masinák

 

Fórumok
Darkest Dungeon
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2017 okt 12 cs , 08:02
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659

A Red Hook Studios 2016. elején megjelent körökre osztott fantasy szerepjátéka anno nagy hírnévnek örvendett a stílust kedvelő játékosok körében. Sötét, gótikus hangulata és bizony nehéz játékmenete sokakat megfogott és valószínűleg meg is izzasztott rendesen. A játékban örökségünket, egy ősrégi kastélyt és az azt környező szigetet kell megszabadítanunk különféle rémségektől, a nehéz szituációkból a lehet legjobban kiverekedve magunkat. Társainkat, a felbérelt kalandozó csapatot dédelgetjük, eddzük és pihentetjük ugyan, de mindig ott bujkál a halál szele minden sarkon és sokszor a legváratlanabb pillanatban sújt le ránk.


Érdekesség, hogy a küldetések között, a kastélyt környező faluban különféle épületeket, karavános kocsit is fejleszthetjük a nehezen megszerzett vagyonból, ezzel újabb képességeket, felszerelést és nem utolsó sorban kalandozókat szerezve. A megfáradt csapatot a kocsmába küldhetjük tivornyázni, vagy egyéb örömökre invitálhatjuk őket a hárem negyedbe. Egyes karakterek azonban nem fognak engedni a kísértésnek, a hétköznapi örömöknek. A papok szigorúan csak a templomban gyónva tudnak megtérni az átélt borzalmak alól.

Mert bizony mindenki borzalmakat él át a tömlöcökben, a föld alatti alagutakban, elhagyatott romokban és az élet erőnk mellett érdemes esz figyelni az elszenvedett stressz mértékére is. Egyesek ugyanis szép lassan becsavarodnak majd, de előtte negatív tulajdonságokat vesznek fel: lopnak a zsákmányból, kisajátítják a gyógyító felszerelést, vagy egyenesen megtagadják a játékos utasításait. Ezeket a tulajdonságokat kis településünk pszichiátriáján orvosolhatjuk többek között.


A játék egyedi stílusával, rajzolt háttereivel és karakter osztályaival, illetve összetettségével tűnt ki anno a többi RPG közül. 2018. január 18.-án jelent meg Switch-re.




[ Módosítva 2018 jan 30 k , 09:22 ]
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1523 másodperc, 0.0570 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 41. Memória használat: 1,234kb