masinák

 

Fórumok
Starlink: Battle for Atlas
Wii Hungary!  Fórumok  Nintendo Switch  Switch Game-ek!
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2018 jan 27 szo , 06:15
BBC-Player


Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659


A Starlink: Battle for Atlas egy akció-kaland játék, amit a Ubisoft Toronto készít és valamikor 2018. második felében várható a megjelenése. A történet az Atlas csillagrendszerben játszódik. A játékos ennek bolygóit, rejtett szegleteit fogja felkutatni, hogy csapattagokat toborozhasson az Elveszett Légió flottái és vezetőjük Grax ellen, akik a történet elején rajtaütés szerűen támadnak ránk. Emellett egy elfeledt faj, az Őrzők által hátra hagyott technológia után kutatunk majd és más fajokkal is találkozhatunk majd.




Vízen, földön, levegőben. Talán ez a legjobb mottó arról, amit ez a játék kínál. Az űrben való bolyongás után a fejlesztők azt ígérik, hogy töltés nélkül tudunk majd bármely bolygó légkörébe jutni és minden egyes bolygóhoz sajátos környezetet terveznek, különböző flórával és faunával, amely akár ellenünk is fordulhat. Itt lép képbe a játék egyénisége, ugyanis amellett, hogy űrhajónk típusát váltogathatjuk, - 4 típusú hajó lesz - egyedi fegyverzettel is felszerelhetjük, nem is akárhogy. A Switch kontrollerjére egy állvány húzható és az erre csatlakoztatható járművek és fegyvertípusok az Amiibok-hoz, vagy a Skylanders figuráihoz hasonlóan lesznek beolvashatók és kelnek életre a képernyőn. Ezeket cserélve a játékban is automatikusan tudunk váltani a kiegészítök között.




Ezt a környezet meg is fogja kívánni, mivel az egyes ellenfelek és bolygók más és más taktikát, megközelítést kívánnak majd. Érthetően a fagyos tundrán a legnagyobb sebzést tűz, esetleg valamilyen éghető anyaggal tudunk majd okozni. Kis szerepjátékos kitekintést ad majd, hogy a pilótánk szédítő manővereket hajthat végre, egyedi harci képességeket is megtanulhat és használhat egyszerre a harcban. Várhatóan osztott képernyőn ketten is nekifuthatunk majd a galaxis felfedezésének. Érdekesség, hogy Starfox és flottája is tiszteletét teszi majd választható karakter, illetve csapatként.



Játékmenet videó a 2018-as E3-ról


[ Módosítva 2018 szept 24 h , 03:34 ]
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System

 

Oldal létrehozási idõ: 0.1455 másodperc, 0.0598 lekérdezési idõ. Adatbázis lekérdezés: 40. Memória használat: 1,234kb