Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Mivel baromi rég nincs PC-m (játékra), ill. csak Nintendo konzoljaim vannak, így nekem újdonság. Egyelőre leköt, bár a harcrendszer nem használja ki a lehetőségeket.
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Ma is félredobtam már párszor az elcseszett harcrendszer (irányítás) miatt. Kb. mint x86-on a Doom egér nélkül. A harc nem más mint ész nélkül csapkodás és reménykedés, hogy eltalálod az ellent, na meg hogy nem egy szövetséges sétál bele a meglendített fegyver csapásába...
Talán elsőnek és utolsónak is a Morrowind negyedik részét próbáltam ki anno a sorozatból. Aztán mikor harcos kaszttal a kerti sufniban három patkány elrendezte a sorsom és szétszabdalt hátsóval kellett arrébb állnom, inkább hagytam az egészet. Elég érdekes volt, hogy szétmartak, miközben másfél kezes karddal próbáltam aprítani őket. Szóval ne lepődj meg, ha nem találsz - pedig úgy néz ki mintha - mert a háttérben szerintem számol valami algoritmus, csak a megfelelő animációkat felejtették el mögé rakni...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games