Helló! Már ketten vagyunk. nekem sem indul sehogy. pedig már 5 féle usb loaderrel próbáltam. Biztosan van valamilyen módja annak, hogy elinduljon. Amúgy nálam a játék kiválasztásánál nem befagy, hanem kilép a menübe.
Szia! Rájöttem! Alt. dol-t kell használni és mindig azt dol-t teszed be amelyiket indítani akaradod pl. mp2... akarmit és a 2. indul. Sok szerencsét! Ja ami még fontos ios 222 és rev17.
Végül megvettem a játékot és tegnap sikerült is végigjátszanom az első részt. Helyenként elég nehéz volt, de valóban nagyon jó játék. Nagyon logikusan felépített, valamint a "reward system" is kielégítő benne.
Én azt a verziót használom amiben a 1 és 2 rész van csak benne. WIIFLOW al inditom USB-vinyón van minden játékom. Ugy csinálom hogy elinditom 223, főmenü kiválasztom 1 vagy 2 majd fokozat és tart.. ekkor ugye meghal.. de mevan a profil. mondjuk az 1.hez. Ekkor 223-al inditva el dol1 et állitok be
Sziasztok! Valakinek elindultmár? Nálam akármelyik beállítást használtam az usb loaderben a játék kiválasztásnál befagy???!!!
legújabb configurable usb loader gx, a szükséges IOS-ekkel. Beállításoknál Pal60, error 002 fix bekapcsolva, valamint a kézzel választom ki a dol fájlt szintén. Elindít, dol kiválaszt (először a main.dol! létre kell hozni egy mentést), majd játszik NeoGamma R8-al szintén tökéletesen fut, de annál is be kell állítani a dolgokat (Pal480i, stb.).
Fontos! Szakmai kérdésekre nem válaszolok privátban! MSN címet nem adok! Amennyiben szakmai kérdésed van, először olvass (leírások, fórum), aztán ha még mindig nem értesz valamit, akkor a megfelelő fórumban tedd fel a kérdésedet!
Sziasztok! A segítségeteket kérném, a Trilogy-al próbálkozom amelyikben mind 3 rész benne van, de kis töltés után a már ismeretes zöld kép és reset fogad. USB vinyoról próbálkozom indítani az itt olvasottak szerint végeztem a softmodot probléma mentesen NeoGamma R8 RC1, IOS249 (Rev 17). Amennyiben tudnátok segíteni az elindításban, szigorúan konyha nyelven hálás lennék! Köszi előre is!
Alternative dol-t kapcsold be. Nekem configurable USB Loader-el is tökéletesen fut.
Egyébként lásd az egyel fentebbi hozzászólásomat Wii szótár!
Fontos! Szakmai kérdésekre nem válaszolok privátban! MSN címet nem adok! Amennyiben szakmai kérdésed van, először olvass (leírások, fórum), aztán ha még mindig nem értesz valamit, akkor a megfelelő fórumban tedd fel a kérdésedet!
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 134
Látom ez a téma nem igazán a játékról szólt eddig, de azért megpróbálom. Valaki nem akar friend vouchert cserélni velem? Ami még fontos, hogy PAL verzió legyen. szerk: Mindegy most már sikerült mással csrélnem.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2010. Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games