Van egy új lehetőség az interneten pénzt keresni! Elég lassan megy a dolog de szerintem megéri! A dolog lényege a hirdetés ! ugye napjainkban a marketingnek hatalmas szerepe van!
Ezzel az internetes pénzkereséssel egyszerűen juthatsz pénzhez, igaz nem nagy mennyiségben de hosszabb távon elég jól megfizetődő!
Itt nem kell semmi pénzt utalnod nekem vagy akárkinek is mind az egész ingyenes!
Akit érdekel az kérem írjon egy PM-et és küldöm a többit! a PM-ben a téma Pénzkeresés legyen ! Köszönöm!
Hallod. Szerintem jobb, ha mindenkivel megosztod, de azért dobok egy PÜ-t a biztonság kedvéért. PontPark! - Ha valaki ismeri a Lockerzt, akkor az kösse fel a gatyáját, mert ez ugyan az, csak magyarul![link]
Írd ki szerintem mert így nem túl tartalmas ez a topic és nem mondanám figyelemfelkeltőnek sem. "Ha lenni akarsz valaki, ne próbálj valakinek látszani."
Nagy kamu az egész. Egy hét alatt keresel 25 FT-t, rajtad meg keresnek 250 FT-t. Végülis ők jól járnak. S ha még sok pénzt is keresel vele, állandóan elmegy majd az új gép vásárlására amit az "e-mail" vírustartalma miatt hetente kell majd végezni.
Még 3-4 éve csináltam ilyet. Van egy másik módszer, hogy naponta kattintasz weboldalakra, amin 30 másodpercet kell fent lenned, aztán kapsz 1 centet, jó esetben még 5-t is (!!!) Na de a lényeg, hogy addig csináltam, amíg 10$ össze nem jött. És lám, nem küldték el se AlertPay, se PayPal-re. A másik, ami ez, hogy fut egy kis banner a gépeden, amit nem lehet tálcára tenni, így folyamatosan megy. Aztán kapsz érte pénzt. De ennél az oldalnál nem írja, hogy mennyit. Régebben valami euroizán voltam fent. PontPark! - Ha valaki ismeri a Lockerzt, akkor az kösse fel a gatyáját, mert ez ugyan az, csak magyarul![link]
a lényeg hogy majd le kell töltened 1 reklámtáblát aminek futnia kell a gépeden és 1perc-ért kapsz 1 pontot amit majd Dollárra válthatsz át! Szükséges 1 Paypal számra ingyenesen csinálható! na szóval itt regelj: [link] email címedet beírod és utána letöltöd azt a hírdető táblát aminek kell futnia a gépeden! feltelepíted..... kitöltöd értelem szerűen és itt az oldal ahol tudod nézni a pontjaidat és bónusz pontokat is tudsz szerezni: [link]
Az oldal teljesen vírusmentes nem átverés!!! Ahogy már leírtam nem kell nagy pénz esőre számítani ! A pontok hónap végén váltódnak át pénzre! és Paypal számlára lehet majd kivenni! Én már 1x kivettem 20dollárt!
Ahogy említette valaki az oldalnak sokkal nagyobb haszna van ebből! De annak igazán megéri aki pl seedel éppen valahova vagy töltöget valahonnan és nincs a gépnél! De ha nem zavar hogy az a "banner" villog az asztalodon akkor akár netezés közben is mehet engem pl nemzavar!
És én nem kötelezek senkit hogy megpróbálja de aki úgy érzi hogy belevág az még később is abba hagyhatja ! Na szóval ennyi!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2010. Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games