amit a CDPR Witcherje ezerszer jobban hozott.
Azt látod nem ismerem. De tényleg nem dobtam el magam egyik nagy lélegzetű játékuktól eddig. Maga a Doom stílus nem jön be. Mondjuk nézd meg a Fallout 4-et. Csúnya, elnagyolt felületek, sok mod jött ki hozzá, de egy játékot annyi pénzért ne kelljen már agyon mod-olni, simítani, szépíteni. Szerintem Bethesdáék elnagyolják a grafikát. Megnéztem egy Doom gamepalayt. Ez a belső nézetes FPS a halálom, nagyon nem jön be A grafikája sem nagy durranás, ezeken a felületeken nincs mit cicomázni. Nem leszek Doom fan azt már látom, bár eddig sem voltam Ez pld szép: {link} Ez, nem szép: {link}
Mindkettőt végigjátszottam, de minőségben a CDPR nagyon magasra tette a lecet.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A Fallout nekem sem jön be nagyon, viszont nekem a Doom nagyon oda tette magát, mint stílusra,mint látványvilágra,persze a Witcher 3 egy egészen más téma. Végülis teljes mértékben megértelek PS-en "minden" szebb.
Ma kaptunk egy új előzetest: {link} Lesz mozgásérzékelős irányítás. Eddig is gondolkodtam, hogy megvegyem-e majd a játékot, még nem játszottam vele és ezzel az írányítással még jobban érdekel.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Lehetséges... Nem még Mongoose cimborám is,habár ő is úgy van vele,hogy egy ennyi ideje kiadott játéktól kicsit többet várt volna Switch-en. Számomra egy újabb rókabőr lehúzás ez a Switch-es verzió,ezért sem vettem meg.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games