Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az E3-as Nintendo Spotlight alkalmából a japán cég leleplezte a legújabb Kirby játékot, amelyből egy rövid videót kaptunk. Kirby nem egyedül tért vissza, ezúttal a fejtörők megoldását nem csak négy fős társasággal abszolválhatjuk. Ellenségeink is segítő kezet nyújthatnak. A már régről ismert képesség másolás mellett (fegyverrablás, repülés, elementális sebzés elszívása) egy szívet is dobhatunk rájuk, így a mi oldalunkra állítva őket.
Megjelenés 2018. március 16.-án, kizárólag Nintendo Switch-re.
Némi élménybeszámoló dióhéjban... Ha lehet azt mondani valamelyik platformról,hogy képes megújjulni,akkor a Nintendo ebben tényleg képes rá.Mind a Mario,a Zelda,a Splatoon,a Kirby és várhatóan a Metroid-nál is meglehet,hogy megújjítják. Visszatérve a Kirby-re,nagyon sok minden újdonság lett belepakolva,köztük olyanok mint a képességeink kombinálása,ami nagy szerepet kap ebben a részben.A gépi co-op-os feladatok is nagyszerűek,amiknél szeretném megjegyezni,hogy a gépi karakterek AI-je nem a béka segge alatt van.Mindezek mellett nagyon gyönyörű a játék,lehet gyüjtögetni puzzle darabokat is és még kitudja,hogy miket fog tartalmazni a teljes játék. Akik szerették a Kirby játékokat,azoknak ajánlom,mert sok újdonságot sikerült belepakolni a fejlesztőknek.
Az agyam dobtam el,amikor megnéztem az átvezető videót.Ez a játék hihetetlen gyönyörü. Egyelőre csak a legelején vagyok mégy,úgy hogy sok mindent nem tudok még mondani a játékról.A gépi karakterek AI terén rendben vannak,lehet gyűjtögetni dolgokat a játékban és az amiibo-kal is lehet eaktiválni pár dolgot.Egy pár óra után már tudni fogok írni részletesebb beszámolót is a játékról,de addig is nézzétek meg ezeket a képeket ti is.(Több kraft van a Switch-ben mint azt sokan gondolnák csak nincsen kihasználva más fejlesztőknél...)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games