A Hollow című horror-FPS idén februárban mutatkozott be a nagyközönség előtt. Az MMEU nevű fejlesztő csapat gondozásában jelenik meg várhatóan multiplatform módon, így a Switch-en is tiszteletét teszi. Az Unreal Engine 4 motorral hajtott program egyébként hajaz a korábbi Dead Space sorozatra, hiszen az űrben játszódó, sci-fi jellegű horror elemeket felmutató játék is nagyon hasonlított a lenti bemutatókhoz. Pontos megjelenési dátumról még egyelőre nem lehet tudni, valamikor 2017 év végén várható a Hollow piacra kerülése.
A történet szerint a Hollow-ban egy űrpilóta bőrébe bújunk, aki a Shakter-One nevű bányászhajón szállít értékes nyersanyagokat a Jupiterről a Földre. Valami azonban balul sül el és egy nap, emlékezetünket vesztve ébredünk a hajó fedélzetén. Innentől kezdve rajtunk áll, hogyan járunk utána, miért is tűnt el az egész bányász kolónia a Jupiterről. A játék intenzív akciót, rettegést és nem utolsó sorban puzzle elemek egyvelegét ígéri.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Na ez már érdekesnek tűnik,habár a Doom-hoz képest nem annyira parás. A kérdés csak az,hogy a Switch-es verza is fog e majd úgy kinézni mint ez a PC-s.
Végignéztem a demo játékot és hááát... szerintem nagyon egysíkú. Indítsd be a generátort ugyanazt a fejtörőt megoldva akárhányadszor, ölj le x ugyanúgy kinéző ocsmányságot. Az idegölő, adrenalin pumpáló zenét akkor is bömböltetik, mikor nincs semmi a láthatáron. Igaz látszik, hogy ez valószínűleg egy kisebb studió - mint a Visceral Games - és kevesebb energiát, pénzt tudnak ölni a projektbe, de engem eddig nem vett le a lábamról ez a játék. Remélem még tesznek hozzá és finomítanak rajta itt-ott.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Én csak bele néztem és az alapján a fél perc alapján montam,amit írtam,de akkor ezekszerint nem egy nagy szám ez a game sem.Azok alapján amit írtál tényleg nagyon egyhangú lesz rövid időn belül.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games