Cukiság faktor és összetettség úgy látom a legmagasabb szinten van a játékban. Ezzel a sok osztható ponttal, meg képességfával és a taktikákkal. Képeket a Switch-en tudsz egyébként csinálni és megosztani?
Mivel a lustaság fél egészség és hát próbálok egészségesen élni ezért most nem csináltam képeket
A segítő robotporszívónk minden világ végén kap egy képességet amivel visszamehetünk és olyan feladványokat is megoldhatunk amit eddig nem tudtunk. Ezekkel további ládákat szedhetünk fel. Illetve a világ eddig elzárt részére juthatunk el. A korábbi csaták helyszínén megjelenik egy challenge. Minden világban. 10.
A történetet sikerült már befejeznem. A ládáknak a 80°% van meg. A challenge-eknek még több mint a fele hiányzik. Jelenleg a csatákat csinálom újra a már jobb fegyverekkel ami nem lett perfekt. Ebben segítségemre van a mosógép időgép.
Szerintem nem egy nagyon nehéz játék. De azért oda kell figyelni és át kell gondolni minden lépést mert ha nem. Hát akkor...
Van a játékhoz season pass. (20$) Megjelenéskor fegyvereket adott pluszba Nemrég megjelent az első dlc:
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hoztam némi saját élménybeszámolót a játékról.Nos első alkalommal,amikor bepattintottam a Switch-be...lefo*tam a bokámat mikor megláttam.Azt tudtam,hogy szépen néz ki a játék,de azt nem,hogy ennyire.Egyáltalán nem érződik a játékon,hogy egy mobil alapú kütyün játszuk,inkább van olyan érzésem,hogy...WÁOO!..mint ha egy asztali konzolon játszanák.Nem tom milyen fejlesztői motort használ a Nintendo,de az tuti,hogy eszméletlen jó kinézetű játékokat tudnak kreálni.Azonban most a UbiSoft is olyant tett le az asztalra,hogy teljesen szét dobtam a kerekeimet a látványvilágtól.Elméletileg ugyan az a motor hajtja mint a Division-t.Tényleg csodálatos ez a játék. Egyébként attól függetlenül,hogy egy stratégia játékról van szó,kajak jó sztorit raktak alá.Az őrűlt nyulak mit sem változtak,hozzák a formájukat és teljesen felforgatják a világokat.A játék harcrendszere szerintem el lett találva,nincsen túl bonyolítva,bárki hamar ráérez.Sikerült még megannyi megszerezhető tartalmat belecsempészni a játékba,úgy hogy érdemes a harcok után alaposan körbejárni a területeket,sőt időközönkét visszatérni a korábbi világokba,mert vannak képességek,amik csak később lesz számunkra aktiválható. Nagyon jópofa játék, én személyszerint,soha nem gondoltam volna,hogy ha a Super Mario és a Rabbids világot összevegyítik,abból egy ilyen jól működő stratégia játékot lehet kihozni. Néhány kép a játékról...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ma ismént recsegtem egy kicsit ezzel a játékkal és megint csak jól elszórakoztatott.Nagyon poén egy cucc. Ahol ezek a nyulak megjelennek... Ha vannak amiibo-k,akkor azokkal fegyvereket tudunk aktiválni.A játékot csak ajánlani tudom mindenkinek,aki szereti az XCOM-hoz hasonló stratégia stuff-okat.Ezt a játékot bármikor elő lehet venni egy könnyed csapatás erejéig. Pár kép a játékból...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games