Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A platformerben egyedül vagy kooperatívan kalandozhatunk egy hatalmas világban, melynek az a legnagyobb érdekessége, hogy menet közben "átfordíthatjuk". A fordítás utáni világ az eredeti túloldala, ahol a rajzolt képek és akadályok fedetlen textúráin keresztül ugrálhatunk. A koncepció elég érdekesnek tűnik, a zene és Yoshi pedig továbbra is jópofák
A Direct után nem sokkal kiadtak egy demót a játékról,ami lényegében egy pályába ad betekintést,de annak több féle játszhatóságával. Bátorkodtam csinálni belöle egy röpke videót,ami nem annyira profi,hála a Switch 30 másodperces videórögzítőjének,viszont a lényeget megmutatja.
Igazából a tehén vadászós rész kivágtam belöle,azzal úgy cirka fél órás a demó.Mondjuk ez csak nekem, mert én mindent szeretek megnézni és felfedezni.Más lehet hogy negyed óra alatt kipörgeti a demót. Amúgy sok rejtett dolog lesz ebben a Yoshi játékban,elvégre a "flip" módba olyan dolgokat fedezhetünk fel amit csak akkor veszünk észre,ha a pálya másik oldalát játszuk.Ezenkívül még lesz, amolyan challange mód is. Jó lesz ez...
Közben ez is megérkezett... A játékról csak annyit,hogy eszméletlen mennyire kreatív.Nagyon aranyos játék, de csak úgy mint a Woolly World, ha 100%-ra akarod kipörgetni,akkor bizony fel kell kötni a gatyóreszt. Az egyik olyan játék Switch-re amit nem szabad kihagyni...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games